Powiedzcie czy Angelic Headband wydsstsepuje w boxah czy trunkach
w pink boxie zdaje sie 3noddingmrgreentwisted
ja tez tak mysle ale doszly mnie sluchy ze wystepuje w trunkach
w trunkach sa najtansze rzeczy w blue boxach nieco lepsze a w pinkach njalepssze aczkowliek sa wyjatki ale headband jest w pinkach a zreszta byl gdzies link ze spisem wszystkich dostepnych rzezcy w trunkach i boxach ale nie wiem gdzie on sweatdroptwisted
Posted: Wed Dec 14, 2005 3:18 pm
Twisted_Exile
Shui_Inamoto
Twisted_Exile
Shui_Inamoto
Powiedzcie czy Angelic Headband wydsstsepuje w boxah czy trunkach
w pink boxie zdaje sie 3noddingmrgreentwisted
ja tez tak mysle ale doszly mnie sluchy ze wystepuje w trunkach
w trunkach sa najtansze rzeczy w blue boxach nieco lepsze a w pinkach njalepssze aczkowliek sa wyjatki ale headband jest w pinkach a zreszta byl gdzies link ze spisem wszystkich dostepnych rzezcy w trunkach i boxach ale nie wiem gdzie on sweatdroptwisted
eee nie do konca xp w blueboxach nie masz "srednich itemkow" tylko losowo przedmiot z trunka/pinkboxa/1k (pinklink)/Space Monster Mask
Sayokun
Omega Sun Captain
Posted: Tue Dec 20, 2005 2:31 am
UWAGA: Pierwszy dzial subforum juz zostal udostepniony dla uzytkownikow. Na razie jest w budowie, wiec zawiera tylko informacje zawarte w przewodniku. Wkrotce pojawia sie nowe, bardziej wyczerpujace, dzialy.
Topik o subforum zostal przesuniety do w/w dzialu i nadal mozna zglaszac w nim propozycje nowych dzialow 3nodding
Posted: Wed Dec 21, 2005 5:08 am
Gdzie jest guzik do zmiany layout'u na stary?
Autark
Omega Sun Captain
Posted: Wed Dec 21, 2005 5:57 am
U W A G A
W zwiazku z powstaniem subforum, przewodnik zostaje zamkniety (nie bedzie aktualizowany i nie mozna w nim postowac) . Od dzisiaj wszystkie pytania mozna zadawac w specjalnie utworzonym do tego topicu w dziale subforum Informacje i Pomoc