|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 7:20 am
_b_u_r_a_k_ adama, na ktorego z gory zerka czujny bog... btw...czy ktos moglby mi wyslac linak do eventa ze zmiana cialka na wampirze, bo mi sie gdzs zagubil, pliiiiiiiiis ^^ http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/gaia-halloween-has-come-to-an-end/t.34535663/ proszę bardzo n.n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 7:29 am
_b_u_r_a_k_ adama, na ktorego z gory zerka czujny bog... btw...czy ktos moglby mi wyslac linak do eventa ze zmiana cialka na wampirze, bo mi sie gdzs zagubil, pliiiiiiiiis ^^ prawdziwy mhroczny kapturek xd [przepraszam, to przez fizyke]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 7:31 am
Nieśmiertelna dusza samuraja, która zstąpiła na Ziemię w obronie swojego klanu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 7:39 am
[jak zwykle]super przystojnego <3 wampira [mniej zwykle] spokladajacego znad ksiazki z tym szczegolnym usmieszkiem, ktory mowi, ze Twoj czas na uciekanie sie skonczyl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 7:48 am
Fafkulec _b_u_r_a_k_ adama, na ktorego z gory zerka czujny bog... btw...czy ktos moglby mi wyslac linak do eventa ze zmiana cialka na wampirze, bo mi sie gdzs zagubil, pliiiiiiiiis ^^ http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/gaia-halloween-has-come-to-an-end/t.34535663/ proszę bardzo n.n dziekuje ^^ nordyckiego mitycznego wojwnika, ktory zapieprzyl katane jakiemus przygodnemu samurajowi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 3:34 pm
Obrońca zwierząt po przejściach. ('Wolność dla sokoła!' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 3:38 pm
grabarza zapalającego swoje cygaro zwycięstwa tóż po wypowiedzeniu sentencji "z prochu powstałeś, w proch się obrócisz, z prochu do żywych już nie powrócisz" i po odrąbaniu łba ostatniemu zombie który wtargnął na jego cmentarny rewir grabarzowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 3:44 pm
Zoofila, który wypatrzył już swoją ofiarę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 1:23 am
płatnego, katolickiego zabijakę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 3:31 am
teges...emo wróżka (tak wróżek jest rodzaju meskiego XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 5:20 am
postać z arabskiej baśni w trakcie przemiany w modliszkę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|