|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:58 pm
Hmm co mnie denerwuje w moim boju ? Hmm nie ma takiej rzeczy razz Przynajmniej, zadna mi nie przychodzi do glowy, a jakby taka byla, to npewno bym pamietala domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:09 pm
EvilYuki Ta sprawdze... ja wam daje po czternascie biggrin Bo jestesmy spontaniczni? =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:12 pm
EvilYuki No dobra, przepraszam ^^ to bylo po zlosliwosci ^^ Ojejku.. zazdrosna jestes, ze sobie baraszkuja razem w pokoju..? I to jeszcze straszonym przez dziewczynke? xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:24 pm
Iris Arystea EvilYuki No dobra, przepraszam ^^ to bylo po zlosliwosci ^^ Ojejku.. zazdrosna jestes, ze sobie baraszkuja razem w pokoju..? I to jeszcze straszonym przez dziewczynke? xp sweatdrop *wspomina sobie piatkowa noc* ... *slinaaaaa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:56 pm
Kagenoyami *wspomina sobie piatkowa noc* ... *slinaaaaa* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 12:53 am
Iris Arystea EvilYuki No dobra, przepraszam ^^ to bylo po zlosliwosci ^^ Ojejku.. zazdrosna jestes, ze sobie baraszkuja razem w pokoju..? I to jeszcze straszonym przez dziewczynke? xp sweatdrop N-no wlasnie, no! biggrin
A tak na powaznie, nie mieliscie zadnego dziwnego przypadku, takiego tajemniczego?Dla wyjasnienia: mieszkamy z Kage kawalek od siebie, wiec gdy do niego przyjezdzam, to spie u niego w pokoju :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:04 am
Zwiazek na odleglosc ma swoje zalety... jak ma sie do chlopaka szesc przystankow to nie ma kiedy za nim tesknic... xp
eee... a co uznać za "dziwny przypadek"? "Tajemniczy" jeszcze? Kiedys mnie wzieli za jego mlodsza siostre ^_- nie, ale to jest nietajemnicze... kurde!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:20 am
EvilYuki Zwiazek na odleglosc ma swoje zalety... jak ma sie do chlopaka szesc przystankow to nie ma kiedy za nim tesknic... xp eee... a co uznać za "dziwny przypadek"? "Tajemniczy" jeszcze? Kiedys mnie wzieli za jego mlodsza siostre ^_- nie, ale to jest nietajemnicze... kurde! XD Mnie sie zdarza widziec cienie przemykajace przez pomieszczenia. Moze to tylko zaleznosc od swiatla, ale nie mam wokol domu drzew, a przez zasloniete zaluzje swiatlo nie wpada ^^ Kage ma to samo. Pzt. pewnej nocy mialam niemily przypadek, najpierw zimne dreszcze, pozniej gorace... Zaczelo mi szumiec w uszach, nie moglam sie w ogole ruszyc.Ja przez wakacje tesknilam za nim, jak go dzien nie widzialam. A widywanie sie co 3tyg. nie jest najlepsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:26 am
mrgreen Cienie?
Z dziwnych rzeczy... to ja lubie sluchac z nim Lecha Janerki mrgreen
idz do lekarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:31 am
EvilYuki mrgreen Cienie? Z dziwnych rzeczy... to ja lubie sluchac z nim Lecha Janerki mrgreen idz do lekarza... Tya, ja wszedzie widze Cienie xd heart
Wyobraznia potrafi platac figle, ale sa rzeczy, ktore ciezko wyjasnic ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 1:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:09 am
Ibris Wyobraznia potrafi platac figle, ale sa rzeczy, ktore ciezko wyjasnic ^^Tzn. Jakie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:20 am
PointZer0 Ibris Wyobraznia potrafi platac figle, ale sa rzeczy, ktore ciezko wyjasnic ^^Tzn. Jakie ? Wiesz, skads sie musialy wziac opowiesci o tym, ze ktos widzial ducha albo slyszal jakies glosy. Oczywiscie, ze spora czesc jest zmyslona, ale mimo wszystko ja wierze, ze takie przypadki sie zdarzaja i jest to mozliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 5:26 am