Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Gaia Online a Mondoconon is! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Beöltözöl Gaia-s avidnak?
Simán!
73%
 73%  [ 14 ]
Inkább valami másnak...
26%
 26%  [ 5 ]
Total Votes : 19

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 11:58 am

Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:07 pm

Lucia Borgia
Obi Aoi
A kedvezmény jól hangzik, de szerintem a cosplayezéssel és a reménybeli perfomance-szal járó plusz élmény is számít 3nodding smile

Az original kategória indulói mit adnak elő? xd Elég ha csak egy zenére felvonul a csapatunk pózolni,nem? Huh kicsit előreszaladok azthiszem,de inkább most beszéljünk le ilyeneket mint egy héttel előtte.Ha fellépünk majd számba kéne venni hogy hányan is leszünk,meg mondjuk egy avi és egy IRL kép egymás mellett amolyan előnevezésnek. biggrin

Am én az arany-feketére szavazok,talán elfogult vagyok a fekete felé...de ennél nem kell drasztikusan változtatni a külsődön...a hajad befújni valami ragaccsal vagy még rosszabb hidrogénezni 40 percig. Viszont egy (akár hozzá illő aranyszínű) pillangószárny nagyon hatásos megjelenést adna...

Nem tudom, gondolom szintén kitalált és betanult jelenetet? De mérget nem vetnék rá.
Igen, erre én is gondoltam, hogy akár a haj miatt ezt választom, bár ahogy M aci mondja, a seprűsnél is lehet más a haj, nem kell feltétlenül fehér. A septűset egyszer ki is próbáltam fekete hajjal Gaián, úgy se rossz. Bár a csizma, lehet hogy csak egyszerűbb csizmát tudok beszerezni sweatdrop Szívesen megpróbálnám bármelyiket a kettő közül, igaz, szerintem is a fekete arany az egyszerűbb, és nemcsak a haj miatt.

Medvelaszlo
Obi Aoi: Szerintem a "fura seprű" egész jó ötlet. Mivel az elég egyszerű mégis egyedi és "Gaiás". Max, hogy egyszerűbbé tedd másik hajat kéne bele tenni, de ha ragaszkodsz hozzá akkor nem szóltam. Ha amrad a fehér haj akkor fesd be a magadét. Végülis neked hosszú meg teheted....

Én vagy parókára gondoltam, vagy a saját hajra, befesteni nem szeretném sweatdrop Szerintem is jó lenne a seprűt csinálni, bár még sose csináltam cosplay kelléket. Plusz még a vállcuccot kel összerakni, a csizmát illetően meg hajlanék inkább egy barna hosszú csizma felé. De lehet, hogy ezt próbálom meg inkább, bár még nem tudom biztosan.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:08 pm

napsugar
Egyáltalán mikor lesz a következő con amin fel tudnánk lépni? biggrin

De tényleg ne utolsó pillanatban beszéljük meg a dolgokat. Meg jó lenne ha valaki felvilágosítana (legalábbis engem) hogy mik a teendők egy cosplay esetén, mert én még soha nem csináltam ilyet biggrin

Egyetértek. Én is csak nézői oldalról ismerem a dolgot, igaz, egy volt sulitársam egyszer bent volt egy Árnybíró csapatban, de nem faggattam ki, mit hogyan csináltak előtte/alatta.
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:18 pm

Obi Aoi
napsugar

De tényleg ne utolsó pillanatban beszéljük meg a dolgokat. Meg jó lenne ha valaki felvilágosítana (legalábbis engem) hogy mik a teendők egy cosplay esetén, mert én még soha nem csináltam ilyet biggrin

Egyetértek. Én is csak nézői oldalról ismerem a dolgot, igaz, egy volt sulitársam egyszer bent volt egy Árnybíró csapatban, de nem faggattam ki, mit hogyan csináltak előtte/alatta.

Kérdezzük meg Rhysaleine-t erről, hiszen ő már volt pár ilyen con-on smile Hátha tud nekünk is adni tippeket smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:38 pm

napsugar

mondocon a hungexpon,április 14-15
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:39 pm

Obi Aoi
Lucia Borgia
Obi Aoi
A kedvezmény jól hangzik, de szerintem a cosplayezéssel és a reménybeli perfomance-szal járó plusz élmény is számít 3nodding smile

Az original kategória indulói mit adnak elő? xd Elég ha csak egy zenére felvonul a csapatunk pózolni,nem? Huh kicsit előreszaladok azthiszem,de inkább most beszéljünk le ilyeneket mint egy héttel előtte.Ha fellépünk majd számba kéne venni hogy hányan is leszünk,meg mondjuk egy avi és egy IRL kép egymás mellett amolyan előnevezésnek. biggrin

Nem tudom, gondolom szintén kitalált és betanult jelenetet? De mérget nem vetnék rá.

Húha, originalnál viszont tudtommal nincs performance-ra lehetőség, mert akkor nem tudnak karakterhasonlóságot és hasonlót nézni. :S Originallal craftnál lehet indulni, hacsak nem változtatnak rajta addig. Olyan volt már, hogy a létező karakterek mellé becsempésztek 1-1 original mellékszereplőt, de adottnak kell lennie pár létező karakternek is. Így originalnál csak zenés felvonulás és karakterbemutatás van.

A következő con ideje elméletileg 2012. Április 14-15 lesz, de még kérdéses az időpont. Valamikor akörül mindenesetre. smile

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100

Rhysaleine

Distinct Hunter

9,350 Points
  • Bunny Hoarder 150
  • Forum Sophomore 300
  • Invisibility 100
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:41 pm

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi
napsugar

Kérdezzük meg Rhysaleine-t erről, hiszen ő már volt pár ilyen con-on smile Hátha tud nekünk is adni tippeket smile

Tippet szívesen bármire bármikor. ^^ (Csak azután működjön is/megvalósítható legyen XD) Az utóbbi időben nagyon ráálltam a kiegészítőkészítésre, most szeretnék majd váltani a részletesebb ruhák felé, bár a druidommal egész elégedett voltam. smile
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 12:51 pm

Akkor végülis csak egy zene kell amire felvonulunk...van a gaianak saját zenéje? Nekem ez az első tippem... de talán bocsássuk majd szavazásra biggrin
http://www.youtube.com/watch?v=fmjXe1kGMT0

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:12 pm

Rhysaleine
Obi Aoi
Lucia Borgia
Obi Aoi

Húha, originalnál viszont tudtommal nincs performance-ra lehetőség, mert akkor nem tudnak karakterhasonlóságot és hasonlót nézni. :S Originallal craftnál lehet indulni, hacsak nem változtatnak rajta addig. Olyan volt már, hogy a létező karakterek mellé becsempésztek 1-1 original mellékszereplőt, de adottnak kell lennie pár létező karakternek is. Így originalnál csak zenés felvonulás és karakterbemutatás van.

A következő con ideje elméletileg 2012. Április 14-15 lesz, de még kérdéses az időpont. Valamikor akörül mindenesetre. smile

Értem. Ebbe gondolom a történet/párbeszéd nélküli táncos-zenés előadások is beletartoznak, ugye?
Legrosszabb esetben együtt maradunk és beállunk cosplayes fotómodelleknek (gondolom) blaugh
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 1:23 pm

Lucia Borgia
Akkor végülis csak egy zene kell amire felvonulunk...van a gaianak saját zenéje? Nekem ez az első tippem... de talán bocsássuk majd szavazásra biggrin
]http://www.youtube.com/watch?v=fmjXe1kGMT0

Én támogatom, de akkor mogákat is kéne vinnünk nem? xp

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Mon Dec 26, 2011 2:16 pm

Medvelaszlo
Lucia Borgia

jaj hát semmi sem lehet tökéletes... biggrin ez végülis gaia csapat lesz és nem monster galaxy,csak közösen a gaiahoz köthető zenére ennél jobbat nem tudok x)
PostPosted: Tue Dec 27, 2011 1:37 am

Lucia Borgia
Medvelaszlo
Lucia Borgia

jaj hát semmi sem lehet tökéletes... biggrin ez végülis gaia csapat lesz és nem monster galaxy,csak közösen a gaiahoz köthető zenére ennél jobbat nem tudok x)
Én is találtam zenét, ami Gaia-s. Ha ismerős a PROMAGEDDON, akkor ez is beugorhat.: Swing Baby

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Tue Dec 27, 2011 4:43 am

Írtam Sandokiri-nek a Gaia Online a Mondoconon témában. Amint kapok választ, adom. Azt írtam lényegében, hogy jó lenne, ha a Conventioneer Achievmentet megkaphatnánk mi, magyarok is és hogy ezt bizonyítsuk, képeket kreálunk majd, ahol a tagok Gaia Online-os neveit írjuk. Például.: ha Medvéről meg napsiról lesz ott a Mondoconon egy jó közös kép, akkor a képre majd rá photoshoppoljuk, hogy Medvelaszlo meg hogy napsugar. A közös képnél meg úgyszintén smile De akkor mindenkinek kellene, hogy látszódjon. De ez még odébb van smile
PostPosted: Tue Dec 27, 2011 5:36 am

Na, kicsit tovább gondoltam az avatáromat, de akkor 2 dolog kellene még.: egy stukker és egy lány, aki beöltözik és lesz a párom. Mert akkor így lenne az avatárom.:

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

És akkor ha már így megvolnék, akkor indulhatnánk csapatban meg majd gondolom lesznek azért közös képek is egymásról, kettesben, hármasban, az egész csapattal meg a többi smile A ruházatát rábízom arra, aki a párom lenne. De legyen hasonló, mint az avim mellettin smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash