|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:03 am
Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem?
*myśli*
Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 9:53 am
Arife Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem? *myśli* Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !! bardzo zabawne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:24 am
Arife Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem? *myśli* Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !! kto powiedzial ze nie wolno przeklinac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:44 am
opcy Arife Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem? *myśli* Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !! kto powiedzial ze nie wolno przeklinac?? losowo zbanuje normalnie ! jak to nie mozna! ?!??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 7:41 am
racqel opcy Arife Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem? *myśli* Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !! kto powiedzial ze nie wolno przeklinac?? losowo zbanuje normalnie ! jak to nie mozna! ?!?? hmmm..kurwa jego mac? nie mozna? o ja pierdole to juz sie ograniczam.... pirate a tak swoja droga to na czyms stanelo? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 11:50 am
revcat racqel opcy Arife Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem? *myśli* Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !! kto powiedzial ze nie wolno przeklinac?? losowo zbanuje normalnie ! jak to nie mozna! ?!?? hmmm..kurwa jego mac? nie mozna? o ja pierdole to juz sie ograniczam.... pirate a tak swoja droga to na czyms stanelo? pirate Straciuem wątek... co tu sie kurwa dzieje???(ups kurwa zapomniauem ze bluzgac nie wolno... ja pierdole ale gafa xp .....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 1:27 pm
revcat racqel opcy Arife Co to k**** [wiem ze nie moge przeklinac ale mnie ponosi czasem przy was !! scream scream scream ] ma znaczyc... co ja jestem? *myśli* Mari ale przynajmniej 40 % dla mnie, w koncu to ja jestem na fotce, a raczej moj tylek i moje gacie !! kto powiedzial ze nie wolno przeklinac?? losowo zbanuje normalnie ! jak to nie mozna! ?!?? hmmm..kurwa jego mac? nie mozna? o ja pierdole to juz sie ograniczam.... pirate a tak swoja droga to na czyms stanelo? pirate lub raczej co stanelo.. albo przyklapnelo lol rofl
no wiecie Ari i ja no ten teges ostatnio w jednym wyrku spimy twisted
wiec chlopaki kontrola gaci?? Ari Ornitolog zara przyjdzie cool
a potem bedzie kontrola fenotypu pirate stan upierzenia ksztalt dzioba i zywotnosci rofl pirate mrgreen domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 4:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 5:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 4:53 am
Głeboki to mi sie kiedyś romantyzm wydawał i potrzebny itp... Ale tak naprawde to po kiego grzyba on komu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:31 am
Kobiety ah ... Delikatne istotki jak pładku maku czy coś tam i co i chuj ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 9:40 am
BeeWolf_san Kobiety ah ... Delikatne istotki jak pładku maku czy coś tam i co i chuj ...
bąbki strzelił......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 11:53 am
revcat BeeWolf_san Kobiety ah ... Delikatne istotki jak pładku maku czy coś tam i co i chuj ... bąbki strzelił...... bo to kobiety są... zło mają w genach one... te kobiety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:02 pm
BeeWolf_san Kobiety ah ... Delikatne istotki jak pładku maku czy coś tam i co i chuj ... "Kobieto. Puchu marny... - Kochanowski (alergik nawiasem mowiac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|