|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 4:21 am
tkwas: hmm... w dwie gierki z tego zestawu nigdy nie gralem... czyli Booty i Dan Dare... >_> reszte przeszedlem... i zapewne gdzies jeszcze je mam... na kasetach xD
btw. ma ktos moze uzyczyc mi odtwarzacza do kaset do Atarii? xD (reszte 'czesci' juz wygrzebalem xD )
Marcinka: no ba... tej gry nigdy nie zapomne xD nie tylko ze wzgledu, ze byla swietna... po prostu - to jest jedyna gra, ktora ukochala sobie prawie cala moja rodzinka xD bracia, siostry... nawet moja matka xD
no... tylko to juz troche dawno bylo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 9:41 am
titol ja gram w MMORPG (Masive Multiplayer Online Role Playing Games) Najbardziej Polecam gry: -Ragnarok Online (Link: www.kdr.prv.pl Polski Serwer Srednia graczy okolo 300-600) raty: 100/100/100/50/10 jakos tak xD -Mu Online (link: wpiszcie sobie w google "Apocalyspe Mu" i wam wyskoczy 1 czy tam 2 stronka razz ) raty 1000x -Flyff ( juz nie pamietam linku ale powinniscie znalesc jak wpiszecie MMORPG) -Lineage II ( nie gralem osobiscie ale widzialem i polecam xD tylko jest platna ale mozna znalesc jakies prywatne serwery :]) yeah!!!! ro wymiata!!!! na czym grasz? bo ja na jakims dziwnymi na maxa uproszczonym "Haos....austryjuacki XDDD....nawet nie wiem czemu to robie XDDD ale smiechowo jest.... lv. 1.....zabijasz puringa....co?!....ja mam juz 40level?! kiedy?! XDDDDD....to ja se ide zmienic klase!!!! XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 10:15 am
MNie się nie chce wydawać pieniędzy na Ragnarok. Gdyby tak za free było X3 Swoją drogą ciekawe jak bedzie wyglądać Gaia Battle. Tez tak mangowo się zanosi. Ale coś mi mówi, że to będzie jeden wielki s**t... Niestety.
Ludzie, zagrajcie w KAL Online X3 Jest za darmo, jest ciekawy (tez się zastanawiałam co jest ciekawego w zabijaniu demonów) i niezle wygląda ^^ Poza tym SZUKAM UCZNIOW, to się możecie zgłosić X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 8:33 am
Mylenka MNie się nie chce wydawać pieniędzy na Ragnarok. Gdyby tak za free było X3 Swoją drogą ciekawe jak bedzie wyglądać Gaia Battle. Tez tak mangowo się zanosi. Ale coś mi mówi, że to będzie jeden wielki s**t... Niestety. Ludzie, zagrajcie w KAL Online X3 Jest za darmo, jest ciekawy (tez się zastanawiałam co jest ciekawego w zabijaniu demonów) i niezle wygląda ^^ Poza tym SZUKAM UCZNIOW, to się możecie zgłosić X3 a czego uczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 2:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 3:14 pm
*pstryk go w ucho*
tee... nie zapomniale sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 7:22 am
W KALu cały system nauczyciel-uczeń polega na czyms takim: znajdujesz kogoś, kto będzie Twoim nauczycielem, świetnie, jesli wie cos na temat gry. Trafiają się jednak i inni. Jak już znajdziesz takowego, to dostajesz gratis armor g8, zawsze lepszy, niż to, co masz na poczatku na sobie, a czasem coś od nauczyciela (w chwili mobecnej mam na zbyciu niezle podpasiony miecz i armor g32 dla czarodziejki). Potem generalnie on uczy Cię o co w tej grze chodzi, co się opłaca, a co nie. Korzyści dla ucznia: darmowy armor, 20k geonów na 16 lvl, zdaje się, ze 50k na 30 lvl, darmowe porady Korzysci dla nauczyciela: 20k geonów na 16 lvl ucznia, 50k na 30 lvl ucznia, 5 lub 15 geonów za każde 100, które zarobi uczeń (wbrew pozorom wcale tak wiele nie wychodzi, a szkoda =( )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 7:10 am
zawsze mozesz na kdr-ze pograc on jest darmowy i polski exp taki jak na globalu a dark kdr jest z podwyzszonym expem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:21 pm
...Argh... ...A ja dałem się wciągnąć mojemu kompowi... ...I tak ciupię w Splinter Cell'a jedynkę (w ten weekend planuję skończyć. Wreszcie, bo kiedyś mi się save'y pochrzaniły), S.T.A.L.K.E.R.a i Obliviona. ...Te dwa ostatnie: Mega-pochłaniacze-czasu. ...Ale warto. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 7:00 am
sciagnęłam Tales of pirates.... Dobrze, ze mozna muzyke wyłączyc. Ale te oczojebne kolory skutecznie zniechęcają. Wogóle jakas ta gra nieczytelna jest =/ Gra w to ktos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 5:59 am
Mylenka sciagnęłam Tales of pirates.... Dobrze, ze mozna muzyke wyłączyc. Ale te oczojebne kolory skutecznie zniechęcają. Wogóle jakas ta gra nieczytelna jest =/ Gra w to ktos? ...Ściągnąłem, przetestowałem, skasowałem. ...Dla mnie kicz. ... ...Teraz czekam na GTA IV. I na SC2. I na Fallout'a 3...choć się ogromnie boję, co z niego Bethesda zrobi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 3:29 am
Co do Ragnaroka, to chcialam powiedziec, ze KDR jest wielką pasta, odkąd Komurka odszedl, rządzą tym serwerem nooby i sie nie dziwie, że ludzi stamtad uciekaja. a Dark KDR ma takie rate'y tylko po to, żeby oc szybko przetestować postacie...jak mozna miec w tydzień megahiperuppera, to moim zdaniem to nie jest gra. 1,5 roku na KDR siedzialam i ugh....
Ja sie przenioslam na Abhro, mały serwer, góra 150 osób naraz i to tylko podczas zdobywania zamku, bardzo mila atmosfera, nie ma tłoku na poszczególnych mapkach, rate 5/5/4, więc jest bardzo optymalnie. Są eventy, najnowsze udate'y, ja jako stara weteranka RO jestem bardzo zadowolona i moge ten server polecic.
Poza tym za nieoficjalne servery się nie płaci, wystarczy sciągnąć odpowiednie pliki według instruksji ze strony servera (np. abhro.com), zarejestrować się i tyle.
Ja czekam na Star Craft 2, Warhammer Online....ale i tak na moim kompie nie pojda, wiec zosnate na wzdychaniu do screenów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 5:42 am
A ja polecam cos dla koneserow sztuk pieknych czyli world of warcaft 3 i gre przez battlenet razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 2:01 am
Urumi Kanzakii A ja polecam cos dla koneserow sztuk pieknych czyli world of warcaft 3 i gre przez battlenet razz Nie ma WOW 3 chyba, że ja o czymś nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|