Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadajÄ… dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

novelin

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:21 pm

Ann_Miho
novelin

Ale sa ludzie i... ludzie.
tam powinno byc ale sa ludzie i parapety rofl

Nie. To bylo zamierzone. <:

Nic nie robie tak 'o'. ;]
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:23 pm

Niestety z kalendarzem, ale kijowy strasznie. Bardziej mi zalezalo na gazecie razz

novelin

Vykk

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:25 pm

Ibris
My z Kage kupilismy sobie do poczytania XD dodatkiem byl przewodnik po seksie XD
mowicie o pozycji 77 blaugh ...czytajac z okladki myslalem ze to bedzie 77pozycji a to tylko jedna crying ...ale ponad 50% tego co tam przeczytalem w tym waszym superkobiecym cosmo to pierodoly
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:26 pm

novelin
Niestety z kalendarzem, ale kijowy strasznie. Bardziej mi zalezalo na gazecie razz
ta kalendarz rzeczywiscie jest beznadziejny ale i tak u mnie zawisi myslalam ze moze nowy numer juz jest zreszta i tak nie mam juz kasy sweatdrop

Ann_Miho

novelin

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:27 pm

Vykk
...ale ponad 50% tego co tam przeczytalem w tym waszym superkobiecym cosmo to pierodoly

Odkrywcze razz
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:27 pm

Vykk
Ibris
My z Kage kupilismy sobie do poczytania XD dodatkiem byl przewodnik po seksie XD
mowicie o pozycji 77 blaugh ...czytajac z okladki myslalem ze to bedzie 77pozycji a to tylko jedna crying ...ale ponad 50% tego co tam przeczytalem w tym waszym superkobiecym cosmo to pierodoly
No nie gadaj XD

Brukowiec i tyle, jak spora czesc innych czasopism. CKM nie jest lepszy ;3

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:30 pm

Ibris
Vykk
Ibris
No nie gadaj XD

nei wiem nie kupuje i nie mam od kogo pozyczac razz P a kiedys w zamierzchlych czasach mieli przynajmniej fajne dowcipy xd
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:30 pm

Ide spac, a do snu poczytam sobieee... Cosmo smile Bywajcie ^^

novelin

Ann_Miho

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:38 pm

novelin
ja tez ide lulac papa
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:39 pm

Ann_Miho
novelin
ja tez ide lulac papa

Mogę z wami ?

PointZer0

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 1:43 pm

PointZer0
Ann_Miho
novelin
ja tez ide lulac papa

Mogę z wami ?

*Ustawia sie w kolejce*
mrgreen
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:28 pm

Ibris
Vykk
Ibris
No nie gadaj XD

Nie jest lepszy, bo czytalam oba... Cosmo kupuje z dziennikarskiego zaciecia- bo w lepszej gazecie raczej nie wyladuje... a moge nawet i w jakims "Bravo"...

Numer z kalendarzem, jak kazdy inny, przeczytalam i odlozy;am na polke... a kalendarz zawisnie. Mialam juz z kotkami, z pieskami, a z facetami nigdy rofl szkoda tylko, ze nie wzieli mniej popularnych aktorow i piosenkarzy... takiego Juna z Arashi chetniej bym ogladala niz Brada Pitta, a zamiast Lenny'ego Kravitza proponowalabym na przyklad...

... I nie bylo mnie pare godzin, a Ci juz swintusza, no ^_- zboczence jedne ;P

EvilYuki
Crew

Prinee

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 12:21 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Nov 29, 2005 3:35 am

Kagenoyami
PointZer0
Ann_Miho
novelin
ja tez ide lulac papa

Mogę z wami ?

*Ustawia sie w kolejce*
mrgreen
a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted

Ann_Miho

Kagenoyami

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 4:31 am

Ann_Miho
a numerek masz z w kolejce stoisz?? twisted zreszta ja sypiam tylko z dziewczynkami rofl twisted

A numerek, to zawsze jakis szybki mozemy wykombinowac mrgreen (interpretacja dowolna)
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games