|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 4:49 am
To to nie jest jRock???? Dla mnie metal to Slayer, Slipknot i kilka innych kapel (ale ja tam sie nieznam smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 10:09 am
Ja ostatnio słucham np. openingu do Chobits, Arashi, Arki Satana (niektóre piosenki są fajne ^^) czego jeszcze...? Beatles i Czerwone Gitary, Strachy Na Lachy i Lady Punk... yhm... tak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 11:05 am
Ja walkuje Slayera I Creadla smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 11:22 am
SLIPInh Ja walkuje Slayera I Creadla smile Ju min Cradle'a aka Kredki, huh?
Potworniasta rabanka XD Moze poza kilkoma utworkami. Skrzek Daniego psuje wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 12:42 pm
Ibris SLIPInh Ja walkuje Slayera I Creadla smile Ju min Cradle'a aka Kredki, huh?
Potworniasta rabanka XD Moze poza kilkoma utworkami. Skrzek Daniego psuje wszystko xd Ja tam lubie Danniego a tak propo wiesz moze jak sie nazywa teledysk ktory rozgrywa sie w jakims starym kosciele i Danny przy koncu podrzyna gardlo tej dziewczynie, kiedys widzialem go na vivie i chetnie bym sobie go sciagnal smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 12:50 pm
oł siet.. dzisiaj mayday w k-ce D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 3:15 pm
SLIPInh Ibris SLIPInh Ja walkuje Slayera I Creadla smile Ju min Cradle'a aka Kredki, huh?
Potworniasta rabanka XD Moze poza kilkoma utworkami. Skrzek Daniego psuje wszystko xd Ja tam lubie Danniego a tak propo wiesz moze jak sie nazywa teledysk ktory rozgrywa sie w jakims starym kosciele i Danny przy koncu podrzyna gardlo tej dziewczynie, kiedys widzialem go na vivie i chetnie bym sobie go sciagnal smile jedyne co mi sie kojarzy z tym teledyskiem to Scorched Earth Erotica ale watpie zeby to bylo to...w kazdym badz razie z kredek to moj ulubiony teledysk xd ...poprostu wymiata mimo ze sa krwistsze i bardziej zakrecone to do tego mam jakis niezdrowy sentyment xd rolleyes ciekawe dlaczego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 12:11 am
A tak z innej beczki widzieliscie nowy teledysk korna( ten z mucha) jak wam sie podobal ja uwazam ze jest niezly : i trzyma klimat zespolu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:57 am
SLIPInh A tak z innej beczki widzieliscie nowy teledysk korna( ten z mucha) jak wam sie podobal ja uwazam ze jest niezly : i trzyma klimat zespolu smile Korna nie slucham, wiec nie widzialam XD Tym bardziej, ze TV nie ogladam prawie wcale.
Co do Kredek - odesle tutaj Kage, on ich uwielbia, wiec powinien wiedziec :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:59 am
Btw. co sie tyczy teledyskow... Polecam Yes - Owner of a Lonely Heart. Troche lat juz ma, ale warto zobaczyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 11:19 am
Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:26 pm
666SLAYER Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^ Nawet niezla kapela ale sluchalem tylko jednej plyty wiec moge sie mylic razz Ogladaliscie teledysk Nymphetamine Kredek jak dla mnie wymiata tylko niewiedzic czemu jest krutszy niz ten sam kawalek na plycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 3:53 pm
SLIPInh 666SLAYER Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^ Nawet niezla kapela ale sluchalem tylko jednej plyty wiec moge sie mylic razz Ogladaliscie teledysk Nymphetamine Kredek jak dla mnie wymiata tylko niewiedzic czemu jest krutszy niz ten sam kawalek na plycie ta...a czego sie spdziewac...wkoncu viva ci nie pusci piosenki dluzszej niz 6minut noawet Leszka zukowskiego skrocili do 3 minut pomijajac ze oryginalnie teledysk trwa ponad 8...a co ma powiedziec opeth z nowym teledyskiem jakies 4 minuty w porywach a piosenka trwa 16? albo taki dream theather?? xp popkulturalne sieczki i mozgojeby rzadza sie swoimi prawami talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 11:42 pm
Vykk SLIPInh 666SLAYER Dzisiaj zaczolem sciagac Crematory slyszalem od kumpla ze zajebiscie graja macie jakies opinie na temat tej kapeli?? ^^ Nawet niezla kapela ale sluchalem tylko jednej plyty wiec moge sie mylic razz Ogladaliscie teledysk Nymphetamine Kredek jak dla mnie wymiata tylko niewiedzic czemu jest krutszy niz ten sam kawalek na plycie ta...a czego sie spdziewac...wkoncu viva ci nie pusci piosenki dluzszej niz 6minut noawet Leszka zukowskiego skrocili do 3 minut pomijajac ze oryginalnie teledysk trwa ponad 8...a co ma powiedziec opeth z nowym teledyskiem jakies 4 minuty w porywach a piosenka trwa 16? albo taki dream theather?? xp popkulturalne sieczki i mozgojeby rzadza sie swoimi prawami talk2hand To raczej Helloweena piosenki tez nie puszcza calej bo trwa 24min smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|