|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 3:13 am
Daedhel crying crying crying no i z kim ja teraz biedna pojadę, nooooo?! crying crying crying sama biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 3:20 am
Kyoko Suomi Daedhel crying crying crying no i z kim ja teraz biedna pojadę, nooooo?! crying crying crying sama biggrin sad chlip! niech mnie ktoś przytuuuliii!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 3:24 am
Daedhel Kyoko Suomi Daedhel crying crying crying no i z kim ja teraz biedna pojadę, nooooo?! crying crying crying sama biggrin sad chlip! niech mnie ktoś przytuuuliii! olej, nie jedz, zobaczysz, jak pojedziesz to pociag ci sie wykoleji i zginiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 3:26 am
Baranina Daedhel Kyoko Suomi Daedhel crying crying crying no i z kim ja teraz biedna pojadę, nooooo?! crying crying crying sama biggrin sad chlip! niech mnie ktoś przytuuuliii! olej, nie jedz, zobaczysz, jak pojedziesz to pociag ci sie wykoleji i zginiesz surprised nie pomyślałam o tym... faktycznie, na planie było napisane, że o 4:32 pociąg się wykolei koło Dziur Zadupnych, silnik wybuchnie i wszyscy zginą. xp Faktycznie odechciewa się jechać... jeszcze mam jedną, jedyną szansę, może uda mi się skombinować ludków, a jak nie, to zostajem w chacie i śpię do południa. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 3:39 am
Daedhel Baranina Daedhel Kyoko Suomi Daedhel crying crying crying no i z kim ja teraz biedna pojadę, nooooo?! crying crying crying sama biggrin sad chlip! niech mnie ktoś przytuuuliii! olej, nie jedz, zobaczysz, jak pojedziesz to pociag ci sie wykoleji i zginiesz surprised nie pomyślałam o tym... faktycznie, na planie było napisane, że o 4:32 pociąg się wykolei koło Dziur Zadupnych, silnik wybuchnie i wszyscy zginą. xp Faktycznie odechciewa się jechać... jeszcze mam jedną, jedyną szansę, może uda mi się skombinować ludków, a jak nie, to zostajem w chacie i śpię do południa. domokun masz jeszcze jeden wybor, mozesz posprzatac i umyc okna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 6:44 am
Baranina masz jeszcze jeden wybor, mozesz posprzatac i umyc okna. to juz jest totalna masakra xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 6:52 am
Baranina masz jeszcze jeden wybor, mozesz posprzatac i umyc okna. surprised słusznie! Jupi! dramallama dramallama dramallama *cap za ścierkę i wiadro* xp (wersja autentyczna: *rozsiada się wygodniej na krześle w pozycji możliwie energooszczędnej*) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 11:18 am
nie jadem. Życie jest piękne. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 7:37 am
jakos tego topica nie zauwazylem ;( a bylem na doji ^^ i bede na pierniconie jak ktos zamierza sie tam stawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:18 am
Było beznadziejnie, w skali pięciostopniowej takie 2+/3-. 1100 osób, cosplay to totalna szmira, a Yen nas nie poznał, a właściwie to stwierdził, że my są postacie z Blicza. No i fokule, wszystko to jest jeden wielki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|