|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 4:07 am
Hime_Yura 4. alkalommal rajzoltam gépen, ez lett az eredménye (egérrel). Nem tudom miért ilyen rossz a kép minősége...mindegy. Jópofa lett smile Napsi: én is picit hasonlóan csinálom, ha színes ceruzáról van szó. Tollnál/egyszínűnél meg "ecsetszerűen" csinálok vonásokat a hajfénylése felé, meg a sötétebb részeken erősebben, a halványabb részeken kevésbé odanyomva a tollat/ceruzát. Pl ennél így csináltam a hajat, fekete tollal (bele is telt kb fél órába vagy kicsit többe).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 4:12 am
napsugar Hűű de beindultatok biggrin Én főleg ceruzával rajzolok, régen mindig fekete-fehér képeket alkottam, viszont mostanában rászoktam a színesekre. Szerintem lassan egy éve vettem egy Tablet-et, de még csak mindig barátkozós szinten vagyunk, egérrel képtelen vagyok alkotni. Itt van a DA-m ha érdekel valakit, bár főleg mostanában a gyurmás alkotásaim dominálnak Az én technikám, ha hajat rajzolok ceruzával:Először felviszek egy világos árnyalatot abból a színből, amit szeretnék használni. Mondjuk legyen barna. Szóval szépen az egészet kiszínezem először nagyon világos barnával. Aztán fogok egy sötétebbet, és itt már nem színezem ki az egészet, hanem csak "szálakat" húzok, mintha maga a haj textúráját vinném fel. Aztán még keresek más barna árnyalatokat amikkel szintén megcsinálom ezt a vonalazós színezést. Végül ha szeretnék árnyékolni színtől függően, vagy szürkét, sötétbarnát, vagy feketét használok nézem a dA-dat (watch + láma ment xp ) és látom, hogy csinálsz süthető gyurma cuccokat (vagy mianave magyarul a polimer clay-nek biggrin ). Hú, nagyon imádom, már régóta tervezem, hogy kipróbálom ezt a technikát, mert annyira jó dolgokat tudtok csinálni, hogy nagyon kedvet kaptam. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 6:44 am
wildgica nézem a dA-dat (watch + láma ment xp ) és látom, hogy csinálsz süthető gyurma cuccokat (vagy mianave magyarul a polimer clay-nek biggrin ). Hú, nagyon imádom, már régóta tervezem, hogy kipróbálom ezt a technikát, mert annyira jó dolgokat tudtok csinálni, hogy nagyon kedvet kaptam. redface Igen süthető gyurma a neve biggrin Ha gondolod összedobhatok neki egy topikot biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 9:19 am
napsugar wildgica nézem a dA-dat (watch + láma ment xp ) és látom, hogy csinálsz süthető gyurma cuccokat (vagy mianave magyarul a polimer clay-nek biggrin ). Hú, nagyon imádom, már régóta tervezem, hogy kipróbálom ezt a technikát, mert annyira jó dolgokat tudtok csinálni, hogy nagyon kedvet kaptam. redface Igen süthető gyurma a neve biggrin Ha gondolod összedobhatok neki egy topikot biggrin Hú, az jó lenne nagyon! surprised (jól fellendült ez a kreatív rész, tökjó biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 10:21 am
wildgica Hú, az jó lenne nagyon! surprised (jól fellendült ez a kreatív rész, tökjó biggrin ) Nah majd ha lesz annyi lelki erőm, nekiállok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 12:08 pm
napsugar wildgica Hú, az jó lenne nagyon! surprised (jól fellendült ez a kreatív rész, tökjó biggrin ) Nah majd ha lesz annyi lelki erőm, nekiállok. okéoké 3nodding (én meg most épp avi artot rajzolok. a legeslegelsőt evör. a saját avimat rajzolom amúgy sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:11 pm
Wow, gyönyörű lett *.* Nagyon tetszik a színátmenet biggrin Szerintem megérte 3nodding wildgica napsugar wildgica Hú, az jó lenne nagyon! surprised (jól fellendült ez a kreatív rész, tökjó biggrin ) Nah majd ha lesz annyi lelki erőm, nekiállok. okéoké 3nodding (én meg most épp avi artot rajzolok. a legeslegelsőt evör. a saját avimat rajzolom amúgy sweatdrop ) Hajrá smile Én is csináltam saját aviartot anno smile Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:13 pm
oké, 1:0-ra ki vagyok akadva, ez valami hihetetlenül szép!!! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:16 pm
Obi Aoi Wow, gyönyörű lett *.* Nagyon tetszik a színátmenet biggrin Szerintem megérte 3nodding wildgica napsugar wildgica Hú, az jó lenne nagyon! surprised (jól fellendült ez a kreatív rész, tökjó biggrin ) Nah majd ha lesz annyi lelki erőm, nekiállok. okéoké 3nodding (én meg most épp avi artot rajzolok. a legeslegelsőt evör. a saját avimat rajzolom amúgy sweatdrop ) Hajrá smile Én is csináltam saját aviartot anno smile Kíváncsi vagyok, milyen lesz. huhh, hát még eléggé kezdetleges, sokáig tart a ruha miatt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:21 pm
wildgica Obi Aoi Wow, gyönyörű lett *.* Nagyon tetszik a színátmenet biggrin Szerintem megérte 3nodding wildgica napsugar wildgica Hú, az jó lenne nagyon! surprised (jól fellendült ez a kreatív rész, tökjó biggrin ) Nah majd ha lesz annyi lelki erőm, nekiállok. okéoké 3nodding (én meg most épp avi artot rajzolok. a legeslegelsőt evör. a saját avimat rajzolom amúgy sweatdrop ) Hajrá smile Én is csináltam saját aviartot anno smile Kíváncsi vagyok, milyen lesz. huhh, hát még eléggé kezdetleges, sokáig tart a ruha miatt sweatdrop Értem. Nem gond, menni fog smile Azon a lila aviarton, amit mutattam, azon én pl. több napon át dolgoztam napi 1-2 órát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 19, 2011 1:26 pm
Köszönöm redface
Amúgy én is többször csináltam már saját aviartot biggrin Nem gáz, a koi mellett találtam egy félig kész avi artot is, amit lehet befejezek, mint a pontyomat is :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 7:04 am
Obi Aoi wildgica Obi Aoi Wow, gyönyörű lett *.* Nagyon tetszik a színátmenet biggrin Szerintem megérte 3nodding wildgica napsugar Nah majd ha lesz annyi lelki erőm, nekiállok. okéoké 3nodding (én meg most épp avi artot rajzolok. a legeslegelsőt evör. a saját avimat rajzolom amúgy sweatdrop ) Hajrá smile Én is csináltam saját aviartot anno smile Kíváncsi vagyok, milyen lesz. huhh, hát még eléggé kezdetleges, sokáig tart a ruha miatt sweatdrop Értem. Nem gond, menni fog smile Azon a lila aviarton, amit mutattam, azon én pl. több napon át dolgoztam napi 1-2 órát. Én is ilyen vissza-visszatérős vagyok egy-egy rajzhoz. Bár van, amit egy nap alatt megcsinálok, de az eléggé ritka mostanában. (A Fausto's Bottle rajzolása egyébként kifejezetten élvezetes, már a nagyonsokadik réteget pakolom rá, hogy kinézzen valahogy.... biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 9:22 am
Én régebben a rajzolásba menekültem. Mostanában valahogy nincs ihletem és a dolgok se úgy jönnek össze, ahogy akarom; elrontom. Megmutatom az utolsó 2 munkám vázlatait. cat_3nodding Jött az ötlet és még nem is lett olyan rossz:  Alakuló avi art Momonak~:  És éljen a ceruzás, papírra alkotott rajz. Sokkal értékesebbnek tartom őket, mint a géppel rajzoltakat. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2011 9:46 am
wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi Wow, gyönyörű lett *.* Nagyon tetszik a színátmenet biggrin Szerintem megérte 3nodding wildgica okéoké 3nodding (én meg most épp avi artot rajzolok. a legeslegelsőt evör. a saját avimat rajzolom amúgy sweatdrop ) Hajrá smile Én is csináltam saját aviartot anno smile Kíváncsi vagyok, milyen lesz. huhh, hát még eléggé kezdetleges, sokáig tart a ruha miatt sweatdrop Értem. Nem gond, menni fog smile Azon a lila aviarton, amit mutattam, azon én pl. több napon át dolgoztam napi 1-2 órát. Én is ilyen vissza-visszatérős vagyok egy-egy rajzhoz. Bár van, amit egy nap alatt megcsinálok, de az eléggé ritka mostanában. (A Fausto's Bottle rajzolása egyébként kifejezetten élvezetes, már a nagyonsokadik réteget pakolom rá, hogy kinézzen valahogy.... biggrin ) Értem, érdekes lehet smile Kíváncsian várom, milyen lesz 3nodding Carbon: nagyon aranyos biggrin Azért az utóbbi állításoddal egyet is értek, meg nem is. Nekem is könnyebb és más kézzel, papíron rajzolni, de szerintem a digitálisnak is meg lehetnek az előnyei, pl bizonyos fajta árnyékolások, fények. Bár pl olajfestékkel, pasztellel is lehet hasonlót gondolom. De én mindkét "verziót" szeretem. Néha nekem se mindig jön össze, amit akarok. Saját aviartot egyébként kézzel is meg géppel is csináltam. Ez pl. tollal és színes ceruzával készült. A hátrafogott haj perspektívája talán nem a legjobb sweatdrop Meg a fülek eltérő szintje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|