UGABUGA ! |
czy ugabuga |
|
11% |
[ 2 ] |
a moze UGABUGA |
|
61% |
[ 11 ] |
czy też UGAbuga |
|
0% |
[ 0 ] |
lub ugaBUGA |
|
27% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:10 am
revcat a ja mam pytanie nastepujace: dlaczego pozostali generalowie maja czas aby siedziec na tym pogg a tu kurwa nie ma z kim pic......co wejde to nie ma co wejde to nie ma co sie z Wami dzieje do jasnej ciasnej.... ja jestem bardzo rzadko wogole na necie, ale zawsze bedac na gai zagladam do tego rzytulnego kacika... ale nigdy na nikogo nie trafiam cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:14 am
Question: Dziewczynka o imieniu Mary całe zycie spedzila w zamknietym pomieszczeniu w ktorym wszystko bylo czarno-biale. Zalozmy ze nie byla w stanie zobaczyc koloru swej skory, zranic sie by zobaczyc krew etc. Byly w pomieszczeniu rozne przedmioty. Wszystkie czarne lub biale. Mary wiedziala ze istnieja inne kolory, znala ich nazwy, ale nigdy ich nie widziala. Pewnego dnia wypuszczono ja z pomieszczenia i pokazano czerwona roze. Pytanie 1 brzmi: co poczula widzac ten kolor? Pytanie 2 (nota bene moje zadanie domowe wink brzmi: czy proces ktory sie odbyl w jej mozgu byl zjawiskiem fizycznym czy niefizycznym? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:29 am
Raticiel Question: Dziewczynka o imieniu Mary całe zycie spedzila w zamknietym pomieszczeniu w ktorym wszystko bylo czarno-biale. Zalozmy ze nie byla w stanie zobaczyc koloru swej skory, zranic sie by zobaczyc krew etc. Byly w pomieszczeniu rozne przedmioty. Wszystkie czarne lub biale. Mary wiedziala ze istnieja inne kolory, znala ich nazwy, ale nigdy ich nie widziala. Pewnego dnia wypuszczono ja z pomieszczenia i pokazano czerwona roze. Pytanie 1 brzmi: co poczula widzac ten kolor? Pytanie 2 (nota bene moje zadanie domowe wink brzmi: czy proces ktory sie odbyl w jej mozgu byl zjawiskiem fizycznym czy niefizycznym? ninja Kolor czarny zobaczy jako pierwszy :] A w mozgu załurzmy ze mam mozg odbedzie sie proces szokowy i dziewczynka padnie na zawał :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 9:37 am
BeeWolf_san Raticiel Question: Dziewczynka o imieniu Mary całe zycie spedzila w zamknietym pomieszczeniu w ktorym wszystko bylo czarno-biale. Zalozmy ze nie byla w stanie zobaczyc koloru swej skory, zranic sie by zobaczyc krew etc. Byly w pomieszczeniu rozne przedmioty. Wszystkie czarne lub biale. Mary wiedziala ze istnieja inne kolory, znala ich nazwy, ale nigdy ich nie widziala. Pewnego dnia wypuszczono ja z pomieszczenia i pokazano czerwona roze. Pytanie 1 brzmi: co poczula widzac ten kolor? Pytanie 2 (nota bene moje zadanie domowe wink brzmi: czy proces ktory sie odbyl w jej mozgu byl zjawiskiem fizycznym czy niefizycznym? ninja Kolor czarny zobaczy jako pierwszy :] A w mozgu załurzmy ze mam mozg odbedzie sie proces szokowy i dziewczynka padnie na zawał :]
czyli zajdzie zjawisko niefizyczne ktore spowoduje zjawisko fizyczne (zawal) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 9:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 11:23 am
opcy revcat BeeWolf_san Raticiel Question: Dziewczynka o imieniu Mary całe zycie spedzila w zamknietym pomieszczeniu w ktorym wszystko bylo czarno-biale. Zalozmy ze nie byla w stanie zobaczyc koloru swej skory, zranic sie by zobaczyc krew etc. Byly w pomieszczeniu rozne przedmioty. Wszystkie czarne lub biale. Mary wiedziala ze istnieja inne kolory, znala ich nazwy, ale nigdy ich nie widziala. Pewnego dnia wypuszczono ja z pomieszczenia i pokazano czerwona roze. Pytanie 1 brzmi: co poczula widzac ten kolor? Pytanie 2 (nota bene moje zadanie domowe wink brzmi: czy proces ktory sie odbyl w jej mozgu byl zjawiskiem fizycznym czy niefizycznym? ninja Kolor czarny zobaczy jako pierwszy :] A w mozgu załurzmy ze mam mozg odbedzie sie proces szokowy i dziewczynka padnie na zawał :] czyli zajdzie zjawisko niefizyczne ktore spowoduje zjawisko fizyczne (zawal) mrgreen 
brutalu ty....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 10:59 am
o co biega z tym usunieciem Julki i dowodami na zdrade ktore dostala generalicja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 7:15 am
Kiray o co biega z tym usunieciem Julki i dowodami na zdrade ktore dostala generalicja? dowody gdzies tu kraza, a wiekszy odzew dostalbys pewno na glownym topiku. zaraz wysle ci pm. * rozglada sie podejrzliwie * mamy szpiegow nawet tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 8:56 am
racqel Kiray o co biega z tym usunieciem Julki i dowodami na zdrade ktore dostala generalicja? dowody gdzies tu kraza, a wiekszy odzew dostalbys pewno na glownym topiku. zaraz wysle ci pm. * rozglada sie podejrzliwie * mamy szpiegow nawet tutaj... lubie byc wrednym, wscibskim szpiegiem mrgreen to takie podniecajace mrgreen pospierdalaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 12:23 am
opcy revcat BeeWolf_san Raticiel Question: Dziewczynka o imieniu Mary całe zycie spedzila w zamknietym pomieszczeniu w ktorym wszystko bylo czarno-biale. Zalozmy ze nie byla w stanie zobaczyc koloru swej skory, zranic sie by zobaczyc krew etc. Byly w pomieszczeniu rozne przedmioty. Wszystkie czarne lub biale. Mary wiedziala ze istnieja inne kolory, znala ich nazwy, ale nigdy ich nie widziala. Pewnego dnia wypuszczono ja z pomieszczenia i pokazano czerwona roze. Pytanie 1 brzmi: co poczula widzac ten kolor? Pytanie 2 (nota bene moje zadanie domowe wink brzmi: czy proces ktory sie odbyl w jej mozgu byl zjawiskiem fizycznym czy niefizycznym? ninja Kolor czarny zobaczy jako pierwszy :] A w mozgu załurzmy ze mam mozg odbedzie sie proces szokowy i dziewczynka padnie na zawał :] czyli zajdzie zjawisko niefizyczne ktore spowoduje zjawisko fizyczne (zawal) mrgreen  wasze wspolne zdanie (wlacznie z cytuje "i chuj") podobne jest do tego co mysmy w grupie wymodzili rofl dzieki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:46 pm
Raticiel opcy revcat BeeWolf_san Raticiel Question: Dziewczynka o imieniu Mary całe zycie spedzila w zamknietym pomieszczeniu w ktorym wszystko bylo czarno-biale. Zalozmy ze nie byla w stanie zobaczyc koloru swej skory, zranic sie by zobaczyc krew etc. Byly w pomieszczeniu rozne przedmioty. Wszystkie czarne lub biale. Mary wiedziala ze istnieja inne kolory, znala ich nazwy, ale nigdy ich nie widziala. Pewnego dnia wypuszczono ja z pomieszczenia i pokazano czerwona roze. Pytanie 1 brzmi: co poczula widzac ten kolor? Pytanie 2 (nota bene moje zadanie domowe wink brzmi: czy proces ktory sie odbyl w jej mozgu byl zjawiskiem fizycznym czy niefizycznym? ninja Kolor czarny zobaczy jako pierwszy :] A w mozgu załurzmy ze mam mozg odbedzie sie proces szokowy i dziewczynka padnie na zawał :] czyli zajdzie zjawisko niefizyczne ktore spowoduje zjawisko fizyczne (zawal) mrgreen  wasze wspolne zdanie (wlacznie z cytuje "i chuj") podobne jest do tego co mysmy w grupie wymodzili rofl dzieki mrgreen Bo takich myslicieli jak my to nie ma nigdzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 6:48 am
BeeWolf_san Bo takich myslicieli jak my to nie ma nigdzie.
swiete slowa towarzyszu marszalku......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:27 am
revcat BeeWolf_san Bo takich myslicieli jak my to nie ma nigdzie. swiete slowa towarzyszu marszalku...... zaprawde bowiem prawdziwy mysliciel nie obnosi sie ze swym mysleniem, tak jak klimaciarz z klimaceniem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 1:57 pm
Raticiel zaprawde bowiem prawdziwy mysliciel nie obnosi sie ze swym mysleniem, tak jak klimaciarz z klimaceniem blaugh CHrzanisz, na tej filozofi Ci wode z mozgu robia, alkoholu Ci Asik trzeba oi! alkoholu mrgreen [taka mala sugestja ninja ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 3:13 am
Baliaur Raticiel zaprawde bowiem prawdziwy mysliciel nie obnosi sie ze swym mysleniem, tak jak klimaciarz z klimaceniem blaugh CHrzanisz, na tej filozofi Ci wode z mozgu robia, alkoholu Ci Asik trzeba oi! alkoholu mrgreen [taka mala sugestja ninja ]tak ja wiem... ninja ide na impre wkrotce, jak mi cos zostanie kaski tio sie pojdziem z marysia urznac na starowke twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|