|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:12 am
No to Yosei Twoje prosby zostaly wysluchane. Uproszcze reguly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:12 am
Atazure Ha ha ha ha ha ha xd Moi milusińscy heart Echhh...przypominają sie stare czasy ;] Powodzenia! domokun heart eek heart !!! ATAZURE!!!!!! *rzuca sie na nia i razem leca na ziemie* To ja, Kage whee 4laugh heart !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:56 am
]Goth bless[ Atazure Ha ha ha ha ha ha xd Moi milusińscy heart Echhh...przypominają sie stare czasy ;] Powodzenia! domokun heart eek heart !!! ATAZURE!!!!!! *rzuca sie na nia i razem leca na ziemie* To ja, Kage whee 4laugh heart !!!! gonk heart KAGE!!!!! *sciska i tuli* scream heart !!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:00 am
No, tak... mamy grac... ale Mistrza nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:01 am
]Goth bless[ No, tak... mamy grac... ale Mistrza nie ma sweatdrop madafaka ugabuga joł joł joł........... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:47 am
Neilameane RUFUS.ABBYSINIAN Neilameane No to Yosei Twoje prosby zostaly wysluchane. Uproszcze reguly... ...dzięki biggrin ...no i osobiście prosiłbym jeszcze, żeby nie w Wiedźmina... ...bo niekt�rzy nie lubią wiedźmina - a podstawowe D&D wydaje mi sie być bardziej nautralne... 3nodding tylko jedna sprawa. Ja sie kompletnie juz nie orientuje w D&D. A swoja droga po przemysleniu. reguly w wiedzminie sa tak przejrzyste, ze nawet przedszkolak by sie polapalja sie troche na dungeonach znam...... jakby c to moge pomoc........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:50 am
To moze zeby juz jakos zaczac, kazdy kto chce grac powie mi kim jest jego postac i jaka rasa. Stwierdzilam, ze karta postaci powinna byc zeby moc sie orientowac w mozliwosciach bohatera. Kazdy ma po 35 punktow do rozdzielenia (na poczatek, zadna umiejetnosc nie moze przekraczac 3 poziomu). Rozdzielajcie je odpowiednio do swojej profesjii. Przeslijcie mi je potem, to walne poczatek jakiejs przygody.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 11:24 am
Setsuna Dragonclaw popieram calkowicie bo nie moge byc czarodziejka razz a tu nie ma... razz ==" a podaj Ty mi roznice miedzy magiem a czarodziejem. Nie myslisz, ze to to samo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|