Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 10:06 am

Kagenoyami
Iris Arystea

Do topicu: Ja bardzo lubie HIM'a whee heart

*Zasadniczo wykresla z listy*

mrgreen

*Wykresla z listy*

Nie lubie HIM-a.... Jesli chodzi o The Rasmus (podobny do HIM-a) to podobaja mi sie ich stare piosenki... te sprzed "U... u... u... u... in dy szadouuussss...."
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 10:53 am

EvilYuki
Kagenoyami
Iris Arystea

Do topicu: Ja bardzo lubie HIM'a whee heart

*Zasadniczo wykresla z listy*

mrgreen

*Wykresla z listy*

Nie lubie HIM-a.... Jesli chodzi o The Rasmus (podobny do HIM-a) to podobaja mi sie ich stare piosenki... te sprzed "U... u... u... u... in dy szadouuussss...."
The Rasmus nie sa podobni do HIMa ==' Moze kapelka Valo nie nalezy do elity, ale The Rasmus to totalna porazka.

Gailenquen

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 11:03 am

coz, napisalam "podobny do HIM-a", co mialo sie odnosic do paru rzeczy.

1. Obydwa zespoly sa finskie
2. Obydwa (in my opinion!) sa komercyjne (rzadko co teraz jest nie komercyjne, wiec to wlasciwie nie argument...)
3. Graja podobny rodzaj muzyki... gdy slucham radia, rozpoznaje piosenki tylko po wokalu, bo jednak Vallo i Lauri spiewac inaczej spiewaja smile

No i heartagram...

aczkolwiek, moja niechec do tych zespolow moze byc odruchem wymiotnym po znajomosci z maniaczka The Rasmus... dodam, ze po intensywnym miesiacu jej przeszlo, ale uraz w mej glowie pozostal... wink
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 11:06 am

EvilYuki
2. Obydwa (in my opinion!) sa komercyjne (rzadko co teraz jest nie komercyjne, wiec to wlasciwie nie argument...)
wyjasnij pojecie 'zespolu komercyjnego'......

(pytam z czystej zlosliwosci?)

opcy

Gailenquen

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 11:09 am

EvilYuki
coz, napisalam "podobny do HIM-a", co mialo sie odnosic do paru rzeczy.

1. Obydwa zespoly sa finskie
3. Graja podobny rodzaj muzyki... gdy slucham radia, rozpoznaje piosenki tylko po wokalu, bo jednak Vallo i Lauri spiewac inaczej spiewaja smile

No i heartagram...

aczkolwiek, moja niechec do tych zespolow moze byc odruchem wymiotnym po znajomosci z maniaczka The Rasmus... dodam, ze po intensywnym miesiacu jej przeszlo, ale uraz w mej glowie pozostal... wink
W ktorym radiu puszczaja HIMa? oO'
Fakt, ze HIM jest komercyjny, z tym sie zgodze (sa zespoly, grajace MUZYKE, a nie bedace komercyjnymi. A sa znane :3)
Ale podobny rodzaj muzyki...? No, rodzaj to moze... Nie lubie szufladkowania. Sluchajac obu zespolow nie widze podobnienstw, jesli chodzi o to, jak graja ^^'
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 11:11 am

W tym aspekcie chodzilo mi raczej o ich scenicznosc, o malpowanie... O to, ze Lauri wtyka sobie piora we wlosy, ze maluje sobie oczy... jednych to kreci, mnie nie. O komercje w tym sensie, iz dla popularnosci, pieniedzy, obsypuja sie brokatem i maluja sobie oczy... X)

EvilYuki
Crew

Kagenoyami

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 6:28 am

a ja najbardziej loobiem Tokio Hotel!!1
bo ja oshtatnio poloobilam metal b o oni tak ryczom ale majom ffajny weezerooneck i gitarem!! whee 4laugh heart

a kto nje slooha w radju metalu i roka to on jest goopi! scream
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 6:50 am

Kagenoyami
bo ja oshtatnio poloobilam metal b o oni tak ryczom ale majom ffajny weezerooneck i gitarem!! whee 4laugh heart

osh kooffa.....

opcy

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:17 am

scream

(przepraszam, na intelygentniejszy komentarz sie w obecnej chwili nie zdobylam...)
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:29 am

Kagenoyami

*glasku glask* Pojade do germanow i przywioze Ci plakat z Tokio Hotel, Kotku...

zeszkurzastopafak ^^

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:30 am

A ja ide dzisiaj na Huntera xd xd xd
3nodding mrgreen 3nodding

ze stluczona kostka stare

JA CHCE POGO exclaim exclaim exclaim
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:39 am

Jedna z moich kolezanek ma pier... ma kota na punkcie Huntera... biggrin

EvilYuki
Crew

Vykk

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 10:48 pm

EvilYuki
Jedna z moich kolezanek ma pier... ma kota na punkcie Huntera... biggrin
oj to widocznie nie jest ona jednyna xd ...
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 10:42 am

EvilYuki
W tym aspekcie chodzilo mi raczej o ich scenicznosc, o malpowanie... O to, ze Lauri wtyka sobie piora we wlosy, ze maluje sobie oczy... jednych to kreci, mnie nie. O komercje w tym sensie, iz dla popularnosci, pieniedzy, obsypuja sie brokatem i maluja sobie oczy... X)

z tego co mi koleżanka mowiła (naczytała sie mONdrych gazet :/) to The Rasmus zobilo sie łagodniejsze i Lauri zastępuje piorzyska jakimis czapeczkami.... i to i to ochydne, moim skromnym zdaniem....

Sugarfree Suicide

Sugarfree Suicide

PostPosted: Fri Dec 02, 2005 10:46 am

Kagenoyami

ja teSH koFFam heart Tokio Hotel heart , a wiecie dlaczego? bo jak pierwszy (i ostatni) raz oglądałam cały ich klip, to dla mnie oni wszyscy wyglądali jak dziewczyny.... młahaha ale mojej mamie sie podobają xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games