|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:07 pm
EvilYuki błe. żałoba pod paznokciami x_x... a fe... albo nieużywanie perfum... Ozeszkurzatwarz... Ja sie ciesze,ze Kage to czyste i porzadne dziecko XD <3
Anyway, jak reszta reaguje na przedmalezenski seks?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:16 pm
ja też mam czyste dziecko... ale jak patrze na to pospolstwo w moim licku... to mnie czasem krew zalewa... to sie dziwi, ze nie ma dziewczyny!!! domokun
reszta sie nie wypowiada, bo pewnie nie ma zdania ^_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:32 pm
Ibris EvilYuki błe. żałoba pod paznokciami x_x... a fe... albo nieużywanie perfum... Ozeszkurzatwarz... Ja sie ciesze,ze Kage to czyste i porzadne dziecko XD <3
Anyway, jak reszta reaguje na przedmalezenski seks? *wach wach*
Bo trzeba sie myc, a nie perfumowac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:33 pm
Ibris EvilYuki błe. żałoba pod paznokciami x_x... a fe... albo nieużywanie perfum... Ozeszkurzatwarz... Ja sie ciesze,ze Kage to czyste i porzadne dziecko XD <3
Anyway, jak reszta reaguje na przedmalezenski seks?uwazam ze sex przedmalzenki nie jest zly jesli wynika z uczucia miedzy dwoma osobami oraz odpowiedniej dojrzalosci i swiadomoci uczuciowej,umyslowej i sexualnej... oczywiscie jest to decyzja tylko i wylacznie danej pary i wylacznie ich intymna sprawa... co do antykoncepcji uwazam ze jezeli jest sie na tyle swiadomym by upraawiac sex jest sie rowniez na tyle dojrzalym aby zadbac o to zeby nie spotkalo nas i nasza najblizsza osobe nieprzewidziane zdarzenie...to czy prezerwatywa czy pigulki czy moze srodki dopochwiczne to tez sprawa jaka para powinna razem z ginekologiem ustalic gdyz kto sie lepiej zna na fachu xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:35 pm
Nie czasem "dopochwowe?" ;3
Wypowiedz zaakceptowana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:45 pm
Ibris Nie czasem "dopochwowe?" ;3
Wypowiedz zaakceptowana XD No no, Vykk chciał zaiskrzyć tylko coś mu nie wyszło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:46 pm
Prinee Ibris Nie czasem "dopochwowe?" ;3
Wypowiedz zaakceptowana XD No no, Vykk chciał zaiskrzyć tylko coś mu nie wyszło. Bo jemu chodzilo o 'pochiew', to co maja faceci miedzy punktem 'Z', gorna jedynka a srodkowym palcem u lewej nogi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 12:54 pm
Kagenoyami Prinee Ibris Nie czasem "dopochwowe?" ;3
Wypowiedz zaakceptowana XD No no, Vykk chciał zaiskrzyć tylko coś mu nie wyszło. Bo jemu chodzilo o 'pochiew', to co maja faceci miedzy punktem 'Z', gorna jedynka a srodkowym palcem u lewej nogi mrgreen nmie wiem jak ty ale ja znam punkt g u kobiety i miesien Kegela u obu plci...a jesli chodzi o roznice miedzy dopochwowe a dopochwiczne to zalezy od literatury podmiotu blaugh na necie znajduja sie obie formy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:00 pm
Vykk ...a jesli chodzi o roznice miedzy dopochwowe a dopochwiczne to zalezy od literatury podmiotu blaugh na necie znajduja sie obie formy xd A czego na necie nie znajdziesz? Czlowieku, to jeden wielki smietnik. Tu jest wszystko mrgreen Spojrz np. na topic melina - do sprzedania dwoch mlodych gowniarzy z mlekiem pod nosem xd Doplace jeszcze, jak ich uspokoisz
Poczestujesz sie nadgryziona truskawka? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:02 pm
Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd Sa slodko-kwasne, rozplywaja sie w ustach i maja cieple wnetrze? mrgreen
..a moze to z ogrami bylo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:05 pm
Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd niedługo bedziesz sie zapychał moja szarlotką i nie masz wyboru twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:06 pm
Ann_Miho Vykk no wiesz podobno dziewice sa jak szarlotki xd niedługo bedziesz sie zapychał moja szarlotką i nie masz wyboru twisted Jezeli jestecie urodzonymi perwertami i przeczytacie te dwie wypowiedzi razem, wyjmujac je z kontekstu... mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|