Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Coś o sobie.... ( na pamiatke :D ) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Night_Lady

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 11:32 am

ja tez z Łodzi!!! HURRA JEST TU DUŻO MOICH!!!! JEJEJEJE blaugh blaugh
PostPosted: Sat Sep 04, 2004 11:57 am

Ja jestem Herubinek whee ...
...
...
no...
i mieszkam w Jaworznie 3nodding , uczęszczam do 3 klasy gimnazjum... xp .

Lubię M&A itd.

Szczerze nie wiem co tu napisać więc tak się przedstawie... wink

Makaveli 2pac

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 2:24 pm

Miło mi. Wiedźmin Geralt *skłania lekko głowę*, po śmierci przeniesiony przez pewnych druidów (zielonych... niech ich psia mać!) przeniesiony do ciała pewnego młodzieńca, zamieszkałego w Wadowicach; miejscowości nieopodal krakowa (jakieś 40km w linii prostej...). Przez przyjaciół młodzieńca nazywany zwykle po imieniu, a dla tych, którzy chodź odrobinę wiedzą o drugiej osobowości - Białym Wilkiem. Bardzo rzadko zwą mnie Gwynbleidd, aczkolwiek zdażało się...
PostPosted: Sat Sep 04, 2004 2:36 pm

Hm... Nadejszła wiekopomna chwila wink
czyli trochu o mnie razz

Mieszkam w Stargardzie Szczecińskim (miasto niedaleko Szczecina jakby ktoś nie wiedział), w tym roku trafiłam do pierwszej liceum smile Nicków mam dość dużo, choć prawdziwe imie jedno, którego za nic w świecie bym nie zmieniła, a mianowicie - Adela.
Lubię marzyć, pisać, aczkolwiek ostatnio mam problemy z wykorzystaniem swojej weny. Z tego też powodu nie lubię swojego leniwego "Ja".
No i oczywiscie kocham książki i opowiadania fantasyczne, jestem po prostu maniaczką Fantastyki.
Co warto jeszcze o mnie wiedzieć? Ano to, że zazwyczaj kiedy widzę, że jakiś okres w moim życiu zbliża się ku końcowi, "palę mosty" żeby nie móc już zawrócić.
To by było na tyle, uprzejmie dziękuję za wysłuchanie

Hiekka

Night_Lady

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 2:18 am

Adela.... bardzo ładne imie... ja mam zwykłe Natalia...
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 5:05 am

ADELO, ja Ciebie też w ogóle nie znam :] Już kit, że od prawie dwóch lat czytam Twoją twórczość. A tak właśnie, notabene... Słyszałaś o książce "Adelo, zrozum mnie!"?? biggrin

AdgaMa

AngelFlare

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 9:19 pm

witam jestem ignacy!
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 9:20 pm

ja nie umiem tak dobrze mowiec po polsku

AngelFlare

Baliaur

PostPosted: Mon Sep 06, 2004 3:49 am

*klania sie* Ja jestem Baliaur... imienia nie podam a jak chcecie to mozecie sobie zgadywac.... Mieszkam w 80 tysiecznej wiosce zwanej Stargard (ok 30 km od Szczeciena).
Interesuje sie: m & a, muza (standart), informatyka, horror'em, (..) ....
Lat mi 15 stuknelo 4 wrzesnia .... I to chyba wszystko co moge wam o sobie powiedziec (reszte musicie sami odkryc wink )
PostPosted: Mon Sep 06, 2004 3:56 am

Hiekka
"palę mosty" żeby nie móc już zawrócić.
To by było na tyle, uprzejmie dziękuję za wysłuchanie
bardzo skuteczna technika tylko czasem niestety trzeba sie cofnac.... tesh lubie "palic mosty" :] ale nie zeby sobie odciac droge tylko tak po prostu

Baliaur

Melania Moon

PostPosted: Thu Sep 09, 2004 12:11 pm

Mam 17 lat i mam na imie Melania, ale w tak naprawde to mam na imie Sylwia. MIESZKAM W ŁODZI! Łodzianie laczcie sie!
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 2:31 am

Melania Moon
Mam 17 lat i mam na imie Melania, ale w tak naprawde to mam na imie Sylwia. MIESZKAM W ŁODZI! Łodzianie laczcie sie!

Elo jestem czystej krwi POLAKIEM blaugh
Dla bliskich znajomych bromek, w necie znany jako Muezzin, dla online znajomych Arabek blaugh
Mam 19 lat i zaczynam od października br. studia na Politechnice Łódzkiej!
Więc będe w Łodzi dość często biggrin POzdro dla wszystkich ludzi z Łodzi!

bromek

Lilotsu

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 6:22 am

Melania Moon

Melania, hm.... to imie kojarzy mi sie z Melania Beeby z ksiązki biggrin a zaś Moon z naziwkska Molly Moon biggrin
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 9:57 am

Ja napisze krótko i zwięźle razz .<14 WIOSENEK>

Paolcia90

Night_Lady

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 10:07 am

Łódź górą!!! biggrin biggrin
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games