Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 12:45 am

SLIPInh
Vykk
SLIPInh
666SLAYER
Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^

Nawet niezla kapela ale sluchalem tylko jednej plyty wiec moge sie mylic razz
Ogladaliscie teledysk Nymphetamine Kredek jak dla mnie wymiata tylko niewiedzic czemu jest krutszy niz ten sam kawalek na plycie
ta...a czego sie spdziewac...wkoncu viva ci nie pusci piosenki dluzszej niz 6minut noawet Leszka zukowskiego skrocili do 3 minut pomijajac ze oryginalnie teledysk trwa ponad 8...a co ma powiedziec opeth z nowym teledyskiem jakies 4 minuty w porywach a piosenka trwa 16? albo taki dream theather?? xp
popkulturalne sieczki i mozgojeby rzadza sie swoimi prawami talk2hand
To raczej Helloweena piosenki tez nie puszcza calej bo trwa 24min smile
dream Theather tez wyciaga srednio ponad 20 minut a czesem nawet grubiej ponad 20

wczoraj dostalem Vanesse mae w 3 teledyskach i musze powiedziec ze sie nie spodziewalem czegos takiego...ale :] jak zobaczlem teledysk to stwierdzilem ze chyba sobie oblookam pozostale jej utworki
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 4:56 am

A to byly jakies starsze teledyski czy cos z nowych bo dawno o niej nieslyszalem smile

SLIPInh

Vykk

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 6:34 am

SLIPInh
A to byly jakies starsze teledyski czy cos z nowych bo dawno o niej nieslyszalem smile
starsze:
cotton eye joe
devil's thrill
storm
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 9:02 am

Vykk, jakie kawalki w klipach Dream Theater zostaly skrocone? Z tych, ktore ja znam, to sa wszystkie normalnej dlugosci... A do Octavarium klipu chyba nie ma, huh?

Swoja droga - The Grand Conjuration od Opeth'a nie jest nawet tak najgorzej skrocone... Wolalabym ogladac dobry, dlugi koncert niz dlugasny teledysk XD

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 1:56 am

Ibris
Vykk, jakie kawalki w klipach Dream Theater zostaly skrocone? Z tych, ktore ja znam, to sa wszystkie normalnej dlugosci... A do Octavarium klipu chyba nie ma, huh?

Swoja droga - The Grand Conjuration od Opeth'a nie jest nawet tak najgorzej skrocone... Wolalabym ogladac dobry, dlugi koncert niz dlugasny teledysk XD
na vivie w "hell's kitchen" lecial jakis z ostatniej plytki i trwal tak chyba z 5 minut...z reszta to byl jedyny program na tym kanale gdzie leciala muzyka przekrojowo metalowa i rockowa...byla tez rock hour ale tam raczej lecialy potulne teledyski i raczej takie populatorskie ale w tym pasmie nie zobaczyloby sie chociazby "BABILON AD"Kredek xp i inne takie ...
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:22 pm

A był ktos z was na koncercie Dreamow w Poznaniu? Ja mialam jechac, ale nie udalo mi sie urwac ze szkoly (miekszam bowiem w Szczecinie), ale moja kuzynka byla i mowila, ze na zywo graja swietnie. Koncert trwal ponoc o godzine dluzej niz planowano, grrr, czemu mnie tam nie bylo? evil question

Pysiol

Kagenoyami

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 6:12 pm

Vykk
Ibris

na vivie w "hell's kitchen" lecial jakis z ostatniej plytki i trwal tak chyba z 5 minut...z reszta to byl jedyny program na tym kanale gdzie leciala muzyka przekrojowo metalowa i rockowa...byla tez rock hour ale tam raczej lecialy potulne teledyski i raczej takie populatorskie ale w tym pasmie nie zobaczyloby sie chociazby "BABILON AD"Kredek xp i inne takie ...

No, teraz Cradle sie zobaczy.. bo sie nieco zeszmacili dwoma ostatnimi rilejsami :///
A co do ostatniego clipu Opeth'a - racja, nie jest taki zly
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 6:15 pm

Pysiol
A był ktos z was na koncercie Dreamow w Poznaniu? Ja mialam jechac, ale nie udalo mi sie urwac ze szkoly (miekszam bowiem w Szczecinie), ale moja kuzynka byla i mowila, ze na zywo graja swietnie. Koncert trwal ponoc o godzine dluzej niz planowano, grrr, czemu mnie tam nie bylo? evil question

Wierz mi, ze nie tylko Ty nad tym ubolewasz... *tul Ibris*

A ja sie ciesze, ze na ostatnim Opeth'cie nie bylem... uhh.. pozwolili im zagrac az 3 piosenki.. >_< Co za brak szacunku.. a taki, kufa Korn... nieprzymierzajac niczym Linkin Park =___= oni sobie mogli grac.. z godzine przeszlo. Boshh... Szkoda slow..

Kagenoyami

SLIPInh

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 6:14 am

Linkin Park staracil moj szacunek po tym jak zrobil plyte z Jay Z (chyba tak to sie pisze) Wedlug mnie to kompletna porazka i daleko tej plycie do mojej ulubionej Hibrid Theory
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 7:20 am

SLIPInh
Linkin Park staracil moj szacunek po tym jak zrobil plyte z Jay Z (chyba tak to sie pisze) Wedlug mnie to kompletna porazka i daleko tej plycie do mojej ulubionej Hibrid Theory

Czy Ty sluchasz wszystkiego co nowe i leci na Mtv? :/
Jak mozna godzic zachwycanie sie glosem Daniego i brzmieniem LP?

Kagenoyami

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 7:28 am

a szlyaszl ktos solowe plyty Roberta Fripp'a?
Ktore nie chalac sie w najblizszym czasie dostane cool

A co to teledyskow to aktualnie nie jestem w temacie (zero TV, czasem cos na oficjalnych stronach obejrze, ale b zadko), ale uwazam iz Tool ma swietne 3nodding

Btw. jak mozna kogos oduczyc sluchania smieciowatej muzyki? rofl
ijeszcze jedno dlaczego takie zespoly musza robic koncerty w Lodzi? gonk
Chodzi o Porcupine Tree i Oceansize neutral
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:22 am

Baliaur

A co to teledyskow to aktualnie nie jestem w temacie (zero TV, czasem cos na oficjalnych stronach obejrze, ale b zadko), ale uwazam iz Tool ma swietne 3nodding

Gorsze jest to, jak Porcupine Tree mieli koncert razem z Anathema w Krakowie. Brak kasy zrujnowal wszystko ;_;

Tool jest klimatyczny, imo.

Gailenquen

SLIPInh

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:24 am

Ibris
Baliaur

Gorsze jest to, jak Porcupine Tree mieli koncert razem z Anathema w Krakowie. Brak kasy zrujnowal wszystko ;_;

Tool jest klimatyczny, imo.
Tak TOOL wymiata a co sadzicie o Vader????
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:28 am

SLIPInh
Tak TOOL wymiata a co sadzicie o Vader????
Emee... defowa sieka.

Gailenquen

sephy clone2

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 10:11 am

evil Vader mniem pycha dobry kasek ^^
Polecam posluchajcie sobie ^_^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games