Kagenoyami
Vykk
Ibris
Vykk, jakie kawalki w klipach Dream Theater zostaly skrocone? Z tych, ktore ja znam, to sa wszystkie normalnej dlugosci... A do Octavarium klipu chyba nie ma, huh?
Swoja droga - The Grand Conjuration od Opeth'a nie jest nawet tak najgorzej skrocone... Wolalabym ogladac dobry, dlugi koncert niz dlugasny teledysk XD na vivie w "hell's kitchen" lecial jakis z ostatniej plytki i trwal tak chyba z 5 minut...z reszta to byl jedyny program na tym kanale gdzie leciala muzyka przekrojowo metalowa i rockowa...byla tez rock hour ale tam raczej lecialy potulne teledyski i raczej takie populatorskie ale w tym pasmie nie zobaczyloby sie chociazby "BABILON AD"Kredek
xp i inne takie ...
No, teraz Cradle sie zobaczy.. bo sie nieco zeszmacili dwoma ostatnimi rilejsami :///
A co do ostatniego clipu Opeth'a - racja, nie jest taki zly
nie no....mnie sie bardzo podoba...a wczoraj to az sie zdziwilem pozadnie bo dowiedzialem sie ze "Partens in the Ivy" jest Opetha
eek ...boze jak aj tego kiedys zasluchiwalem sie...potrawfilo leciec z godzine pod rzad...
Co do Korna i LP ...dla mnie to rzone zespoly...
co do samego LP to sie chyba rozpadnie niedlugo bo Mike Shinoda przeszedl do Fort Minor...pewnie ze wzgledu an popularyzatorstwo i fuszerke LP poprzez ciagle remake'i....z reszta Joe Hann tez mial chrapke na zajecie sie czym innym mianowicie rezyserstwem podobno zaczal jakis czas temu prace nad jakims projektem ale nie slyszalem nic wiecej ani o woym projekcie ani o jego odejsciu z LP...
Tool...dla mnie bombapotzna dawka alternatywy...teledysk mi sie najbardziej podobal do SCHIZMa i do AENIMA'y to sa z resztas chyba 2 ich najlepsze piosenki...
Vadser?wole jednak Tool'a
razz P chociaz niektore kawalki Vadera tez sa fajne..ale i tak wole tool'a
xd