Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SLIPInh

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 4:49 am

To to nie jest jRock????
Dla mnie metal to Slayer, Slipknot i kilka innych kapel (ale ja tam sie nieznam smile )
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:09 am

Ja ostatnio słucham np. openingu do Chobits, Arashi, Arki Satana (niektóre piosenki są fajne ^^) czego jeszcze...? Beatles i Czerwone Gitary, Strachy Na Lachy i Lady Punk... yhm... tak smile

EvilYuki
Crew

opcy

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:23 am

@_@ ELYSIAN FIELDS @_@
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 11:05 am

Ja walkuje Slayera I Creadla smile

SLIPInh

Gailenquen

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 11:22 am

SLIPInh
Ju min Cradle'a aka Kredki, huh?

Potworniasta rabanka XD Moze poza kilkoma utworkami. Skrzek Daniego psuje wszystko xd
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 12:42 pm

Ibris
SLIPInh

Potworniasta rabanka XD Moze poza kilkoma utworkami. Skrzek Daniego psuje wszystko xd
Ja tam lubie Danniego a tak propo wiesz moze jak sie nazywa teledysk ktory rozgrywa sie w jakims starym kosciele i Danny przy koncu podrzyna gardlo tej dziewczynie, kiedys widzialem go na vivie i chetnie bym sobie go sciagnal smile

SLIPInh

M-Teen

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 12:50 pm

oł siet.. dzisiaj mayday w k-ce D:
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 3:15 pm

SLIPInh
Ibris
SLIPInh

Ja tam lubie Danniego a tak propo wiesz moze jak sie nazywa teledysk ktory rozgrywa sie w jakims starym kosciele i Danny przy koncu podrzyna gardlo tej dziewczynie, kiedys widzialem go na vivie i chetnie bym sobie go sciagnal smile
jedyne co mi sie kojarzy z tym teledyskiem to Scorched Earth Erotica ale watpie zeby to bylo to...w kazdym badz razie z kredek to moj ulubiony teledysk xd ...poprostu wymiata mimo ze sa krwistsze i bardziej zakrecone to do tego mam jakis niezdrowy sentyment xd
rolleyes
ciekawe dlaczego

Vykk

SLIPInh

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 12:11 am

A tak z innej beczki widzieliscie nowy teledysk korna( ten z mucha) jak wam sie podobal ja uwazam ze jest niezly : i trzyma klimat zespolu smile
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:57 am

SLIPInh
A tak z innej beczki widzieliscie nowy teledysk korna( ten z mucha) jak wam sie podobal ja uwazam ze jest niezly : i trzyma klimat zespolu smile
Korna nie slucham, wiec nie widzialam XD Tym bardziej, ze TV nie ogladam prawie wcale.

Co do Kredek - odesle tutaj Kage, on ich uwielbia, wiec powinien wiedziec :3

Gailenquen

Gailenquen

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:59 am

Btw. co sie tyczy teledyskow... Polecam Yes - Owner of a Lonely Heart. Troche lat juz ma, ale warto zobaczyc XD
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:19 am

Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^

sephy clone2

SLIPInh

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:26 pm

666SLAYER
Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^

Nawet niezla kapela ale sluchalem tylko jednej plyty wiec moge sie mylic razz
Ogladaliscie teledysk Nymphetamine Kredek jak dla mnie wymiata tylko niewiedzic czemu jest krutszy niz ten sam kawalek na plycie
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 3:53 pm

SLIPInh
666SLAYER

Ogladaliscie teledysk Nymphetamine Kredek jak dla mnie wymiata tylko niewiedzic czemu jest krutszy niz ten sam kawalek na plycie
ta...a czego sie spdziewac...wkoncu viva ci nie pusci piosenki dluzszej niz 6minut noawet Leszka zukowskiego skrocili do 3 minut pomijajac ze oryginalnie teledysk trwa ponad 8...a co ma powiedziec opeth z nowym teledyskiem jakies 4 minuty w porywach a piosenka trwa 16? albo taki dream theather?? xp
popkulturalne sieczki i mozgojeby rzadza sie swoimi prawami talk2hand

Vykk

SLIPInh

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:42 pm

Vykk
SLIPInh
666SLAYER

ta...a czego sie spdziewac...wkoncu viva ci nie pusci piosenki dluzszej niz 6minut noawet Leszka zukowskiego skrocili do 3 minut pomijajac ze oryginalnie teledysk trwa ponad 8...a co ma powiedziec opeth z nowym teledyskiem jakies 4 minuty w porywach a piosenka trwa 16? albo taki dream theather?? xp
popkulturalne sieczki i mozgojeby rzadza sie swoimi prawami talk2hand
To raczej Helloweena piosenki tez nie puszcza calej bo trwa 24min smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games