|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 11:13 pm
A hét témája:
Október 3. - Október 9. : A Nap és/vagy a Felhők
A héten nem nevezek, és állom a három helyezett nyereményét is biggrin hogy kedvet kapjatok a témához, megmutatom a kedvenc felhős képemet, 2010 augusztusában készítettem egy debreceni nagy vihar alkalmával
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 11:39 pm
Én múltkor töröltem azt a mappát amiben benne voltak a felhős képeim, mert azt hittem, nem lesz rá szükség. Tévedtem. emo Edit: Hát, találtam egy képet, ami egy Balatoni nyaralás alatt készült, de nem hinném, hogy túl jó lenne, de azért nevezek vele.^^ Balcsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 8:19 am
Én is nevezek, mivel nem én vagyok most a nagyfőnök! :3
Ezt a képet 10 perce készítettem a házunk előtt. Pécs belvárosában, az egyik legszebb történelmi utca. Szeretem ezt a lámpát, éjjel gyönyörű a fénye. A kép címe pedig "Az utca őrei", vagyis a nap és a lámpa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 8:25 am
Obilia: Köszönöm, jólesett. (: A tied valami hihetetlenül csodaszép. Nagyon tetszik. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 9:36 am
Momo~
Tök jó a képed~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 10:30 am
Volfram Ez valami elmebeteg xd . Csak nem jogi pályán vagy? Kedvenc órám volt a jog, de csak fél évig tartott confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 12:20 pm
Eddig nagyon jó képek érkeztek cat_whee csak így tovább!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 12:51 pm
Hime_Yura Obilia: Köszönöm, jólesett. (: A tied valami hihetetlenül csodaszép. Nagyon tetszik. emotion_kirakira Szívesen smile Köszi smile Tihanyban készítettem. Az apátság felé menet készítettem (némileg bezoomolva), ezen kívül mindennap ugyanott és kb ugyanabban az órában csináltam naplemente fotót, majd küldök priviben linket, ha érdekel smile Hime ez nagyon szép, és tényleg nagyon szép a lámpa is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 7:39 am
Obilia: Pár hasonlóan gyönyörű képet még szívesen megnéznék. (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 1:12 pm
Majd ha sikerült hazaérnem óvárrol akkor átrágom magam a képeimen. Remélem megtalálom azt amit keresek xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 2:07 pm