Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 1:51 am
ja jakos nigdy tego nie ogladalem.. wolalem zeczywistosc razz no ale widz ze ludzie sa strasznie tym zachwyceni wiec moze za jakis czas zerkne na to wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 2:30 pm
Yajo BL (czyli bishounen love jakby ktos nie wiedizał) to angielski odpowiednik shounen-ai (nawet dosłowne tłumaczenie, heh...), niz nazwa yaoi. Na angielskich stronach nie ma tylko BL, jest yaoi i BL. W Polsce jeszcze na szczęscie fukcjonuje oryginał, chwała za to. Gwoli ścisłości BL to nie Bishonen Love a Boys Love razz (Wiem czepiam się xp ) Witam. Uwielbiam Yaoi ( od tego lekkiego po ostre WYKLUCZAJAC Shota) 4laugh Lubie Yuri (Bo Bi jestem to czemu nie) Toleruje dobre Hentai wink ( A co!) To tak z moich opinii. Fajnie ze sa tu fan(k)i tematu Yaoi razz ,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2009 10:45 am
yaoi wedlug mnie to najleprza rzecz pod sloncem ^^ Sama pisze opowiadania tego rodzaju sa cudne ^^ yuri coz lubie lubie tez bi jestem wiec czemu mam nielubic? Hentai rzadko przegladam ale jak zaczepie o jakas mange tego rodzaju lub inny komiks niepowiem tez ze nieprzeczytam i nie poogladam Coz i tak najleprze sa yaoi anime x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 11:15 pm
Uwielbiam yaoi!! Namiętnie oglądam i czytam wszystko co jest związane z tym gatunkiem. Yuri mnie nie interesuje i nigdy żadnego nie widziałem. Hentai? Jeśli jest naprawdę dobre, to czemu nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 14, 2010 3:13 am
Jestem w gildii yaoi więc chyba wiadomo co lubie xd kocham czytać i oglądać yaoi lub shonnen ai. Yuri jak dotąd czytałam tylko jedno. Może być chociaż więcej już po nie nie sięgam bo mnie zupełnie to nie kręci..(może dlatego, że jestem dziewczyną i wolę oglądać facetów xd). Co do hentai to nie przepadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 1:58 pm
Jak to mówią, wszystko jest dla ludzi mrgreen yaoi zdecydowanie tak, zwłaszcza jeżeli jest to fandom japońskiego rocka. Dobre yuri też jest mile widziane. Z hentai różnie, zależy od humoru, ale ogólnie czemu nie - zwłaszcza jeśli posiada choćby szczątkową fabułę twisted ficki, mangi i anime, wszystko chętnie jeśli tylko jest dobre 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 6:26 am
20 giga na dysku obrazków pozwala mi stwierdzić że jestem Fanatykiem Yuri a Yaoi to herezja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 25, 2010 10:57 pm
RudevaldPL 20 giga na dysku obrazków pozwala mi stwierdzić że jestem Fanatykiem Yuri a Yaoi to herezja ! ja swego czasu miałem dysk zawalony yaoi. potem czyściłem. potem miałem zawalony shotą, ale też czyściłem. nie czuję się fanatykiem biggrin ale może czas zawalić yuri? masz coś ładnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 18, 2010 12:31 pm
U mnie na półeczce trochę tych yaoi stoi (stało więcej ale się wysprzedało na allegro). Lubię ale nie pozostaję bezkrytyczny - nie zachwycam się tym tak jak kiedyś, ponieważ w większości tych produkcji brakuje ambitności, troszkę to za schematycznie to działa. Zawsze seme i uke, niemal zawsze te same cechy charakteru.... No w każdym razie czekam aż wreszcie nasz rynek szerzej otworzy na to drzwi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 24, 2010 4:54 am
Caleister Zawsze seme i uke, niemal zawsze te same cechy charakteru.... dlatego polecam babeczki piszące teksty z FMA (w sumie nie tyko) na lj - _zakai i NoChick (po angielskiemu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 11:19 am
Madame Novocaine Caleister Zawsze seme i uke, niemal zawsze te same cechy charakteru.... dlatego polecam babeczki piszące teksty z FMA (w sumie nie tyko) na lj - _zakai i NoChick (po angielskiemu) Może mnie teraz ludzie ze skóry obedrą za te słowa, ale nie przepadam za fanfickami yaoi w których łączy się postacie chłopców z mężczyznami. Ja wiem, że to jest czysta fikcja i, że w wyobraźni wszystko wolno ale mimo wszystko odrzuca mnie myśl, że jedna z osób jest niepełnoletnia albo, że obie osoby takie są. (Caleister zakłada kask i uchyla się przed nadlatującym stołkiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 11:29 am
a mi sie podoba yaoi i yuri a sama yuri jestem ^o^ a co do anime to z checia ogladam yaoi *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 23, 2010 4:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 7:33 am
Caleister Madame Novocaine Caleister Zawsze seme i uke, niemal zawsze te same cechy charakteru.... dlatego polecam babeczki piszące teksty z FMA (w sumie nie tyko) na lj - _zakai i NoChick (po angielskiemu) Może mnie teraz ludzie ze skóry obedrą za te słowa, ale nie przepadam za fanfickami yaoi w których łączy się postacie chłopców z mężczyznami. Ja wiem, że to jest czysta fikcja i, że w wyobraźni wszystko wolno ale mimo wszystko odrzuca mnie myśl, że jedna z osób jest niepełnoletnia albo, że obie osoby takie są. (Caleister zakłada kask i uchyla się przed nadlatującym stołkiem) cel... pal... i odłamkowym!! *rzut stołkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 14, 2010 2:24 am
Do Hentai się nigdy nie przekonałem ^^ Samo anime oglądam od 3 lat ;] Mangę staram się czytać, ale niektóre wydania są zrobione tak że nic nie widzę na obrazku -.- Chyba tylko dla tego, że jestem dużym dzieckiem uwielbiam ecchi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|