|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:56 pm
yavanne Kagenoyami a ja najbardziej loobiem Tokio Hotel!!1 bo ja oshtatnio poloobilam metal b o oni tak ryczom ale majom ffajny weezerooneck i gitarem!! whee 4laugh heart
a kto nje slooha w radju metalu i roka to on jest goopi! scream ja teSH koFFam heart Tokio Hotel heart , a wiecie dlaczego? bo jak pierwszy (i ostatni) raz oglądałam cały ich klip, to dla mnie oni wszyscy wyglądali jak dziewczyny.... młahaha ale mojej mamie sie podobają xd xd xd Jeśli mają jakieś 12-15 lat, to jak mają wyglądać? Tokyo Hotel zmyliło mnie nazwą... myślałam, ze to jakiś J-Pop więc zassałam... pioseneckę jakąś "Durchen Monsun". Więcej jej nie przesłuchałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:19 am
Deftones..^^
z j-rocka polecam Kagerou..odkrylam ich ostatnio i Bardzo.Spodobali.Mi.Się! XD
(dla fanow visualnego Dir en Grey, wokalista ma biale buty identyczne jak Kyo..i nerwica, kto od kogo zerznal? razz moze sobie pozyczaja..XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:28 am
FeaRan Deftones..^^ z j-rocka polecam Kagerou..odkrylam ich ostatnio i Bardzo.Spodobali.Mi.Się! XD (dla fanow visualnego Dir en Grey, wokalista ma biale buty identyczne jak Kyo..i nerwica, kto od kogo zerznal? razz moze sobie pozyczaja..XD) moim zdaniem obydwu buty pasuja, aczkolwiek jeszcze lepiej byloby bez butow i w ogole bez niczego =P ja sie ostatnio zasluchuje moimi Gorillkami 4laugh heart a calej plyty najbarzdziej podoba mi sie utworek pt. "Dirty Harry" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:32 am
Z ostatniej plyty Gorillaz najbardziej cenie sobie "Feel Good Inc." oraz "Dare"... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:34 am
EvilYuki Z ostatniej plyty Gorillaz najbardziej cenie sobie "Feel Good Inc." oraz "Dare"... biggrin eee tam......... 'All Alone' z Martina Topley-Bird i Roots Manuva wgniata w fotel.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:42 am
opcy EvilYuki Z ostatniej plyty Gorillaz najbardziej cenie sobie "Feel Good Inc." oraz "Dare"... biggrin eee tam......... 'All Alone' z Martina Topley-Bird i Roots Manuva wgniata w fotel......... nie slyszalam tego i kompletnie nie wiem o co chodzi... sweatdrop natomiast z innych rzeczy slucham tez non-stop Royksopp - What Else Is There 3nodding jak skomentowal moj tata: "To jest piosenka, a nie jakies Pussz de baton" pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:44 am
EvilYuki Z ostatniej plyty Gorillaz najbardziej cenie sobie "Feel Good Inc." oraz "Dare"... biggrin to najbardziej znane utworki biggrin 2 razy juz widzialam klip do Brudnego Harry'ego i jest genialny (jak wsyskie klipy moich malpeczek twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:25 am
Raticiel "To jest piosenka, a nie jakies Pussz de baton" pirate noooo..<3 kocham ten kawałek, az musialam zdobyc caly album..ale What else is there jest wymiata i tak.. wink _____________________________ "get the cool shoe shine.." :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:49 am
klip do "Dirty Harry"? A o czym jest, jesli mozna przyblizyc?
(klip do "Dare" jest fajny, nie ma zmiluj biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:49 am
EvilYuki klip do "Dirty Harry"? A o czym jest, jesli mozna przyblizyc? (klip do "Dare" jest fajny, nie ma zmiluj biggrin ) a jezdza sobie po pustyni i ogolnie jest to klip antywojenny (wszystko to kwestia mody raczej, ale ja i tak koffam gorylki pomimo poddawania sie modom), Dare tez jest genialny (get back to sleep honey! rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:50 am
FeaRan Raticiel "To jest piosenka, a nie jakies Pussz de baton" pirate noooo..<3 kocham ten kawałek, az musialam zdobyc caly album..ale What else is there jest wymiata i tak.. wink _____________________________ "get the cool shoe shine.." :3 nyu, w ogole Royksopp tez rls , pamietam tez jak wygrali kiedystam nagrode mtv za teledysk... ten animowany z ludzikami whee genialny byl, ale odwracal uwage od muzyki... sa coraz lepsi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:51 am
Raticiel FeaRan Raticiel "To jest piosenka, a nie jakies Pussz de baton" pirate noooo..<3 kocham ten kawałek, az musialam zdobyc caly album..ale What else is there jest wymiata i tak.. wink _____________________________ "get the cool shoe shine.." :3 nyu, w ogole Royksopp tez rls , pamietam tez jak wygrali kiedystam nagrode mtv za teledysk... ten animowany z ludzikami whee genialny byl, ale odwracal uwage od muzyki... sa coraz lepsi biggrin O, ktos tu jednak zaglada do Skandynawii (dobrze mowie?) Na poczatku Royksopp skoajrzylo mi sie klimatem z Bjork :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:03 pm
Ibris Raticiel FeaRan Raticiel "To jest piosenka, a nie jakies Pussz de baton" pirate noooo..<3 kocham ten kawałek, az musialam zdobyc caly album..ale What else is there jest wymiata i tak.. wink _____________________________ "get the cool shoe shine.." :3 nyu, w ogole Royksopp tez rls , pamietam tez jak wygrali kiedystam nagrode mtv za teledysk... ten animowany z ludzikami whee genialny byl, ale odwracal uwage od muzyki... sa coraz lepsi biggrin O, ktos tu jednak zaglada do Skandynawii (dobrze mowie?) Na poczatku Royksopp skoajrzylo mi sie klimatem z Bjork :3dobrze mowisz ^^ uwielbiam skandynawskie zespoly (nie HIM i nie facetow z piorami we wlosach..jak im tam..)..czuje w ich muzyce jakas taka swiezosc..rzeskosc..jakby byl w niej zawarty klimat Skandynawii..XD hmmm..ponioslo mnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:08 pm
FeaRan Ibris Raticiel FeaRan Raticiel "To jest piosenka, a nie jakies Pussz de baton" pirate noooo..<3 kocham ten kawałek, az musialam zdobyc caly album..ale What else is there jest wymiata i tak.. wink _____________________________ "get the cool shoe shine.." :3 nyu, w ogole Royksopp tez rls , pamietam tez jak wygrali kiedystam nagrode mtv za teledysk... ten animowany z ludzikami whee genialny byl, ale odwracal uwage od muzyki... sa coraz lepsi biggrin O, ktos tu jednak zaglada do Skandynawii (dobrze mowie?) Na poczatku Royksopp skoajrzylo mi sie klimatem z Bjork :3dobrze mowisz ^^ uwielbiam skandynawskie zespoly (nie HIM i nie facetow z piorami we wlosach..jak im tam..)..czuje w ich muzyce jakas taka swiezosc..rzeskosc..jakby byl w niej zawarty klimat Skandynawii..XD hmmm..ponioslo mnie sweatdrop Klimat to mial Nightwish, do wydania Once ;_;
No i Opeth.. Opeth *_* Katatonia, Whahh... <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|