|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2011 12:56 pm
Molylepke Iiiiiimádom ezt a számot!! Kismillió verzió megvan belőle, még az a lassított is, ami a Madoka első részében volt. whee 4laugh De jó. smile Legalább nem én vagyok az egyetlen, akinek tetszik ez a szám whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2011 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2011 2:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2011 1:46 pm
Én most valahogy egész nap ezt dúdolgatom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2011 4:39 am
Eddig tényleg nem olyan jó, mint az eredeti, de én kíváncsi vagyok, hogy a játékban hogy fog érvényesülni. Amint tudok a játékból valamire asszociálni, lehet, hogy a zene értéke is megnő. A Main Theme, a Wasteland és a Jack Splatter például egész ígéretesek. 3nodding Az Outro pedig szintén bizakodásra ad okot az endinggel kapcsolatban. twisted Hogy ON is legyek: Végre kijött a Madoka OST-ja!! whee Ízelítő
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2011 5:57 am
Az Timmy Én most valahogy egész nap ezt dúdolgatom smile
Jézus... Ennek minden karakterre van egy verziója és megannyi feldolgozása. Instrumentális formában az Umineko-ban is benne van utalásként. Itt az eredeti verzió. http://www.youtube.com/watch?v=mxqWuVU84YsEzt annyira szeretem, hogy a szövegét is tudom... Tudom, szánalmas vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2011 7:19 am
Molylepke Eddig tényleg nem olyan jó, mint az eredeti, de én kíváncsi vagyok, hogy a játékban hogy fog érvényesülni. Amint tudok a játékból valamire asszociálni, lehet, hogy a zene értéke is megnő. A Main Theme, a Wasteland és a Jack Splatter például egész ígéretesek. 3nodding Az Outro pedig szintén bizakodásra ad okot az endinggel kapcsolatban. twisted Hogy ON is legyek: Végre kijött a Madoka OST-ja!! whee ÍzelítőVicces, hogy kiemelted a Wasteland-et, mert azt Chris Vrenna komponálta. A többinél, csak segédkezett...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2011 9:52 am
Molylepke Hogy ON is legyek: Végre kijött a Madoka OST-ja!! whee Ízelítő whee A Credens Justitiam-ot szeressük belőle 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2011 12:23 pm
Malreni Az Timmy Én most valahogy egész nap ezt dúdolgatom smile
Jézus... Ennek minden karakterre van egy verziója és megannyi feldolgozása. Instrumentális formában az Umineko-ban is benne van utalásként. Itt az eredeti verzió. http://www.youtube.com/watch?v=mxqWuVU84YsEzt annyira szeretem, hogy a szövegét is tudom... Tudom, szánalmas vagyok. Nekem ez, a Keiichis a fő kedvenc razz Az pedig, hogy tudod a szövegét nem szánalmas szerintem... én is egy csomó zenének tudom a szövegét (a -Trust- verziónak csak felét még de halad XD). Ez olyan dolog inkább, hogy szereted annyira a számot, hogy még a szövegét is tudod/megtanulod! 3nodding Van aki meg csak "tudja", közben meg minden hülyeséget mond maga elé... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2011 3:36 pm
Malreni Vicces, hogy kiemelted a Wasteland-et, mert azt Chris Vrenna komponálta. A többinél, csak segédkezett... Erre volt egy gyönyörű, áttekinthető, logikus válaszom, de először a firefox omlott össze, majd a gépem halt kék halált, úgyhogy majd inkább msn-en kifejtem. Hogy őszinte legyek én magát a sorozatot is az OST (azaz Yuki Kajiura) miatt kezdtem el nézni. biggrin És mennyire, de mennyire megérte. biggrin Edit:Még nem olvastam a VN-t, de a zene abszolút megragadott... Saya no Uta: Song of Saya I & II, Sin, Silent Sorrow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2011 3:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2011 12:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2011 4:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2011 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 17, 2011 2:45 pm
Hiyono dala nem megy ki a fejemből...muszáj lesz megtanulni és idegesíteni vele minden hímneműt a közvetlen környezetemben...na ki tanulja meg velem? =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|