|
|
Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 11:51 am
Rin_Youkai BeeWolf WRał wrał, ZIUM ....................................... ja ogladam od 4 lat, najpierw to były C500, potem zmienili na moto GP od 500 do 900. Ooo to ty swoj ;] < klepie go po plechach > Fajnie bylo patrzec jak Ci wszyscy zawodnicy dorastali smile Jak byłam mała to najbardziej pamiętałam motocykle z Repsola - te malowanie było jakieś taki wpadające w głowe XD Ja jestem chora na Aprilie RS 250 Biaggiego na której zdobył mistrzostwo świata hohoho temu XD- marzenia sie spelniaja ... wink Mi sie podobałanajbardziej kanarkowa Honda Rossiego z poczatków kariery w C500. Cudny Kanarkowy motocyk i kostium, + mało malowań teraz to gwiazda jest i lakieru nie widać z pod spodu. W tym roku jakos sie nie interesuje, nie wiem czemu. Nawet nie wiem kto prowadzi w tabeli. Ale mam nadzieje, ze moj idol V Rossi, Schumacher Moto GP wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 9:59 pm
BeeWolf Mi sie podobałanajbardziej kanarkowa Honda Rossiego z poczatków kariery w C500. Cudny Kanarkowy motocyk i kostium, + mało malowań teraz to gwiazda jest i lakieru nie widać z pod spodu. W tym roku jakos sie nie interesuje, nie wiem czemu. Nawet nie wiem kto prowadzi w tabeli. Ale mam nadzieje, ze moj idol V Rossi, Schumacher Moto GP wink Moj ojciec tez go uwielbia (i zawsze powtarza, ze urodzil sie wtedy kiedy on - tylko nie ten sam rok ;P ) XDDD A nu to jeden z najbardziej wyrozniających się osób na torze, ale do twarzy mu w tym kanarkowym 4laugh sweatdrop Ja nie wiedziec czemu lubie Edwardsa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 3:11 am
Rin_Youkai Moj ojciec tez go uwielbia (i zawsze powtarza, ze urodzil sie wtedy kiedy on - tylko nie ten sam rok ;P ) XDDD A nu to jeden z najbardziej wyrozniających się osób na torze, ale do twarzy mu w tym kanarkowym 4laugh sweatdrop Ja nie wiedziec czemu lubie Edwardsa ninja Też nie wiem to tak jak lubic Haydena, ... taki mało wyraźny jest moim zdaniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:11 am
BeeWolf Rin_Youkai Moj ojciec tez go uwielbia (i zawsze powtarza, ze urodzil sie wtedy kiedy on - tylko nie ten sam rok ;P ) XDDD A nu to jeden z najbardziej wyrozniających się osób na torze, ale do twarzy mu w tym kanarkowym 4laugh sweatdrop Ja nie wiedziec czemu lubie Edwardsa ninja Też nie wiem to tak jak lubic Haydena, ... taki mało wyraźny jest moim zdaniem. Nicky , a co ty taki niewyrazny jestes dzisiaj ? Wez Rutinoscorbin ;P Edward zapunktował u mnie wczesniejsza jazda, do tej pory pamietam jakies wyscig gdzie z ostatniego miejsca potrafil sie wbic znow na czub smile po 2 : raz stwierdzil, ze kiedys chcial byc ginekologiem XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 10:21 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai Moj ojciec tez go uwielbia (i zawsze powtarza, ze urodzil sie wtedy kiedy on - tylko nie ten sam rok ;P ) XDDD A nu to jeden z najbardziej wyrozniających się osób na torze, ale do twarzy mu w tym kanarkowym 4laugh sweatdrop Ja nie wiedziec czemu lubie Edwardsa ninja Też nie wiem to tak jak lubic Haydena, ... taki mało wyraźny jest moim zdaniem. Nicky , a co ty taki niewyrazny jestes dzisiaj ? Wez Rutinoscorbin ;P Edward zapunktował u mnie wczesniejsza jazda, do tej pory pamietam jakies wyscig gdzie z ostatniego miejsca potrafil sie wbic znow na czub smile po 2 : raz stwierdzil, ze kiedys chcial byc ginekologiem XDDDD to mażenie karzdego młodego chłopca. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 10:27 am
BeeWolf to mażenie karzdego młodego chłopca. ninja to jest poprostu urzekajace, ze chcecie pomagac kobieta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 1:39 pm
Rin_Youkai BeeWolf to mażenie karzdego młodego chłopca. ninja to jest poprostu urzekajace, ze chcecie pomagac kobieta ninja prawda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 2:44 am
Rin_Youkai o! o! O! Moja babeczka! ninja ninja Ja sie interesuje - choc bardziej sama jazda niz zawodnikami XD ^^ od półtora roku mam intensywny kurs doszkalający z dziedziny F1 wink Nie wiem jeszcze wielu rzeczy, ale wciąż się uczę wink dlatego miałam nadzieję, że znajdę tu kogoś biggrin i się nie przeliczyłam smile super!! smile Będzie z kim pogadać w ciągu najbliższych pięciu miesięcy wink Co do moto GP- tu już gorzej, ale nawracanie dopiero niedawno zostalo zaczęte ( w końcu 1,5 roku to niewiele, zwłaszcza, że na początku starali się mnie nie spłoszyć biggrin ) więc za jakiś czas... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 11:49 pm
Merillian Rin_Youkai o! o! O! Moja babeczka! ninja ninja Ja sie interesuje - choc bardziej sama jazda niz zawodnikami XD ^^ od półtora roku mam intensywny kurs doszkalający z dziedziny F1 wink Nie wiem jeszcze wielu rzeczy, ale wciąż się uczę wink dlatego miałam nadzieję, że znajdę tu kogoś biggrin i się nie przeliczyłam smile super!! smile Będzie z kim pogadać w ciągu najbliższych pięciu miesięcy wink Co do moto GP- tu już gorzej, ale nawracanie dopiero niedawno zostalo zaczęte ( w końcu 1,5 roku to niewiele, zwłaszcza, że na początku starali się mnie nie spłoszyć biggrin ) więc za jakiś czas... smile jestem takim inteligentem , ze ten post zobaczyam dopiero teraz _____ _______'''' a jak to sie stalo, ze sie zaczelas tym interesowac ^^ ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 1:23 am
Rin_Youkai a jak to sie stalo, ze sie zaczelas tym interesowac ^^ ? Szczerze? smile Przez mojego faceta smile A on- przez swego niedoszłego szwagra wink Się taki pojawił, siostrze w głowie zawrócił i rodzinkę całą na F1 nawrócił smile Teraz siostra wyszła za innego, ale stare znajomości i kibicowanie F1 zostało smile Teraz spotykają się cała paczką oglądając wyścigi , jeżdżą na zloty, założyli fanklub- grupa ze śląska jest najliczniejsza biggrin - organizuja zloty, spotkania, z Robertem spotykali się parę razy i to jeszcze zanim został oficlajnym kierowcą. Wszyscy mu kibicowali ( Kubicowali:>?) podczas startów w world by Renault, a potem cieszyli się jak dzieci, kiedy został kierowcą testowym. Na początku mój facet nie chciał mnie wyciągać wychodząc z założenia, że się zanudzę, ale jak raz polazłam za nim, to już miał przechlapane smile Teraz jak tylko jest okazja jeżdżę z nimi. Brakuje mi jeszcze wiedzy fachowej, ale ucze się wink Mam jeszcze trochę czasu do następnego sezonu biggrin Jeżeli chcesz mogę podesłac linki do stroniczek prowadzonych przez nich smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 9:16 am
Merillian Szczerze? smile Przez mojego faceta smile A on- przez swego niedoszłego szwagra wink Się taki pojawił, siostrze w głowie zawrócił i rodzinkę całą na F1 nawrócił smile Teraz siostra wyszła za innego, ale stare znajomości i kibicowanie F1 zostało smile Teraz spotykają się cała paczką oglądając wyścigi , jeżdżą na zloty, założyli fanklub- grupa ze śląska jest najliczniejsza biggrin - organizuja zloty, spotkania, z Robertem spotykali się parę razy i to jeszcze zanim został oficlajnym kierowcą. Wszyscy mu kibicowali ( Kubicowali:>?) podczas startów w world by Renault, a potem cieszyli się jak dzieci, kiedy został kierowcą testowym. Na początku mój facet nie chciał mnie wyciągać wychodząc z założenia, że się zanudzę, ale jak raz polazłam za nim, to już miał przechlapane smile Teraz jak tylko jest okazja jeżdżę z nimi. Brakuje mi jeszcze wiedzy fachowej, ale ucze się wink Mam jeszcze trochę czasu do następnego sezonu biggrin Jeżeli chcesz mogę podesłac linki do stroniczek prowadzonych przez nich smile nu widze, ze w koncu ktos kto nie ulegl naglej Kubicomani ^-^ Kiedys w ogole przed formula to i tak go nawet kilka razy w TV poscili jak byly mistorzstwa Wloch w ICA ( taka klasa gokardowa XD ) Fajnie, ze interesujesz sie tym tak bardziej doglebnie - motoryzacja jest tym bardziej ciekawsza im wiecej sie w tym siedzi smile Faceci zarazaja to fakt i za to im chwala XD Ja sie tym interesuje, bo u mnie w domu to tak od zawsze rodzina jakas zmotoryzowana byla ^^ Jak widze po wieku to masz pewno juz prawojazdy - ciagnie do wcisniecia gazu, nie ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 1:24 am
Rin_Youkai nu widze, ze w koncu ktos kto nie ulegl naglej Kubicomani ^-^ Kiedys w ogole przed formula to i tak go nawet kilka razy w TV poscili jak byly mistorzstwa Wloch w ICA ( taka klasa gokardowa XD ) Fajnie, ze interesujesz sie tym tak bardziej doglebnie - motoryzacja jest tym bardziej ciekawsza im wiecej sie w tym siedzi smile Faceci zarazaja to fakt i za to im chwala XD Ja sie tym interesuje, bo u mnie w domu to tak od zawsze rodzina jakas zmotoryzowana byla ^^ Jak widze po wieku to masz pewno juz prawojazdy - ciagnie do wcisniecia gazu, nie ? XD niestety- prawko oblałam i to kilka lat temu ^^' jak wreszcie znajdę pracę, to znów pójdę smile Tym razem nie odpuszczę wink Kiedy jeszcze je robiłam nie przekraczałam 40><' ale teraz, kiedy mój heart prowadzi, tak się przyzwyczaiłam do szybszego tempa, że w porównaniu rodzinka się wlecze. Nigdy nie zapomnę jak przez tydzień po wypadzie na gokarty wszystkie zakrety brane byly z piskiem opon smile A co do mojej dalszej edukacji- chcemy w sierpniu jechac na Hungaroring smile mam nadzieje, ze uzbieram kase, bo jak nie bede musiala kibicowac w knajpie ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2007 4:14 am
ależ się męsko zrobiło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:35 am
racqel ależ się męsko zrobiło... Normalnie kobiety dyskusjá o samochodach uciszyly facetów... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|