|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 10:27 am
Kevés zenekar volt az idén, akik zseniálisat tettek volna oda az asztalra. De volt pár kivétel. Ők az egyik : Kaura - One Becomes Two
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 2:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 3:24 am
Én meg rákerestem egy rádióban elhangzott zenére, aminek nem tudtam a címet. A videónak érdekes üzenete van szerintem smile Dario G. - Sunschyme Igaz nem karácsonyi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 3:42 pm
Még nem láttam a filmet, de ez még jobban meghozta hozzá a hangulatot. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:05 am
Mezzoforte biggrin Smooth jazz és funk blaugh
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 11:20 am
softwarekiller Mezzoforte biggrin Smooth jazz és funk blaugh
hiába van a füles a fejemen én nekem is ezt kell hallgatnom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 09, 2011 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2011 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 9:46 am
Óóó, én is nagy mjuzériás vagyok, bár az új album az én szájam íze szerint pont a leglaposabb, de az se baj. Sok jót letettek már az asztalra, van mit hallgatni a dalparkjukból 3nodding Amit meg én postol-ok: Küldöm mindenkinek, aki szereti és azoknak még, akik szeretnének a sarki boltból való hazamenetel után megtanulni dobolni: ez_az_ni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2011 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2011 1:51 pm
FancyFahey Óóó, én is nagy mjuzériás vagyok, bár az új album az én szájam íze szerint pont a leglaposabb, de az se baj. Sok jót letettek már az asztalra, van mit hallgatni a dalparkjukból 3nodding Én is szeretem őket, de sajnos az összes számukat még nem hallottam, így az új albumról sem tudok véleményt mondani. sweatdrop Quote: Wow nagyon szép smile Picit Adiemus-feelingű de nagyon tetszik smile Hirtelen nem tudtam melyik számról van szó, de aztán rákerestem és egyetlen mondat ugrott ki a számon: "anyám, de oldszkúúl..." Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a szám rossz, mert anno én is nagyon szerettem, csak ez annyira anno volt, hogy rossz rágondolni (öregnek érzem magam crying ). A Hybrid szám pedig szintén nagyon jó. biggrin Hogy ON is legyek: Kara no Kyoukai: M01 M12+13Reamonn - Tonight
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2011 2:02 am
Incubus - VitaminA legelső Incubus-szám amit hallottam, és a kedvenc albumom tőlük, amin szerepel. Ma éppen ehhez van hangulatom, ezer éve nem hallgattam. Pedig nagy fan voltam valamikor smile (ha kijönnének valami ütős újdonsággal, akkor megint az lennék xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|