Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Centrum pomocy rodakom! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

nox123

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 3:50 am

uwaga jezeli ktos jest chentny aby mi pomuc
to dzisiesze rozmowy proszeprowadzic na pojm quescie dzieki wielki
dla tych ktozy sie zglosza
PostPosted: Tue Oct 05, 2004 5:50 am

Ja wiele nie dostałem ale ale biggrin ...

1 - Cieplutki Sweterek na zimne zimowe noce od heart Omegi heart wink

co ja jeszcze dostałem biggrin 2 - Maske kitsune a zgadnijscie od kogo smile heart od Omi smile

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Uriell Angel of Death

PostPosted: Wed Oct 06, 2004 1:58 pm

możecie mie troche dofinansowqac muj quest jest w mojej pod textem metallicy
PostPosted: Thu Oct 07, 2004 5:41 am

ci którzy mi dopomogli są wymienieni na moim queście heart

Setsuna Dragonclaw

Lilotsu

PostPosted: Fri Oct 08, 2004 5:05 am

a mi tak nikt nie pomogl biggrin mam 629 goldow i zadnych ciuchow biggrin oprocz tych co mam na sobie i wieziennej bluzki razz
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 11:04 am

moze chce tos wziąć udział w mojej loterii?

Night_Queen

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Oct 08, 2004 11:29 am

Night_Queen

za durzo tyvch nrków .... !prawda mało wpłacamy ale trzeba conajmniej kupic 6 zeby jakie kolwiek mieć szanse biggrin
PostPosted: Sat Oct 09, 2004 1:28 am

BeeWolf
Night_Queen

za durzo tyvch nrków .... !prawda mało wpłacamy ale trzeba conajmniej kupic 6 zeby jakie kolwiek mieć szanse biggrin

ale nie wychodzi tak drogo, przedtem miałam loterię i jeden los kosztował 50

Night_Queen

Czarny

PostPosted: Sat Oct 09, 2004 1:32 am

Kochana Setsuna Dragonclaw dała mi:
- Silver Pocket Watch
- i Gold Bracelet
heart heart heart biggrin
PostPosted: Sat Oct 09, 2004 4:44 am

Tum de dum... *pokes sig* Niczego więcej mi nie trzeba 3nodding

Cornelia Erhashi

MissTao
Crew

PostPosted: Mon Oct 11, 2004 2:28 pm

no coz, nie mam questa (chociaz by sie przydal, bo nie dostaje od lipca zadnych pieniazkow za postowanie - nieslawny 'GOLD GLITCH' domokun ), za to uruchamiam ponownie moj stary sklep, i pewnie nie za bardzo bede miala czas go obslugiwac, nawet na Gai ostatnio rzadko siedze... no ale powod otwarcia - patrz wyzej (mala podpowiedz dla niekumatych: gold... ^^) tak wiec zapraszam tutaj -> SKLEPIK. nawet jesli nic nie kupicie, to bumpnijcie przynajmniej raz, ok? heart
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 5:58 am

Cześć! Jestem tu nowa... i źle zaczynam. Mam zaledwie 140g. gonk nie mam na ubranie nawet crying ! Widzę, że tu niekturzy są fajnie i drogo ubrani i jeszcze o kasę proszą innych scream A ja biedaczka w bieliźnie muszę być! PROSZĘ ODSTĄPCIE MI TROCHĘ KASY! nO DAJCIE CHOCIAŻ NA UBRANIE! gonk crying Albo jush jak nie możecie sweatdrop to chociaż ubranie jakieś....Odwdzięczę się wam, nie wiem jak ale odwdzięczę biggrin heart biggrin

Sashitsu

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 10:15 am

Sashitsu
Cześć! Jestem tu nowa... i źle zaczynam. Mam zaledwie 140g. gonk nie mam na ubranie nawet crying ! Widzę, że tu niekturzy są fajnie i drogo ubrani i jeszcze o kasę proszą innych scream A ja biedaczka w bieliźnie muszę być! PROSZĘ ODSTĄPCIE MI TROCHĘ KASY! nO DAJCIE CHOCIAŻ NA UBRANIE! gonk crying Albo jush jak nie możecie sweatdrop to chociaż ubranie jakieś....Odwdzięczę się wam, nie wiem jak ale odwdzięczę biggrin heart biggrin

a prosza bo nie beda swoich ubran sprzedawac stare poza tym wszyscy tak zaczynali -_-'

i chcialam jeszcze raz powiedziec ze ci ktorzy mi pomogli sa wymienieni na moim quescie ^^ a jak o kims zapomnialam to prosze o sprostowanie na pm'ie
PostPosted: Wed Oct 20, 2004 6:41 am

[ Message temporarily off-line ]

Sashitsu

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Oct 20, 2004 11:54 am

Sashitsu
LUDZIE!RODACY! POMOCY!!!![color=indigo] Po zakupie konta mam tylko 44g. i nie mam ubrania! crying crying crying
Widze, ze tym co pisza niekt󲥠qesty lepiej sie powodzi bo sa drogo ubrani i jeszcze proszą o wiecej scream NIE WOLNO TAK! Są bardziej potrzebujący, np. tacy jak ja! Przyje kazde ubranie! sweatdrop i kazdego golda! sweatdrop jestem nowa i nie zabardzo kapująca więc co do tranzakcji to prosze by przebiegala ona prosto redface sweatdrop

nie jestesmy instytucja socjalna xp Kazdy tutaj tak samo ciezko pracowal na wszystko co ma i zaczynal od zera. Dofinansowywanie noobow nie jest niczyim obowiazkiem, wiec nachalne żebractwo nie jest mile widziane. Jak chcesz zarobic, to po prostu pisz wiecej a napewno w ciagu kilku godzin zarobisz sobie na ubranko xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces