|
|
Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:42 am
heh, a co tu tak zacichlo? wszyscy wola czytac/ogladac jaojce zamiast o nich pogadac? wink aha:  nie czekac tylko kupowac! biggrin historia jest niezbyt hardkorowa czyli dobra tez dla ewentualnych poczatkujacych ^^. i troche - jak to zauwazyla Milady z "Altar of Fire" - w stylu "JA - Tarzan, ty - Jane" xd , ale bardzo kawaii. a kreska - miodzio heart po prostu "must have" dla kazdego fana yaoi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:18 am
A ja bym siobie właśnie coś niowego poczytała pooglądała... 3nodding ale jestem ostatnio nie w ciemacie, nie wiem o nowościach, może wiecie o czymś jeszcze? xd byłabym wdzięczna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:29 am
no to ja nie o nowosci, tylko o tytule starym jak swiat ^^ wlasnie sciagnelam sobie 'boku no sexual harassment' biggrin tak, tak, nie ma sie z czego cieszyc, nic nowego pod sloncem... i owszem, mialam juz wszystkie czesci wczesniej, tyle ze... to byl raw, niestety. a naleze do tych dziwnych ludzi, ktorzy nawet gdy ogladaja cos z 'momentami', nie przelatuja na podgladzie dialogow, zeby jak najszybciej sie do tych 'momentow' dostac xd , tylko lubie wiedziec o czym bohaterowie rozmawiaja pomiedzy, a przede wszystkim w trakcie blaugh tak wiec udalo mi sie dorwac epizody zsubowane, z czego sie ciesze i nie omieszkam podzielic sie linkiem, jesli kogos to zainteresuje ^^: www.boxtorrents.com 3nodding (ps. oczywiscie potrzebny bedzie jakis klient torrentowy, jak mozna sie latwo domyslic ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:13 pm
boku no sexuhara widzialam z polskim subem na aiconie w tym roku. zaiste rzadzi i tyle smiechu to daaaaawno nie mialam ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 11:16 am
ja oststnio nagrałem sobie Zetsuai/Bronze i musze oglądnąc wink kreska może nie jest za super ale słyszałem że warto tę pozycję ogądnąc *^^* jak już zobaczę to zdam relacje hehe smile tutaj mam od swoich przyjaciólek yaoijaczek adres na jakieś scany mangowe smile http://nakama.cjb.net/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:40 pm
Narsil_Alavel ja oststnio nagrałem sobie Zetsuai/Bronze i musze oglądnąc wink kreska może nie jest za super ale słyszałem że warto tę pozycję ogądnąc *^^* jak już zobaczę to zdam relacje hehe smile tutaj mam od swoich przyjaciólek yaoijaczek adres na jakieś scany mangowe smile http://nakama.cjb.net/ bronze tio klasyka!!! 3nodding i jeden z nielicznych naprawdę oryginalnych yaoioof z nieco większą dawką psychologii... 3nodding polecam mimo "starodawnej" kreski 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:02 pm
Raticiel Narsil_Alavel ja oststnio nagrałem sobie Zetsuai/Bronze i musze oglądnąc wink kreska może nie jest za super ale słyszałem że warto tę pozycję ogądnąc *^^* jak już zobaczę to zdam relacje hehe smile tutaj mam od swoich przyjaciólek yaoijaczek adres na jakieś scany mangowe smile http://nakama.cjb.net/ bronze tio klasyka!!! 3nodding i jeden z nielicznych naprawdę oryginalnych yaoioof z nieco większą dawką psychologii... 3nodding polecam mimo "starodawnej" kreski 3nodding heh, a tu mamy zupelnie inny klimacik, chyba jako przeciwwage: jak sie komus po "boku..." humor porawil, w razie potrzeby moze go sobie teraz zjechac przy dzielach Ozaki-sensei - jak sie czlowiek postara, to maly dolek ma gwarantowany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 4:04 pm
MissTao >> o tak, zdecydowanie! pamietam, jak na Zetsuaiu plakalam jak bobr wink . boku za to to po prostu rowny polew na calej linii. jak widzialam to w orginale, to spoko. po wlosku tez, ale smiesznie brzmialo. po polsku wymieklam jak zrozumialam co oni tam gadaja xd autentycznie rzadzi.
imho polecam z takich leciutkich i slodkich filmow Fake smile . lalam sie rowno, jak i tez jest o tyle fajne ze jest tam nutka kryminalu i horroru.
poza tym coz... wolf's rain. w sumie podtekstow duzo, wiele mozna samemu znalezc. gravitation i yami no matsuei to w moich oczach juz klasyka i kazdy kto sie choc odrobine shounen-ai czy yaoi interesuje, to zna te tytuly! wstyd byloby nie :3. aczkolwiek yami no matsuei mi sie o niebo bardziej podobalo ze wzgledu na kreske, jak i rozbrajajace obrazki tsuzukiego jako wilczka ;D. no i jako, ze kocham mitologie roznej roznistej masci, to dlatego tez mi sie podobalo ^^;. te wszystkie japonskie duchy przyzywane etc. no i muraki :3. w gravitce wiecej mialam do smiechu niz placzu, aczkolwiek i tak jest slodziutki (shu jako banan, wyrobic nie moglam!!!! XDDDDDDDDDD).
osobiscie dla mnie jedna z najlepszych MANG o midare somenishi, na ktore wlasnie czekam az mi listonoszka przyniesie *^^*!!
hadarniel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:41 pm
taak, Midare... miodzio 3nodding niestety, z jednym 'ale', i to dosc sporym jak na moj gust: psuja mi ogolne wrazenie elementy shota... domokun nie-na-wi-dze... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 2:47 pm
znowu tu ucichlo... a myslalam ze dewiantow mamy wiecej... xp
mam prosbe: czy komus cos mowi slowo 'Viewfinder'? a jesli mowi wink , to czy dysponuje moze rozdzialem pt. 'Naked Truth', po angielsku? a jesli dysponuje, czy moglby sie ze mna skontaktowac? bo bardzo tej pozycji aktualnie poszukuje... mam problemy z moim dostepem do netu, ktory tak ostatnio szwankuje, ze praktycznie nie pozwala mi korzystac z IRCa - rozlacza mnie z serwerem po ok. minucie sad w takiej sytuacji o sciagnieciu czegos nie ma oczywiscie mowy crying wiec gdyby ktos mogl mi pomoc, bylabym baaaardzo wdzieczna heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 3:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:48 pm
Nie ma to jak popisać po polsku.... wracając do tematu, ja wolę yuri, ale yaoi też nie pogardzę. Jednak jak czytałam yaoica o tytule Color, to jakoś dziwnie było mi patrzeć jak główni bohaterzy się całują, bo obaj byli jacyś...ekhem..,płascy na klacie^^ Myślę, że najbardzie to chyba jestem za normalnym shojo, takim jak Fushigi Yuugi TAMAHOME RULEZ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|