Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Easter Event 2013 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Thu Mar 28, 2013 6:52 am

Nekem tetszett az event. Éppen most fejetem be, megvan minden achi és item is. Anti töblettel hagytam abba. Nem olyan nehéz tojásokat találni, vannak linkgyűjtő topikok azokat érdemes nézni. Illetve random megnyitogatni a topikokat és az utolsó 2-3 oldalát végigvizslatni.
PostPosted: Thu Mar 28, 2013 8:02 am

Valójában nekem is tetszik az event, nem azt mondtam, hogy nem. Csak kissé csalódtam benne, nem elég jó, jobbat vártam. A linkgyűjtésekről én is beszéltem, hogy szerencsére vannak, akik így segítenek, így az könnyíti. Én is az E-Corp oldalán végeztem addig ameddig, ahogy tavaly is. Nincs se kedvem, se időm igazán folytatni.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

vrobi

PostPosted: Thu Mar 28, 2013 12:52 pm

én el se kezdtem mivel nem értettem...annyi volt a lényeg hogy a forumokat kellett bújni a tojásokért? confused
PostPosted: Fri Mar 29, 2013 3:28 am

vrobi
én el se kezdtem mivel nem értettem...annyi volt a lényeg hogy a forumokat kellett bújni a tojásokért? confused

Igen, kb ennyi a lényeg, meg az achievement-ért kellett egy topicot létrehozni, és hagyni, hogy a topiccal ellenkező oldal átvegye és átváltsa a topicot az ő oldalára

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Sat Mar 30, 2013 3:54 am

nekem egyáltalán nem tetszik, stressed
PostPosted: Sat Mar 30, 2013 6:11 pm

Jellemzően a jó ötleteket mindig elszarják valamivel. Nyolc éven át így tapasztaltam, és valószínűleg a következő nyolcban is így fogom.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Mar 31, 2013 10:47 am

Azért nem minden eventre mondanám ezt. Néhány régebbi nagyon tetszett. Például Frontier Skies (2010 nyár), Promageddon (2009 tavasz), ezek voltak a kedvenceim.
PostPosted: Sun Mar 31, 2013 6:01 pm

Obi Aoi
Azért nem minden eventre mondanám ezt. Néhány régebbi nagyon tetszett. Például Frontier Skies (2010 nyár), Promageddon (2009 tavasz), ezek voltak a kedvenceim.

Régen nem volt ilyen sok csili-vili Flash terület, meg mit tudom én... Csak a fórumokban egymásra lőttünk vagy posztolgattunk és kész. Csinálhatnának egy ilyen retró event-et.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Apr 01, 2013 12:15 am

Malreni
Obi Aoi

Régen nem volt ilyen sok csili-vili Flash terület, meg mit tudom én... Csak a fórumokban egymásra lőttünk vagy posztolgattunk és kész. Csinálhatnának egy ilyen retró event-et.

Értem, ennek ellenére tetszettek smile
Akkor olyasmire gondolsz gondolom, mint a vérfarkasos Halloween (2012) vagy a Pie Hard. Az is jó smile
Meg emlékszem arra a pvp-szerű verzióra is.... Mint ami a 2009 nyári Chaos Campnél meg a 2011-es szellemküzdős Halloween-nél volt.
Meg a 2009-es Halloween-nél tetszett az animáció (BOO pajzsa és SIN "szigonya" és a játékmenet is.
Kíváncsi vagyok, mára kifundálnak-e valamit (és úgy tudom a húsvéti eventnek ma lesz vége). Bolondok napjáról azt írta, Uncle Kenny, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni, nem tudja:

Quote:
I can neither confirm nor deny the existence of any plans to troll entertain the userbase on April Fools' Day.
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 2:12 am

Kellemes Bolondok napját!

Event page-en úszik egy olyan valami mint ami a pink linknél is szokott lenni, csak ez fluff alakú. Mystery friend a neve. Ha megszerzed és kinyitod akkor a következő játszódik le (olyasmi mint a RIG-eknél):
User Image
User Image
User Image
User Image
User Image

És minden estben választástól függetlenül (én el akartam adni T-T) egy Soul of fluff-ot kapsz.

Azért spoilerben,mert nem akarom egyből lelőni a poént. twisted

Pumpkin dad

Feral Hunter

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 4:28 am

ó, én a cukiságnak szurkoltam cat_crying
PostPosted: Mon Apr 01, 2013 4:57 am

Gondoltam az Eww-ra kattintok ha már Bolondok Napja. Már majdnem örültem, aztán gyanús volt, hogy nincs fent a marketplace-n. Equip item és jött az, amit Gabessz linkelt.
Reméljük majd azért csinálnak Pegacorn-t, Alchemyben vagy valamiben... 3nodding Kár hogy a véglegesen kapott cuccal nem lehet egyelőre mit kezdeni...
(Mostani fluffok közül a Crystal Fluff a kedvencem egyébként smile )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Apr 02, 2013 1:00 am

Egy kis fejlemény a Pegacornnal kapcsolatban: Uncle Kenny elhintette, hogy majd több lesz a mostani cucc (Soul of Fluff nyilván) mint aminek látszik, de még pár hónapig kell várni és nagyon jó dolgokat terveznek nyárra. Tehát lesz haszna. Picit az aranytojásos dologra emlékeztet...

Quote:
It'll be more than what it appears currently but you won't find out more for a couple months. Sit tight, we have awesome things planned this Summer.
PostPosted: Tue Apr 02, 2013 11:19 am

Mi lesz a fluff lelkével...?
Most azt írta Uncle Kenny a Staff Alertben, hogy egy új terv készül, aminek eredményeképpen fel lehet használni a fluffok lelkeit és közeledik a nyár. "Még nincsenek vége a dolgoknak, még ki akarjuk várni, hogy mit terveznek a staff tagjai, és amikor már megtapasztaljuk az egészet, akkor annyit tudunk majd mondani: "What. The. Fluff?!" "

Quote:
just remember that things aren't over just yet, you'll want to stick around for what we have planned and by the time you've experienced it all, all you'll be able to say is "What. The. Fluff?!"

Az a gyanúm, hogy fluffokra fog épülni a nyári event és a Pegacorn Fluffnak is köze lesz hozzá 3nodding

Húsvéti összegzés
A staff alert szerint az Anti-Cute oldal nyert.
És kirakták a statisztikai eredményeket is:

A Cute-ot támogató, több Cute tojást szedő játékosok aránya: 46%
Az Anti-Cute támogató, több Anti-Cute tojást szedő játékosok aránya: 42%
A tartózkodást támogató játékosok aránya: 12%

A Cute-támogató topikok aránya: 52%
Az Anti-Cute-ot támogató topikok aránya: 48%
Oldalt váltott topikok aránya (Cute -> Anti-Cute): 56%
Oldalt váltott topikok aránya (Anti-Cute -> Cute): 44%

Összes összegyűjtött tojás: 3,076,701
Összegyűjtött Cute tojások: 1,527,193 (49.64%)
Összegyűjtött Anti-Cute tojások: 1,549,508 (50.36%)

Top 10 Cute Tojás Gyűjtők
1 ) idleRAT - 5,228
2 ) fallen - - BEELZEBUB - 2,497
3 ) onnawufei - 2,110
4 ) Ducks 01 - 2,071
5 ) Mitsuri - 1,500
6 ) lilloulou - 1,311
7 ) Noroia - 1,125
8 ) HououMinamino - 1,068
9 ) shadowviper0 - 969
10 ) Francesca Vallieres - 960

Top 10 Anti-Cute Tojás Gyűjtől
1 ) Klatt - 4,242
2 ) RogueMudblood - 3,655
3 ) E-Corp Saboteur - 3,506
4 ) Therapii - 3,505
5 ) MingSao - 3,300
6 ) Kirana Azadju - 3,062
7 ) EviCa - 3,029
8 ) TsukiShotatsu - 2,888
9 ) Master Kenshin Ryuu - 2,804
10 ) Pirate Captain Sushi - 2,786

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Apr 02, 2013 2:30 pm

Egy újabb infómorzsa, többit ha lesz már nem ideposztolom...

Quote:
You'll need the soul by the start of the event, doesn't matter which route you take as long as you have the soul bound to your account.

Azaz szükség lesz a soul-ra a nyári event elején, nem számít milyen utat választasz benne, ha ott van a soul az accountodon.

És kiderült, azért nem kaptunk győzelmi cuccot, mert a Bunny még nem fejezte be a küldetését és ez a történetszál a nyári eventben folytatódik.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces