|
|
Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:11 am
Selaphin Samochody? Phiii MOTORY XD a dokładniej Chopery :> nie ma to jak jak warkot silnika harleya lub hondy shadow XD Yeah! A co do tematu stosunków koleżeńskich. Od dawna istnieje takie określenie jak "seks bez zobowiązań". Przyjęte jest ogólnie że ta kwestia przejawia się wśród par lub w innych bardziej skrajnych wypadkach... ale jestem pewien że każdy z was (mowa tu o osobach dojrzałych emocjonalnie i myslących zarazem) zobaczył kiedyś osobnika innej płuci na ulicy i nie było kwesti "O jejku zakochałem się" tylko poczuł chęć, wiadomo na co. To jest element fascynacji osoba nas pociąga, czujemy żądze itp. problem tylko w tym że łatwo wtedy można stać sie kontrolowanym jeśli nie posiada sie silnej woli. W pewnym momenci t się robi jak narkotyk chcemy więcej a tu zonk... wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ja jestem za sexem i innymi takimi rzeczami, wszak musimy czem predzej ten niz demograficzny zlikwidowac, nie? a nic nie daje takiej satysfakcji jak brak zabezpieczenia i adrenalina xd (jak ja lubie pisac o rzeczach na ktorych sie nie znam ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:12 am
Lavagetas_heqetai Hatake Katu Lavagetas_heqetai łatwe panienki... która sie przyzna... która zaprzeczy ;]]] łatwa wcale nie jestem, daje tylko bogatym skur***lom. 3nodding whee blaugh rofl zawsze chcialem poznac kobiete majaca problem z zaciskaniem ud ;] zalezy przy czym: podczas kapieli, aerobiku, podczas jazy konnej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 2:22 am
Raticiel ...wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ... Na jaki temat, motorów czy seksu o_O'' ?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:29 pm
Selaphin Raticiel ...wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ... Na jaki temat, motorów czy seksu o_O'' ?!?! Proponuję powtórkę z "Golden Boy'a" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:05 pm
Raticiel Selaphin Samochody? Phiii MOTORY XD a dokładniej Chopery :> nie ma to jak jak warkot silnika harleya lub hondy shadow XD Yeah! A co do tematu stosunków koleżeńskich. Od dawna istnieje takie określenie jak "seks bez zobowiązań". Przyjęte jest ogólnie że ta kwestia przejawia się wśród par lub w innych bardziej skrajnych wypadkach... ale jestem pewien że każdy z was (mowa tu o osobach dojrzałych emocjonalnie i myslących zarazem) zobaczył kiedyś osobnika innej płuci na ulicy i nie było kwesti "O jejku zakochałem się" tylko poczuł chęć, wiadomo na co. To jest element fascynacji osoba nas pociąga, czujemy żądze itp. problem tylko w tym że łatwo wtedy można stać sie kontrolowanym jeśli nie posiada sie silnej woli. W pewnym momenci t się robi jak narkotyk chcemy więcej a tu zonk... wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ja jestem za sexem i innymi takimi rzeczami, wszak musimy czem predzej ten niz demograficzny zlikwidowac, nie? a nic nie daje takiej satysfakcji jak brak zabezpieczenia i adrenalina xd (jak ja lubie pisac o rzeczach na ktorych sie nie znam ninja ) I''s (czyt. aizu) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 10:04 am
Tartlet Selaphin Raticiel ...wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ... Na jaki temat, motorów czy seksu o_O'' ?!?! Proponuję powtórkę z "Golden Boy'a" xd to akurat jest bardziej o rowerach... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 7:45 am
Raticiel Tartlet Selaphin Raticiel ...wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ... Na jaki temat, motorów czy seksu o_O'' ?!?! Proponuję powtórkę z "Golden Boy'a" xd to akurat jest bardziej o rowerach... xd ale gorącą dupcię na motorze tesh tam można znaleźć cool btw - akrobacje rowerowe w wykonaniu głównego bohatera są niesamowite rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 2:01 am
Raticiel Selaphin Samochody? Phiii MOTORY XD a dokładniej Chopery :> nie ma to jak jak warkot silnika harleya lub hondy shadow XD Yeah! A co do tematu stosunków koleżeńskich. Od dawna istnieje takie określenie jak "seks bez zobowiązań". Przyjęte jest ogólnie że ta kwestia przejawia się wśród par lub w innych bardziej skrajnych wypadkach... ale jestem pewien że każdy z was (mowa tu o osobach dojrzałych emocjonalnie i myslących zarazem) zobaczył kiedyś osobnika innej płuci na ulicy i nie było kwesti "O jejku zakochałem się" tylko poczuł chęć, wiadomo na co. To jest element fascynacji osoba nas pociąga, czujemy żądze itp. problem tylko w tym że łatwo wtedy można stać sie kontrolowanym jeśli nie posiada sie silnej woli. W pewnym momenci t się robi jak narkotyk chcemy więcej a tu zonk... wiecej na ten temat w "I's" Masakazu Katsury, zwlaszcza w pozniejszych rozdzialach wink ja jestem za sexem i innymi takimi rzeczami, wszak musimy czem predzej ten niz demograficzny zlikwidowac, nie? a nic nie daje takiej satysfakcji jak brak zabezpieczenia i adrenalina xd (jak ja lubie pisac o rzeczach na ktorych sie nie znam ninja ) no wiesz ty co, nie przypuszczalem ze ty taka ;D musimy sie spotkac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 3:25 am
ok, wiem, że baba, wiem, że nowy wątek... ale czy ktos z was interesuje się może F1? Wiem, że teraz jest boom na F1, bo Kubica, bo Alonso przechodzi do McLaren, Bo Misio Schumaher odchodzi... tak więc, czy jest wśród Was ktoś, kto interesuje się tym tematem? I to najlepiej od paru lat :>? Sezon wycigów właśnie się skończył, a wypowiedzi większości internautów np na moto interii i innych tego typu stronkach są tak żałose, że aż boli- mniej więcej co 20 wie o czym mówi... więc szukam tu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:30 am
Porozmawiajmy o kobietach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:54 am
Merillian ok, wiem, że baba, wiem, że nowy wątek... ale czy ktos z was interesuje się może F1? Wiem, że teraz jest boom na F1, bo Kubica, bo Alonso przechodzi do McLaren, Bo Misio Schumaher odchodzi... tak więc, czy jest wśród Was ktoś, kto interesuje się tym tematem? I to najlepiej od paru lat :>? Sezon wycigów właśnie się skończył, a wypowiedzi większości internautów np na moto interii i innych tego typu stronkach są tak żałose, że aż boli- mniej więcej co 20 wie o czym mówi... więc szukam tu wink o! o! O! Moja babeczka! ninja ninja Ja sie interesuje - choc bardziej sama jazda niz zawodnikami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:57 am
Merillian ok, wiem, że baba, wiem, że nowy wątek... ale czy ktos z was interesuje się może F1? Wiem, że teraz jest boom na F1, bo Kubica, bo Alonso przechodzi do McLaren, Bo Misio Schumaher odchodzi... tak więc, czy jest wśród Was ktoś, kto interesuje się tym tematem? I to najlepiej od paru lat :>? Sezon wycigów właśnie się skończył, a wypowiedzi większości internautów np na moto interii i innych tego typu stronkach są tak żałose, że aż boli- mniej więcej co 20 wie o czym mówi... więc szukam tu wink Ja sie nie interesuje F1 zawsze mnie strasznie nudziło... Mam kupla co sie od podstawuwki tym zachwyca. Ale za to uwielbiał Moto GP to jest sport smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 8:03 am
BeeWolf Ja sie nie interesuje F1 zawsze mnie strasznie nudziło... Mam kupla co sie od podstawuwki tym zachwyca. Ale za to uwielbiał Moto GP to jest sport smile . Wez sobie Fast Bike kup :] fajnie tam opisuja na ostatnich stronach zawody ;P Jak dla mnie najlepsza gazeta motocyklowa :> Moj ojciec odkad pamietam to ogladal GP , wiec cos tam o zawodnikach itp wiem ;P Wrrrryym Wrrrrrrym XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 11:00 am
Rin_Youkai BeeWolf Ja sie nie interesuje F1 zawsze mnie strasznie nudziło... Mam kupla co sie od podstawuwki tym zachwyca. Ale za to uwielbiał Moto GP to jest sport smile . Wez sobie Fast Bike kup :] fajnie tam opisuja na ostatnich stronach zawody ;P Jak dla mnie najlepsza gazeta motocyklowa :> Moj ojciec odkad pamietam to ogladal GP , wiec cos tam o zawodnikach itp wiem ;P Wrrrryym Wrrrrrrym XD WRał wrał, ZIUM ....................................... ja ogladam od 4 lat, najpierw to były C500, potem zmienili na moto GP od 500 do 900.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 11:15 am
BeeWolf WRał wrał, ZIUM ....................................... ja ogladam od 4 lat, najpierw to były C500, potem zmienili na moto GP od 500 do 900. Ooo to ty swoj ;] < klepie go po plechach > Fajnie bylo patrzec jak Ci wszyscy zawodnicy dorastali smile Jak byłam mała to najbardziej pamiętałam motocykle z Repsola - te malowanie było jakieś taki wpadające w głowe XD Ja jestem chora na Aprilie RS 250 Biaggiego na której zdobył mistrzostwo świata hohoho temu XD- marzenia sie spelniaja ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|