|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:37 am
strasznie duzo artystow tutaj eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:41 am
wilkus strasznie duzo artystow tutaj eek no jakoś nas sie tak namnożyło....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:45 am
Gem_ma wilkus strasznie duzo artystow tutaj eek no jakoś nas sie tak namnożyło.... hehe, jak krolikow po deszczu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:46 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma wilkus strasznie duzo artystow tutaj eek no jakoś nas sie tak namnożyło.... hehe, jak krolikow po deszczu rofl ooops! to nie ten aforyzm ee.. tam nie przejmuj sie... gdzie na ta gafike?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:47 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma wilkus strasznie duzo artystow tutaj eek no jakoś nas sie tak namnożyło.... hehe, jak krolikow po deszczu rofl ooops! to nie ten aforyzm ee.. tam nie przejmuj sie... gdzie na ta gafike?? mrgreen
kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:50 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma wilkus strasznie duzo artystow tutaj eek no jakoś nas sie tak namnożyło.... soryy hehe, jak krolikow po deszczu rofl ooops! to nie ten aforyzm ee.. tam nie przejmuj sie... gdzie na ta gafike?? mrgreen
kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding *fajt* sweatdrop *Pada na kolana * wybacz o wielki Buraku Nie Cukrowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:53 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma wilkus strasznie duzo artystow tutaj eek no jakoś nas sie tak namnożyło.... soryy hehe, jak krolikow po deszczu rofl ooops! to nie ten aforyzm ee.. tam nie przejmuj sie... gdzie na ta gafike?? mrgreen
kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding *fajt* sweatdrop *Pada na kolana * wybacz o wielki Buraku Nie Cukrowy xd hmmm...no dobra, wybacze...moze ale rysac i malowac i rzezbic itp. tez lubie, to jak mi to wychodzi to juz inna sprawa emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:01 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ soryy hehe, jak krolikow po deszczu rofl ooops! to nie ten aforyzm ee.. tam nie przejmuj sie... gdzie na ta gafike?? mrgreen
kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding *fajt* sweatdrop *Pada na kolana * wybacz o wielki Buraku Nie Cukrowy xd hmmm...no dobra, wybacze...moze ale rysac i malowac i rzezbic itp. tez lubie, to jak mi to wychodzi to juz inna sprawa emo po 4 godzinach na mojej szklnej jubilerni odrazu bys sie nauczyła rzeżbic i malowac.. byleb tylko wiecej do pracowni jub. nie wrócić rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:07 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ soryy hehe, jak krolikow po deszczu rofl ooops! to nie ten aforyzm ee.. tam nie przejmuj sie... gdzie na ta gafike?? mrgreen
kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding *fajt* sweatdrop *Pada na kolana * wybacz o wielki Buraku Nie Cukrowy xd hmmm...no dobra, wybacze...moze ale rysac i malowac i rzezbic itp. tez lubie, to jak mi to wychodzi to juz inna sprawa emo po 4 godzinach na mojej szklnej jubilerni odrazu bys sie nauczyła rzeżbic i malowac.. byleb tylko wiecej do pracowni jub. nie wrócić rofl no raczej nie bede miala takiej okazji ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:11 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding *fajt* sweatdrop *Pada na kolana * wybacz o wielki Buraku Nie Cukrowy xd hmmm...no dobra, wybacze...moze ale rysac i malowac i rzezbic itp. tez lubie, to jak mi to wychodzi to juz inna sprawa emo po 4 godzinach na mojej szklnej jubilerni odrazu bys sie nauczyła rzeżbic i malowac.. byleb tylko wiecej do pracowni jub. nie wrócić rofl no raczej nie bede miala takiej okazji ninja i chwal za to miłościwego boga...ktorego tam chcesz moze byc "Przechdzajacy sie pomiedzy burakami" (Yeah S.King rzadzi cool )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:27 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ kto? ja? eek Yumea na grafike. ja jestem pieprzonym zoofilem 3nodding *fajt* sweatdrop *Pada na kolana * wybacz o wielki Buraku Nie Cukrowy xd hmmm...no dobra, wybacze...moze ale rysac i malowac i rzezbic itp. tez lubie, to jak mi to wychodzi to juz inna sprawa emo po 4 godzinach na mojej szklnej jubilerni odrazu bys sie nauczyła rzeżbic i malowac.. byleb tylko wiecej do pracowni jub. nie wrócić rofl no raczej nie bede miala takiej okazji ninja i chwal za to miłościwego boga...ktorego tam chcesz moze byc "Przechdzajacy sie pomiedzy burakami" (Yeah S.King rzadzi cool ) jest dobry 3nodding wlasnie czytam "Misery" po angolsku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:30 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ hmmm...no dobra, wybacze...moze ale rysac i malowac i rzezbic itp. tez lubie, to jak mi to wychodzi to juz inna sprawa emo po 4 godzinach na mojej szklnej jubilerni odrazu bys sie nauczyła rzeżbic i malowac.. byleb tylko wiecej do pracowni jub. nie wrócić rofl no raczej nie bede miala takiej okazji ninja i chwal za to miłościwego boga...ktorego tam chcesz moze byc "Przechdzajacy sie pomiedzy burakami" (Yeah S.King rzadzi cool ) jest dobry 3nodding wlasnie czytam "Misery" po angolsku 3nodding ja tam wole zbiory opowiadan... "Ncna zmiana" rządzi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:40 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma _b_u_r_a_k_ no raczej nie bede miala takiej okazji ninja i chwal za to miłościwego boga...ktorego tam chcesz moze byc "Przechdzajacy sie pomiedzy burakami" (Yeah S.King rzadzi cool ) jest dobry 3nodding wlasnie czytam "Misery" po angolsku 3nodding ja tam wole zbiory opowiadan... "Ncna zmiana" rządzi cool nie czytalam, mi sie podobaly najbardziej "Oczy Smoka", ale czytalam to jak mialam 13 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 1:29 am
sorry, Granat, podwyższasz sobie w ten sposób morale? może poruszymy dokładnie temat Twojej edukacji, skoro inni Cię tak interesują?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 1:38 am
tynek sorry, Granat, podwyższasz sobie w ten sposób morale? może poruszymy dokładnie temat Twojej edukacji, skoro inni Cię tak interesują? ooo! chetnie posłucham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|