Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 7:13 am
doplaci ale jaka frajda biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 4:42 pm
Quatezcoatl Wlasnie wpadlem na pomysl ! ;3 Moge uprawiac seks z spragnionymi jego kobietami za skromne ilosci golda, sam dojade jesli bedzie to w granicach naszego kraju, no i jeden dzien noclegu mile widziany ^^' boże, nawet nie wiem jak mam to skomentować rofl rofl rofl rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 1:22 am
Terrorystka Frania Quatezcoatl Wlasnie wpadlem na pomysl ! ;3 Moge uprawiac seks z spragnionymi jego kobietami za skromne ilosci golda, sam dojade jesli bedzie to w granicach naszego kraju, no i jeden dzien noclegu mile widziany ^^' boże, nawet nie wiem jak mam to skomentować rofl rofl rofl rofl xd No on już na to odpowiedział, skromną ilością golda xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 7:03 am
tak sex za golda przede wszystkim hehehe jeszcze koszty transportu w polskich goldowych niech zwracają w razie jak potwór flaga i za ojczyzne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 10:51 am
hunter-gratzner tak sex za golda przede wszystkim hehehe jeszcze koszty transportu w polskich goldowych niech zwracają w razie jak potwór flaga i za ojczyzne wink najważniejsze to mieć ambicje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:11 am
Kukus hunter-gratzner tak sex za golda przede wszystkim hehehe jeszcze koszty transportu w polskich goldowych niech zwracają w razie jak potwór flaga i za ojczyzne wink najważniejsze to mieć ambicje. A on ma gigantyczne ambicje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 11:50 am
BeeWolf Kukus hunter-gratzner tak sex za golda przede wszystkim hehehe jeszcze koszty transportu w polskich goldowych niech zwracają w razie jak potwór flaga i za ojczyzne wink najważniejsze to mieć ambicje. A on ma gigantyczne ambicje. zazdrościcie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 9:29 am
EvilYuki BeeWolf Kukus najważniejsze to mieć ambicje. A on ma gigantyczne ambicje. zazdrościcie mrgreen Żałują że pierwsi na to nie wpadli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 12:54 pm
EvilYuki BeeWolf Kukus hunter-gratzner tak sex za golda przede wszystkim hehehe jeszcze koszty transportu w polskich goldowych niech zwracają w razie jak potwór flaga i za ojczyzne wink najważniejsze to mieć ambicje. A on ma gigantyczne ambicje. zazdrościcie mrgreen Nom takich ambicji to tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:07 am
o matko jak miały tu być laski to bendą kto chce sie ze mną umuwić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 4:36 pm
golden tiger ninja o matko jak miały tu być laski to bendą kto chce sie ze mną umuwić jestem zaskoczony (powiem nawet, że zszokowany) jakże głęboką wypowiedzią..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 16, 2008 1:38 pm
ja bym sie nie dziwil na gai niestety jak widac zdazaja sie pokemony ale mi to nie przeszkadza nauczylem sie ich pradawnego jezyka w mowie i pismie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 5:43 am
mythic cutie o matko jak miały tu być laski to bendą kto chce sie ze mną umuwić xDD @UP |||c|=- |/||74_| |/| |< |_ |_| |>> | |>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 8:09 am