|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:08 pm
Kagenoyami Ann_Miho Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd niedługo bedziesz sie zapychał moja szarlotką i nie masz wyboru twisted Jezeli jestecie urodzonymi perwertami i przeczytacie te dwie wypowiedzi razem, wyjmujac je z kontekstu... mrgreen heart zboczeńcu chodziło mi o ciasto evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:09 pm
Kagenoyami Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd Sa slodko-kwasne, rozplywaja sie w ustach i maja cieple wnetrze? mrgreen
..a moze to z ogrami bylo? xd z ogrami?? ja rozumiem ze ludzie maja rozne udziwnienia i w plciach i innych zwierzetach...ale w zyciu nie slyszalem o orgach xp a z orkami to bylaby juz przesada xd za truskawke dziekuje wole nieuzywane i nie koniecznie truskawki... BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:11 pm
Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:11 pm
Ann_Miho Kagenoyami Ann_Miho Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd niedługo bedziesz sie zapychał moja szarlotką i nie masz wyboru twisted Jezeli jestecie urodzonymi perwertami i przeczytacie te dwie wypowiedzi razem, wyjmujac je z kontekstu... mrgreen heart zboczeńcu chodziło mi o ciasto evil xd xd xd nawet w American Pie ani w Sex is Zero by tego lepiej nie ujeli xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:13 pm
Kagenoyami Ann_Miho Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd niedługo bedziesz sie zapychał moja szarlotką i nie masz wyboru twisted Jezeli jestecie urodzonymi perwertami i przeczytacie te dwie wypowiedzi razem, wyjmujac je z kontekstu... mrgreen heart *glasku glask* ja wiem, ze zjadlbys szarlotke, Kochanie... X3
Vykk, szarlotka z loadmi? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:13 pm
Ann_Miho Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare nie wszyscy...przynajmniej nie ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:15 pm
Vykk Ann_Miho Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare nie wszyscy...przynajmniej nie ode mnie xd ...bedzie slodko. To sie tyczy ogolnie owocow. Miesa daja kwasny posmak :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:16 pm
Wracajac do tematu. Seks przedmalzenski, jakies 3 lata temu moze bylabym przeciwko, ale nie sadze bo jak niektorzy to okreslili jestem aferzystka i indywidualistka, i zapewne predzej czy pozniej bylabym za.
Ale powaznie. Jezeli o mnie chodzi nie mam nic przeciwko, jezeli jest uczucie, jezeli dwie osoby chca 'skonsumowac' swoj zwiazek, to czemu nie.
Zawsze jednak beda mnie jednak zastanawiac takie pojecia jak '******** friend' czy 'sex jest jak paczka cukierkow, ktora mozesz poczestowac innego czlowieka'. Nie wiem... ale jezeli o mnie chodzi, to nie potrafilabym sie za przeproszeniem pieprzyc na imprezach (czy nie na imprezach) z roznymi facetami, tylko dla zaspokojenia swojego widzimisie ...
Ale sa ludzie i... ludzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:16 pm
Vykk Ann_Miho Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare nie wszyscy...przynajmniej nie ode mnie xd przeczytał cosmopolitan i uwaza ze wie wszystko rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:18 pm
novelin
Ale sa ludzie i... ludzie.tam powinno byc ale sa ludzie i parapety rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:19 pm
Ann_Miho Vykk Ann_Miho Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare nie wszyscy...przynajmniej nie ode mnie xd przeczytał cosmopolitan i uwaza ze wie wszystko rofl twisted muhahah... apropo Cosmo, dzisiaj sobie kupilam, nie moglam sie oprzec okladce ^^ Dzizys, ile tam jest wiadomosci... (nie)przydatnych razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:20 pm
Ann_Miho novelin
Ale sa ludzie i... ludzie.tam powinno byc ale sa ludzie i parapety rofl Po to tam byl ten wielokropek, Slonce xd
Sex dla przyjemnosci to doslownie 'pieprzenie'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:20 pm
Ann_Miho Vykk Ann_Miho Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare nie wszyscy...przynajmniej nie ode mnie xd przeczytał cosmopolitan i uwaza ze wie wszystko rofl twisted nie prawda o ananasach bylo w Twoim Weekendzie zapatrzonym w szkole przez 3 godziny nudnego pieprzenia przez nauczycielke[mowie o zanudzaniu ludzi na smierc domokun ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:21 pm
novelin muhahah... apropo Cosmo, dzisiaj sobie kupilam, nie moglam sie oprzec okladce ^^ Dzizys, ile tam jest wiadomosci... (nie)przydatnych razz ale masz to z kalendarzem czy jest juz nowe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:21 pm
novelin Ann_Miho Vykk Ann_Miho Vykk BTW FACECI JEDZCIE ANANASY I PIJCIE SOKI Z ANANASOW!!!!!...wasza kobieta wam za to podziekuje xd stare sie nie chwal wiedzą stare nie wszyscy...przynajmniej nie ode mnie xd przeczytał cosmopolitan i uwaza ze wie wszystko rofl twisted muhahah... apropo Cosmo, dzisiaj sobie kupilam, nie moglam sie oprzec okladce ^^ Dzizys, ile tam jest wiadomosci... (nie)przydatnych razz My z Kage kupilismy sobie do poczytania XD dodatkiem byl przewodnik po seksie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|