|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:11 pm
Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD
1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:16 pm
Rishi-san Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD 1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o) 5. Udaję krowe mucząc a gdy wnerwiony nauczyciel sie odwróci jest cisza xD i tak cały czas <~~ tak robi chłopak Inka w szkole xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:18 pm
Sango-Maho Rishi-san Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD 1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o) 5. Udaję krowe mucząc a gdy wnerwiony nauczyciel sie odwróci jest cisza xD i tak cały czas <~~ tak robi chłopak Inka w szkole xDDDDD to ja w tym roku staram sie być grzeczna Oo ale dostałam 1 uwage... "Na apelu kwiczy z koleżanką" XD i raz nam się wymsknęło na Biologii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:21 pm
Rishi-san Sango-Maho Rishi-san Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD 1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o) 5. Udaję krowe mucząc a gdy wnerwiony nauczyciel sie odwróci jest cisza xD i tak cały czas <~~ tak robi chłopak Inka w szkole xDDDDD to ja w tym roku staram sie być grzeczna Oo ale dostałam 1 uwage... "Na apelu kwiczy z koleżanką" XD i raz nam się wymsknęło na Biologii ukradł własność szkoły (z dopiskiem - opakowanie kredy) i nie chce oddać twierdząc że biedny jest i go nie stać xDDDDD eh... stare dobre czasy^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:23 pm
Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho Rishi-san Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD 1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o) 5. Udaję krowe mucząc a gdy wnerwiony nauczyciel sie odwróci jest cisza xD i tak cały czas <~~ tak robi chłopak Inka w szkole xDDDDD to ja w tym roku staram sie być grzeczna Oo ale dostałam 1 uwage... "Na apelu kwiczy z koleżanką" XD i raz nam się wymsknęło na Biologii ukradł własność szkoły (z dopiskiem - opakowanie kredy) i nie chce oddać twierdząc że biedny jest i go nie stać xDDDDD eh... stare dobre czasy^^ XDD to moja szkoła Giertych takimi wybrakami zszokowała........ że np... "R*** zamknął sprzątaczke w szatni" a u mnie w klasie sa bardziej... smieszne rzeczy xD mój kolega dostał uwage, że bawi się linijką przy tablicy... albo że wywrócił się na krześle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:29 pm
Rishi-san Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho Rishi-san Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD 1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o) 5. Udaję krowe mucząc a gdy wnerwiony nauczyciel sie odwróci jest cisza xD i tak cały czas <~~ tak robi chłopak Inka w szkole xDDDDD to ja w tym roku staram sie być grzeczna Oo ale dostałam 1 uwage... "Na apelu kwiczy z koleżanką" XD i raz nam się wymsknęło na Biologii ukradł własność szkoły (z dopiskiem - opakowanie kredy) i nie chce oddać twierdząc że biedny jest i go nie stać xDDDDD eh... stare dobre czasy^^ XDD to moja szkoła Giertych takimi wybrakami zszokowała........ że np... "R*** zamknął sprzątaczke w szatni" a u mnie w klasie sa bardziej... smieszne rzeczy xD mój kolega dostał uwage, że bawi się linijką przy tablicy... albo że wywrócił się na krześle ej ej, no każdemu sie może zdarzyć wywrotka xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:32 pm
Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho Rishi-san Sango-Maho Rishi-san Lol to ja standard... czyli moje uwagi dam XD 1. Biega na W-Fie 2. Udaje spidermana na W-Fie 3. Rzuca długopisem i mówi ze sam spadł 4. Jeździ na krześle w celu zsynchronizowania klasy (O_o) 5. Udaję krowe mucząc a gdy wnerwiony nauczyciel sie odwróci jest cisza xD i tak cały czas <~~ tak robi chłopak Inka w szkole xDDDDD to ja w tym roku staram sie być grzeczna Oo ale dostałam 1 uwage... "Na apelu kwiczy z koleżanką" XD i raz nam się wymsknęło na Biologii ukradł własność szkoły (z dopiskiem - opakowanie kredy) i nie chce oddać twierdząc że biedny jest i go nie stać xDDDDD eh... stare dobre czasy^^ XDD to moja szkoła Giertych takimi wybrakami zszokowała........ że np... "R*** zamknął sprzątaczke w szatni" a u mnie w klasie sa bardziej... smieszne rzeczy xD mój kolega dostał uwage, że bawi się linijką przy tablicy... albo że wywrócił się na krześle ej ej, no każdemu sie może zdarzyć wywrotka xDDD nooo ale ten kolega juz za byle gówno dostaje uwagi XD a jak mnie przyduszał plecakiem to nie dostał >< i jak robił ludziom stępelki własną krwią na zeszytach Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:37 pm
ej no dziki z niego ludź Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 10:42 am
Sango-Maho ej no dziki z niego ludź Oo Czym więcej takic świrów tym lepiej! Ha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 10:50 am
hehe też fakt xD ludzie są nieraz beczni^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 1:31 am
a oto kawaly: Przychodzi przystojny chłopak to rzeznika. -Prosze o reke panskiej corki. -Z koscia czy bez-slyszy w odpowiedzi.
polaczenie slonia z zarowka? -wielkie rachunki za swiatlo!
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:37 am
uwaga mojej koleżanki linkrozwalające jest "prosze o kontakt z wychowawcą" - pisała to sama wychowawczyni. jak czegoś nie możecie odczytać to pytać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:47 am
Marcinka uwaga mojej koleżanki linkrozwalające jest "prosze o kontakt z wychowawcą" - pisała to sama wychowawczyni. jak czegoś nie możecie odczytać to pytać. a co w tym dziwnego? "prosze o kontakt z wychowawca"- czyli prosi, zeby rodzic sie do niej odezwal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:48 am
Omega Sun Marcinka uwaga mojej koleżanki linkrozwalające jest "prosze o kontakt z wychowawcą" - pisała to sama wychowawczyni. jak czegoś nie możecie odczytać to pytać. a co w tym dziwnego? "prosze o kontakt z wychowawca"- czyli prosi, zeby rodzic sie do niej odezwal. jeśli nauczyciel tak pisze to ma na myśli nauczyciela opiekujacego sie klasą. w innym wypadku prosi o kontakt z rodzicem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:50 am
Marcinka Omega Sun Marcinka uwaga mojej koleżanki linkrozwalające jest "prosze o kontakt z wychowawcą" - pisała to sama wychowawczyni. jak czegoś nie możecie odczytać to pytać. a co w tym dziwnego? "prosze o kontakt z wychowawca"- czyli prosi, zeby rodzic sie do niej odezwal. jeśli nauczyciel tak pisze to ma na myśli nauczyciela opiekujacego sie klasą. w innym wypadku prosi o kontakt z rodzicem. prosze o kontakt z wychowawca= prosze sie skontaktowac z wychowawca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|