Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Dec 23, 2007 11:25 am

...A ja ostatnio przeszedłem "Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay".
...Gra ma...z 3 lata?
...Nie należy się bać, że jest na podstawie filmu, bo...nie jest. Zdarzenia w grze pokazują fragment fabuły między filmem animowanym a "Kronikami Riddicka". Uważam, że jest to bardzo dobrym uzupełnieniem historii opowiedzianej w filmach. Połączenie strzelanki i przygodowo-skradanki z mocnym więziennym klimatem i grafiką. Do tego jest ładnie przetłumaczona (i jak ktoś mówi "********" to jest "Ku*wa", a nie "o kurczę", jak to Polacy lubią robić).
...Polecam, kawał przyjemnej zabawy na wysokim poziomie, z posypką głosu Vin'a. ninja
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 6:42 am

Wiedźmin - Respect dla tej gry za fabułę i dialogi!! Chyba najlepszy RPG roku 2007. Choć ostatnio widać że polacy się biora do roboty ( choćby taki Two Worlds - Bardzo dobry)

Chamunda

Amberslash

PostPosted: Fri Feb 22, 2008 2:53 am

Może to nie jest najlepsza gra wszech czasów ale jak dla mnie ma prawo o tytuł takiej się ubiegać. Mianowicie Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth.
Gra ma fabułę, klimat (przez duże K) a co najważniejsze dla mnie to to że jest to pierwszy FPS który nie ma hud'a, gracz musi sam ocenić ile jeszcze ma amunicji czy jak bardzo jest już ranny. No i jeszcze jak przystało na gre na podstawie opowieści H.P Lovercraft'a ("Cień nad Insmouth" dla niewtajemniczonych) może przestraszyć! Zarówno klimatem, sytuacjami w grze oraz moim ulubionym czyli systemem losowego szaleństwa! smile

5 dla tej gry POLECAM razz
PostPosted: Sun Mar 02, 2008 12:39 pm

1. Fabula jak fabula bedzie dobra to nic innego nieprzeszkadza bo jestes ciekaw co bedzie dalej, co sie stanie itd.
2. Grywalnosc zeby bylo sie do kogos odezwac i z kim pogadac.
3.Grafika kilmacik i tez rzeczy. lol

malutki5200

Van Gogh

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 12:01 pm

a grał ktos w Okami na ps2? Muzyka i grafika jest przepiekna, tylko szkoda ze gra jest dosc prosta.
PostPosted: Tue May 06, 2008 7:05 am

Ja tam jestem wręcz uzależniony od Call of duty : United offencive.
W Multiplayer gram od dwóch lat i dalej mi się nie znudziło ^^ mrgreen

Mareku88

SuzzK

PostPosted: Mon May 19, 2008 1:47 am

czy ktoś tutaj gra w "mount&blade"? ^^
PostPosted: Sat May 24, 2008 1:34 am

...Fahrenheit.

RUFUS.ABBYSINIAN

Imbir

PostPosted: Sat May 24, 2008 1:24 pm

Z racji zbliżającej się sesji nie ba za bardzo w co i kiedy zagrać.
Ostatnio jednak pogrywałam w Rayman The Raving Rabbids (Rayman i Szalone Kórliki). Polecam tą grę na zbicie nudy i dla humoru w niej zawartego~! Jest po prostu fantastyczna po długim dniu pracy/nauki, a bonusy w postaci filmików skradły moje zimne ( XD ) serce
PostPosted: Tue May 27, 2008 5:33 am

RUFUS.ABBYSINIAN
...Fahrenheit.

końcówka mnie zawiodła confused

a zapowiadało sie ciekawie...

Van Gogh

Mareku88

PostPosted: Wed May 28, 2008 6:48 pm

Frets on fire i Gothic 2... zobaczymy co z tego wyjdzie biggrin
PostPosted: Sat May 31, 2008 10:45 am

ja sie ostatnio podniecam ndsem... tzn. "Duel Love", "Cooking mama", "Phoenix Wright - AceAttorney" i inne... ;>

EvilYuki
Crew

Van Gogh

PostPosted: Sat May 31, 2008 11:14 am

taa cooking mama znam, ostatnio nawet zapoznałam sie z 2 częscia, straaasznie przesłodzona, bardziej niz pierwsza.

A duel love, to ta gra w ktorej facet podczas masazu wydaje orgazmiczne odgłosy? xd nie grałam i nie zamierzam rofl
PostPosted: Sat Jun 07, 2008 2:22 pm

Van Gogh
RUFUS.ABBYSINIAN
...Fahrenheit.

końcówka mnie zawiodła confused

a zapowiadało sie ciekawie...

...Ale która z końcówek?

RUFUS.ABBYSINIAN

Van Gogh

PostPosted: Thu Jun 12, 2008 10:27 am

RUFUS.ABBYSINIAN

...Ale która z końcówek?

U mnie akurat skończyło sie szczesliwie, ale spodziewałam sie trudniejszego bossa. Jak dla mnie, pierwsza połowa gry była lepsza od drugiej, chyba podobałoby mi sie bardziej gdyby przystali na historii zwykłego mordercy i darowali sobie te elementy fantastyczne.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces