Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenoyami

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 10:14 am

666SLAYER
evil Vader mniem pycha dobry kasek ^^
Polecam posluchajcie sobie ^_^

..a bedziecie konstruowac skladniowo nieprawidlowe zdania..

A tak powaznie, to polecam Vader - Litany
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 12:54 pm

Kagenoyami
Vykk
Ibris
Vykk, jakie kawalki w klipach Dream Theater zostaly skrocone? Z tych, ktore ja znam, to sa wszystkie normalnej dlugosci... A do Octavarium klipu chyba nie ma, huh?

Swoja droga - The Grand Conjuration od Opeth'a nie jest nawet tak najgorzej skrocone... Wolalabym ogladac dobry, dlugi koncert niz dlugasny teledysk XD
na vivie w "hell's kitchen" lecial jakis z ostatniej plytki i trwal tak chyba z 5 minut...z reszta to byl jedyny program na tym kanale gdzie leciala muzyka przekrojowo metalowa i rockowa...byla tez rock hour ale tam raczej lecialy potulne teledyski i raczej takie populatorskie ale w tym pasmie nie zobaczyloby sie chociazby "BABILON AD"Kredek xp i inne takie ...

No, teraz Cradle sie zobaczy.. bo sie nieco zeszmacili dwoma ostatnimi rilejsami :///
A co do ostatniego clipu Opeth'a - racja, nie jest taki zly
nie no....mnie sie bardzo podoba...a wczoraj to az sie zdziwilem pozadnie bo dowiedzialem sie ze "Partens in the Ivy" jest Opetha eek ...boze jak aj tego kiedys zasluchiwalem sie...potrawfilo leciec z godzine pod rzad...

Co do Korna i LP ...dla mnie to rzone zespoly...
co do samego LP to sie chyba rozpadnie niedlugo bo Mike Shinoda przeszedl do Fort Minor...pewnie ze wzgledu an popularyzatorstwo i fuszerke LP poprzez ciagle remake'i....z reszta Joe Hann tez mial chrapke na zajecie sie czym innym mianowicie rezyserstwem podobno zaczal jakis czas temu prace nad jakims projektem ale nie slyszalem nic wiecej ani o woym projekcie ani o jego odejsciu z LP...

Tool...dla mnie bombapotzna dawka alternatywy...teledysk mi sie najbardziej podobal do SCHIZMa i do AENIMA'y to sa z resztas chyba 2 ich najlepsze piosenki...

Vadser?wole jednak Tool'a razz P chociaz niektore kawalki Vadera tez sa fajne..ale i tak wole tool'a xd

Vykk

endo21

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 10:58 am

Ja tam lubie LP (^_^)... hehe domokun
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 11:55 pm

endo21
Ja tam lubie LP (^_^)... hehe domokun
ja tez, ale tylko ich najstarsze kawalki..szczegolnie te przed Hybrid Theory, rare XD

ostatnio u nas w szkole dali na radio wezle Encore z Jayem Z jako rockowa odskocznie od techniawki, ktora leci non stop..=.='

ale przyznam, ze wczoraj puscili Offspringa, nie pamietam tytulu piosenki, w kazdym razie moje uszka TROCHE odpoczely smile

nowplaying - MUCC..czasem dobrze jest odpoczac przy milym, dobrym rocku ^^

a co do Dir en Grey - no toz jasne, ze to nie metal.. =.='

SangekiNoYoru

Baliaur

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 4:38 am

New Order - Low Life
Ben Folds - Rockin' The Suburbs
The Beta Band - Heros To Zeros
Glenn Hughes - [Soul Mover #04] Orion [4:22]
mraf mraf a Lao Che jedzie w trase mrgreen ninja
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 5:58 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

opcy

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 2:31 am

opcy

Kolejna porcja gangsta blek hyp hopu?
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 6:48 am

Kagenoyami
opcy

Kolejna porcja gangsta blek hyp hopu?
powiem tak..........

to jest 2/3 Antipop Consortium........

opcy

Vykk

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:18 am

opcy

jakby mi cos to mowilo xp

ja sciagnalem Fort minor...w sumie nie wiem dlaczego XP w sumie remake z LP z wieksza dawka rymowania aka Mike Shinoda...posluchac mozna ale bez wiekszych rewelacji

i mam pytanie..sciagam z Torrenta Tiamata najnowszy album ale sa w formacie FLAC ktos wie czym to odtworzyc?? sweatdrop
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:33 am

Vykk
opcy

ja sciagnalem Fort minor...w sumie nie wiem dlaczego XP w sumie remake z LP z wieksza dawka rymowania aka Mike Shinoda...posluchac mozna ale bez wiekszych rewelacji

i mam pytanie..sciagam z Torrenta Tiamata najnowszy album ale sa w formacie FLAC ktos wie czym to odtworzyc?? sweatdrop
Foobar2000 - powiedzial opcy z ogniem fanatyzmu w oczach mrgreen

opcy

Vykk

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:47 am

opcy
Vykk
opcy

Foobar2000 - powiedzial opcy z ogniem fanatyzmu w oczach mrgreen
czyli ze jestem na niego skazany XP...a da sie to zamienic na mp3??
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 10:37 am

Vykk
czyli ze jestem na niego skazany XP...a da sie to zamienic na mp3??
mozna.......
nawet foobarem mozna..... mrgreen
tylko zastanawiam sie po co konwertowac z bezstratnego formatu na nedzne mp3.....

opcy

endo21

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 2:32 pm

Kiedys sluchalem Korna... A teraz sam hip hop(^_^) Czy to nie jest dziwne?? mrgreen
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 4:37 am

endo21
Kiedys sluchalem Korna... A teraz sam hip hop(^_^) Czy to nie jest dziwne?? mrgreen
Heh, no ludzie sie zmieniaja i zmienia sie tez ich gust, ale Ty przeszedles gwaltownie to zmiane razz I to bylo dziwne .... Dla Ciebie pewnie tez razz

Karoolinka

Vykk

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 7:39 am

endo21
dziwne xp ale nie nowe...z pozalowaniem zauwazylem ze stoczylo sie kilku moich znajomych przerzucajac sie z rocka i metalu na polski hh zaczelo sie staczac==...i nie mowie o samych gustach ale o ich faktycznym zachowaniu domokun talk2hand przykre ale prawdziwe...niektorzy sie odratowali wyrownujac swoja rownowage z jeszcze innymi gatunkami a nie skupiajac sie na ziomalach z polski
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games