|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:50 am
Tak nie ma nic w tym dzienego. Przerazajace to sa jedynie wyniki tej mistrzyni. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 4:55 am
Omega Sun Marcinka Omega Sun Marcinka uwaga mojej koleżanki linkrozwalające jest "prosze o kontakt z wychowawcą" - pisała to sama wychowawczyni. jak czegoś nie możecie odczytać to pytać. a co w tym dziwnego? "prosze o kontakt z wychowawca"- czyli prosi, zeby rodzic sie do niej odezwal. jeśli nauczyciel tak pisze to ma na myśli nauczyciela opiekujacego sie klasą. w innym wypadku prosi o kontakt z rodzicem. prosze o kontakt z wychowawca= prosze sie skontaktowac z wychowawca aye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 2:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 2:42 pm
Te z Death Note sa genialne XDDDD'
A u mnie w klasie, lekcja religii: Pani: Jakie sa rodzaje milosci? (chodzilo o takie typu "pierwsza miłosc" etc.) Ja: *****, nekrofilstwo, Zofilstwo. (zignorowala mnie T.T)
Pani: Jak mozna wyrazac milosc? Ja: Od tylu. (i znow mnie zignorowala xD)
Godzina Wychowawcza, omawianie wyczieczki: Pani: Na wasze nieszczescie jestem chemikiem i umiem odrozniac rozne substancje. Aha, i limit w lozku to jedna osoba. I zadnego rozmnazania!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:17 am
To i ja sie wlacze do tego zbioru dowcipow:
Malzenstwo smokow siedzi w jaskini i chce zjesc obiad ale slyszy jakies halasy dobiegajace z zewnatrz. Maz do zony mowi: Sprawdz kochanie co to za halasy. Zona wychyla sie i patrzy a tam palladyn w plytowce i na koniu, a obok dwa krasnoludy. Wola do meza: Dzisiaj na obiad bedzie konserwa i dwa pulpety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:20 am
Kolejny dowcip zagadka:
Jaki jest szczyt wredoty ?? Zaglosowac na PiS i wyjechac z kraju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:09 pm
To moze kolej na blondynke ??
czym rozni sie blondynka od gasnicy ?? gasnica gasi blondynka rozpala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:10 pm
a czym sie rozni blondynka od Slonca ??
jak Slonce zachodzi to widac, a jak blondynka zachodzi to nie widac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:31 pm
Polak, Rusek i Niemiec zostali zlapani przez ludozercow, ktorzy chcieli z nich zrobic potrawy i zjesc. Najpierw Rusek. Krzyczal krzyczal to go wlozyli do kotla i powiedzieli, ze bedzie z niego zupa. Niemiec wspominal o prawach czlowieka i straszyl UE, to go dali na ruszt. Polak sie trzesie, a wodz go pyta: A ty z kad jestes ? Polak speszony: no .... z .... Polski. Wodz: Polska, a tam studiuje moj syn. Zapraszam cie na obiad, co bedziesz jadl, mieso z rusztu czy zupe ?
/edit Na specjalne zyczenie Pani z dolu:
Gdzie u kobiety znajduje sie punkt G ?
Na koncu wyrazu shopinG.
/edit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:46 pm
Weź się już ogarnij i płódź tylu nowych postów, jeden po drugim. Dopisuj nowe dżołki do poprzedniej wiadomości, proszę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 1:44 pm
Fajny kawał -W sądzie: Czemu pan nie pomógł tesciowej kiedy oskarżony dusił ją ? Bo zobaczyłem ,że sam da sobie radę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 11:55 am
Mieszkający od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole ziemniaków, nadszedł czas sadzenia ale jego jedyny syn został aresztowany jako terrorysta. Załamany Arab wysyła telegram do syna do więzienia: "Drogi Abdulu, Tu pisze twój ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedł czas sadzenia ziemniaków ale ja już jestem po prostu za stary żeby przekopać pole i pozasadzać sadzonki. Wiem że jakbyś tu był byś mi pomógł. Kochający cię ojciec Muhammad." Po kilku godzinach przychodzi telegram z więzienia: "TATO NIE KOP NIGDZIE NA POLU TAM SCHOWAŁEM CAŁY TROTYL WIRÓWKĘ DO REAKTORA ORAZ BUTLE Z GAZEM I BAKTERIAMI!" Pięć minut po telegramie przyjeżdża 300 osobowa ekipa z FBI z psami, koparkami i łopatami. Przeszukiwali i przekopywali całe pole przez dwa tygodnie nic nie znaleźli więc przeprosili i odjechali. Na następny dzień przychodzi telegram: "Drogi Ojcze, Tu pisze kochający cię syn Abdul. Pole przekopane, możesz sadzić sadzonki. Zważywszy zaistniałe trudne okoliczności więcej zrobić nie mogłem!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 7:45 am
no_copy Mieszkający od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole ziemniaków, nadszedł czas sadzenia ale jego jedyny syn został aresztowany jako terrorysta. Załamany Arab wysyła telegram do syna do więzienia: "Drogi Abdulu, Tu pisze twój ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedł czas sadzenia ziemniaków ale ja już jestem po prostu za stary żeby przekopać pole i pozasadzać sadzonki. Wiem że jakbyś tu był byś mi pomógł. Kochający cię ojciec Muhammad." Po kilku godzinach przychodzi telegram z więzienia: "TATO NIE KOP NIGDZIE NA POLU TAM SCHOWAŁEM CAŁY TROTYL WIRÓWKĘ DO REAKTORA ORAZ BUTLE Z GAZEM I BAKTERIAMI!" Pięć minut po telegramie przyjeżdża 300 osobowa ekipa z FBI z psami, koparkami i łopatami. Przeszukiwali i przekopywali całe pole przez dwa tygodnie nic nie znaleźli więc przeprosili i odjechali. Na następny dzień przychodzi telegram: "Drogi Ojcze, Tu pisze kochający cię syn Abdul. Pole przekopane, możesz sadzić sadzonki. Zważywszy zaistniałe trudne okoliczności więcej zrobić nie mogłem!!! wink heheheeh dobre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|