|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 3:12 pm
Hmm to może i ja dorzuce swoje 3 grosze. Moi ulubieńcy to (Iron) Maiden, Blind Guardiann, Iced Earth i AS/DC. A swoją drogą to jest na Gai gildia Maidena, kto chce niech się dołącza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 3:26 pm
Sigon Hmm to może i ja dorzuce swoje 3 grosze. Moi ulubieńcy to (Iron) Maiden, Blind Guardiann, Iced Earth i AS/DC. A swoją drogą to jest na Gai gildia Maidena, kto chce niech się dołącza. sory ale nie wytrzymam i cie poprawie AC/DC ... !!! pisz poprawnie ..chyba ze to jakiś nowy krzywy zespuł ala AC/DC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 3:47 pm
BeeWolf Sigon Hmm to może i ja dorzuce swoje 3 grosze. Moi ulubieńcy to (Iron) Maiden, Blind Guardiann, Iced Earth i AS/DC. A swoją drogą to jest na Gai gildia Maidena, kto chce niech się dołącza. sory ale nie wytrzymam i cie poprawie AC/DC ... !!! pisz poprawnie ..chyba ze to jakiś nowy krzywy zespuł ala AC/DC ano jest ALA I AS to legendy hewi metalu dla grupy odbiorców pomiędzy 2 a 6 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 11:53 pm
Kukus Kagenoyami Vykk moje ulubione...hmm dlugo by wymieniac... m.in. Linkin Park Disturbed Papa Roach Drowning pool slipkot nirwana korn slayer coma in flames hunter dream teather kurde bylo tego o wiele wiecej ale nie moge sobie przypomniec kazdy z zespolow mna swoj styl i super liryki ktore sa dla mnie najwazneijsze a jeszcze lepiej jesli dobrze przy tm graja ...czyli muzyka ostra, wybuchowa i dobra do zabawy i... plytka... i tu się z tobą nie zgodzę... textom Comy do płyciny emocjonalnej daleko... oj, bardzo daleko Oj xp przepraszam, pominalem oczkiem ten nieznany mi zespolik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 9:28 am
Posłuchajcie sobie nowej płytki Cridla "Nymphetamine" Jest poprostu boska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:09 pm
666SLAYER Posłuchajcie sobie nowej płytki Cridla "Nymphetamine" Jest poprostu boska Popieram w 100% ! Dzielo sztuki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 2:25 am
Słuchał ktoś polskiego zespołu SCEPTIC ??????
(co sądzicie o nim???)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 9:01 am
Kagenoyami Kukus Kagenoyami Vykk moje ulubione...hmm dlugo by wymieniac... m.in. Linkin Park Disturbed Papa Roach Drowning pool slipkot nirwana korn slayer coma in flames hunter dream teather kurde bylo tego o wiele wiecej ale nie moge sobie przypomniec kazdy z zespolow mna swoj styl i super liryki ktore sa dla mnie najwazneijsze a jeszcze lepiej jesli dobrze przy tm graja ...czyli muzyka ostra, wybuchowa i dobra do zabawy i... plytka... i tu się z tobą nie zgodzę... textom Comy do płyciny emocjonalnej daleko... oj, bardzo daleko Oj xp przepraszam, pominalem oczkiem ten nieznany mi zespolik... COma nieznana???Chyba gdybys to powiedzial z rok temu to bym jeszcze sie zgodzil ale nie teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2004 2:49 am
A moze slyszal ktos o STOSIE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 1:25 am
Vykk Oj xp przepraszam, pominalem oczkiem ten nieznany mi zespolik... COma nieznana???Chyba gdybys to powiedzial z rok temu to bym jeszcze sie zgodzil ale nie teraz Wybacz, ale jestem tylko POLbogiem xd A slyszales zespol Luminaria? Zapraszam www.luminaria.cei.pl - 29 pazdziernik bedziemy miec koncert w Myslowicach z 3 innymi kapelam. A wiec, zapraszam wszystkich Silesian na Dark Pumpkin Show. Wiecej mozecie dowiedziec sie w serwisie www.gothic.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 6:02 am
Vykk COma nieznana???Chyba gdybys to powiedzial z rok temu to bym jeszcze sie zgodzil ale nie teraz Coma istnieje bodajze od 5- 4 latach. Nie pamietam za dobrze. Ostatnia plyta jest slaba sad ... Nie przemawia do mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 7:26 am
Eurina Vam Vykk COma nieznana???Chyba gdybys to powiedzial z rok temu to bym jeszcze sie zgodzil ale nie teraz Coma istnieje bodajze od 5- 4 latach. Nie pamietam za dobrze. Ostatnia plyta jest slaba sad ... Nie przemawia do mnie. wiem ze Coma nie istnieje od roku jednak ze jeszcze rok tamu nie miala takiego posluchu jaki ma teraz i mimo ze oficjalny material jest fajny to jednak wczesniejsze wersje niektorych piosenek byly fajniejsze...ale pociesza mnie to ze za tydzien sobie pojde na ich koncercik xd a na koncertach to oni potrafia grac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 10:36 am
Piszcie jak wyobrażacie sobie prawdziwego metala
(jakie zachowanie , jaki ubiór itp.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 2:16 am
666SLAYER Piszcie jak wyobrażacie sobie prawdziwego metala (jakie zachowanie , jaki ubiór itp.) Wedlug mnie "prawdziwy metal" to odwrotnosc slowa "prawdziwy pozer" - a taki ktos ubiera sie jak najbardziej zwracajac na siebie uwage, chodzi caly w pentagramach, lancuchach i odwroconych krzyzach (choc sam nie wie dokladnie co to znaczy i czemu ma sluzyc) jako nicka wpisuje nazwe swojej ulubionej kapeli (wazne zeby grali jak najbardziej krwawo, rzeznicko i odznaczali sie jakims fajnym logo), a jak juz doda do tego "666" albo "satan" to juz w ogole jest mega mastah stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|