|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 7:11 am
Molylepke Ezek is jók, a Bohemian Rhapsody-t nagyok komolyan tolták. biggrin Jah smile Az a rekedt "mamma mia"... Az egyik kedvencem amikor ide-oda fordítgatják a fejüket (hogy "will not let you go") xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 22, 2010 4:16 pm
Hoztam két kannibálos viccet néktek razz
- Hogy kéri meg a kannibál egy nő kezét? - ??? - Leszel az eleségem?
- Milyen a szelíd kannibál? - A tenyeredből eszik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 23, 2010 2:12 pm
Obilia Molylepke Ezek is jók, a Bohemian Rhapsody-t nagyok komolyan tolták. biggrin Jah smile Az a rekedt "mamma mia"... Az egyik kedvencem amikor ide-oda fordítgatják a fejüket (hogy "will not let you go") xd Na ez durva tőlük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 10:37 am
Olvasd fel hangosan!
Sárga bögre görbe bögre.
Jamaica a jamaicaiaké.
Lenin mauzóleumának lila linóleummal való le linóleumozása.
mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 11:20 am
Elnézést, ezt nem tudtam kihagyni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 02, 2010 12:22 pm
(Rájöttem hogy egész jó vicceket tettek be a fősuli újságszámainak élőlábaira) smile De most fejből csak néhány jut talán az eszembe.
Mit visz a szőke nő magával, ha lakatlan szigetre megy? Lakatot.
Télapónak mondja egy gyerek: - Télapó, én egy kistestvért szeretnék! - Rendben, de akkor küldd hozzám a mamádat.
2 barát: - Te, miért nyalogatod azt a könyvet?? - Azért, mert az van beleírva, hogy lsd. a 28. oldalon.
Étteremben: - Ez nem lehet igaz! Pincér! Kérem a panaszkönyvet! - Hányadik kötetet kéri?
És egy személyes kedvenc egy magyar aranyköpéses weboldalról: Unable to exit windows, try the doors. (Lol).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2010 3:07 pm
Remélem még nem volt: HJM+ 1 az egyik kedvenc stand up-osomtól: KAP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2010 3:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2010 4:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2010 1:33 pm
én csak egy pár utolsó mondattal szólalnék meg - Jaj de szép ez a piros villogó gomb wahmbulance - erdész : ejj ki az a hülye aki nyáron bundában szedi a málnát -Persze drágám .. erre nincsenek emberevő oroszlánok -A bombáknál mindig a kék drótot kel elvágni..asszem -VH-ban: nézd fiam repülők
ammm elnézést ha rosszak dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2010 5:10 am
Mostanában ráakadtam egy Beugró videóra amit nemrég láttam a tv-ben is biggrin (Egyébként volt 1 másik ikmprovizálós műsor is csak színházban, a neve Rögv-est, az is jó volt biggrin ) Tessék,. ez nagyon kész biggrin Bírom Rudolf Pétert smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2010 3:33 am
Magyar-Angol település szótár: Hatvan: Sixty Sárospatak: Muddy Stream Sátoraljaújhely: Bottom of the Tent New Place Szeged: Your Nail Sarkad: Your Heel Szilvásvárad: Your Plummy Castle Békés: Peaceful Szolnok: Callman Szarvas: Sh it Iron (silphil: egybe van, csak úgy nem engedi xD) Kardos: Swordy Kiskunfélegyháza: House of Little Kun Half Past Twelve Dunaújváros: Danube New City Tiszaföldvár: Tisza Earth Castle Szeghalom: Nailpile Baja: His Matter Hévíz: Hey! Water! Kiskunhalas: Little Kun Fishy Lenti: At down Mezőkovácsháza: House of Field Smith Szentes: Sainty Kisújszállás: Little New Flying Nyíregyháza: House of Cut One Szombathely: Saturdayplace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2010 3:57 am
megtaláltam amit kerestem xD - Mi a sajt-terrorszervezet neve? - FETA. - Hogy becézik Sajt Istvánt? - Trappista. - Mi a sajtok kötelező olvasmánya? - A pálpusztai fiúk. - Mi a sajt-varázslóiskola neve? - Rokfort. - Hogy hívják az égési sérüléseket szenvedett sajtot? - Füstölt sajt. - Hogy hívják a hazudós sajtot? - Mesesajt. - Ki a sajt-színésznő? - Jane Fondü.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 12:42 pm
Hahaha Megszépítettétek a napomat, ahogy így végig olvastam az egészet. Ha már magyar stand-up-okról van szó, Bödőcs se maradjon ki, mint tolatóradar:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|