|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:44 am
no bo wiesz kurwa jest tak ze jakos te subfora nie rzucaja sie w oczy ;] no po prostu kurwa i tyle ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 1:53 pm
Jak ja te posty czytam to normalnie mi sie od razu kojarzy z kanalem czatowym Frozen throne pol-1 na battle necie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 12:52 pm
Jukatan baby-kid A nie mam 16 lat jeszcze razz Gem_ma nie nosi majtek whee wiemy pani Baranina zaraz da Ci punkty karne, ze wchodzisz na subforum oznaczone +16. asz kurna to takie oczywiste?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 12:54 pm
xBardielx no bo wiesz kurwa jest tak ze jakos te subfora nie rzucaja sie w oczy ;] no po prostu kurwa i tyle ;] nie mrugaj do mnie wykolejeńcu. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 4:00 am
Gem_ma xBardielx no bo wiesz kurwa jest tak ze jakos te subfora nie rzucaja sie w oczy ;] no po prostu kurwa i tyle ;] nie mrugaj do mnie wykolejeńcu. stare sam pierwszy perdyl jesteś, innych od wykolejeńców wyzywasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 2:10 am
ZebraDeath Gem_ma xBardielx no bo wiesz kurwa jest tak ze jakos te subfora nie rzucaja sie w oczy ;] no po prostu kurwa i tyle ;] nie mrugaj do mnie wykolejeńcu. stare sam pierwszy perdyl jesteś, innych od wykolejeńców wyzywasz... spadaj seksocholiczko grzmocic sie z tym swojim lewo skrętnym krzywusem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:59 am
Gem_ma ZebraDeath Gem_ma xBardielx no bo wiesz kurwa jest tak ze jakos te subfora nie rzucaja sie w oczy ;] no po prostu kurwa i tyle ;] nie mrugaj do mnie wykolejeńcu. stare sam pierwszy perdyl jesteś, innych od wykolejeńców wyzywasz... spadaj seksocholiczko grzmocic sie z tym swojim lewo skrętnym krzywusem. Zazdrośnik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:48 am
Yajo Gem_ma ZebraDeath Gem_ma xBardielx no bo wiesz kurwa jest tak ze jakos te subfora nie rzucaja sie w oczy ;] no po prostu kurwa i tyle ;] nie mrugaj do mnie wykolejeńcu. stare sam pierwszy perdyl jesteś, innych od wykolejeńców wyzywasz... spadaj seksocholiczko grzmocic sie z tym swojim lewo skrętnym krzywusem. Zazdrośnik. i to niegramatyczny zazdrośnik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:15 pm
Gramatycznośc to chyba akurat jego najmniejszy problem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:29 am
zmora13 Gramatycznośc to chyba akurat jego najmniejszy problem rolleyes bo leniuch, leser i buc z niego~1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 7:14 pm
jak bedziecie sie wyrażać, kurwa, to wam Bozia język upierdoli. I tyle, o. domokun Żeby nie było że nie ostrzegałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 7:18 am
Silvery the Alchemist jak bedziecie sie wyrażać, kurwa, to wam Bozia język upierdoli. I tyle, o. domokun Żeby nie było że nie ostrzegałam. a chuj ci do tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 6:00 pm
ZebraDeath Silvery the Alchemist jak bedziecie sie wyrażać, kurwa, to wam Bozia język upierdoli. I tyle, o. domokun Żeby nie było że nie ostrzegałam. a chuj ci do tego. ...tylko jeden...? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|