|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 11:51 am
Dr. Maci, mit tegyen az ember, ha beteges eperfiliában szenved? Mindenből az olyan ízüt választja, olyan mintás ruhákat/más cuccokat vesz,olyan a háttérképe, azt rajzolgat, azt esszi a szeretőjéről (néha fagyiként) és úgy általában mindenhonét oda lyukad ki.. vagy a kakaóra... és a sezam utcára *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:41 pm
AlexKillien Dr. Maci, mit tegyen az ember, ha beteges eperfiliában szenved? Mindenből az olyan ízüt választja, olyan mintás ruhákat/más cuccokat vesz,olyan a háttérképe, azt rajzolgat, azt esszi a szeretőjéről (néha fagyiként) és úgy általában mindenhonét oda lyukad ki.. vagy a kakaóra... és a sezam utcára *_* Nos ez biza szenvedély betegség. Az imádat még nem baj ha nem kásosodik a szervezeted, de fő a mértékletesség!!!! Próbáld kicsit háátérbe szorítani ezt az imádatott..... Tereld el a figyelmedett.... Mondjuk.... Rajzolgas.... Vrobi: A szárnyaimat nem tudom le szakítani.... azok már hozzám vannak nőve....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:46 pm
Medvelaszlo AlexKillien Dr. Maci, mit tegyen az ember, ha beteges eperfiliában szenved? Mindenből az olyan ízüt választja, olyan mintás ruhákat/más cuccokat vesz,olyan a háttérképe, azt rajzolgat, azt esszi a szeretőjéről (néha fagyiként) és úgy általában mindenhonét oda lyukad ki.. vagy a kakaóra... és a sezam utcára *_* Nos ez biza szenvedély betegség. Az imádat még nem baj ha nem kásosodik a szervezeted, de fő a mértékletesség!!!! Próbáld kicsit háátérbe szorítani ezt az imádatott..... Tereld el a figyelmedett.... Mondjuk.... Rajzolgas.... Vrobi: A szárnyaimat nem tudom le szakítani.... azok már hozzám vannak nőve.... hm... botkezem vanXD egyik szenvedély betegségről átálni a másikra nem jó taktika igaz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:53 pm
AlexKillien Medvelaszlo AlexKillien Dr. Maci, mit tegyen az ember, ha beteges eperfiliában szenved? Mindenből az olyan ízüt választja, olyan mintás ruhákat/más cuccokat vesz,olyan a háttérképe, azt rajzolgat, azt esszi a szeretőjéről (néha fagyiként) és úgy általában mindenhonét oda lyukad ki.. vagy a kakaóra... és a sezam utcára *_* Nos ez biza szenvedély betegség. Az imádat még nem baj ha nem kásosodik a szervezeted, de fő a mértékletesség!!!! Próbáld kicsit háátérbe szorítani ezt az imádatott..... Tereld el a figyelmedett.... Mondjuk.... Rajzolgas.... Vrobi: A szárnyaimat nem tudom le szakítani.... azok már hozzám vannak nőve.... hm... botkezem vanXD egyik szenvedély betegségről átálni a másikra nem jó taktika igaz? sweatdrop Hát nem....de ha a rajzolás a másik akkor csinálja azt nyugodtan azzal csak jót tesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 12:57 pm
Mi a bajod az epermániával??? Rajzolgass epret, egyél epret, itt a tavasz..(hmmm...mázlista szerető xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 1:16 pm
stranger12 Mi a bajod az epermániával??? Rajzolgass epret, egyél epret, itt a tavasz..(hmmm...mázlista szerető xd ) Valakit zavar. Kérlek ne szóld le emiatt....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 1:20 pm
Medvelaszlo stranger12 Mi a bajod az epermániával??? Rajzolgass epret, egyél epret, itt a tavasz..(hmmm...mázlista szerető xd ) Valakit zavar. Kérlek ne szóld le emiatt.... Nem leszóltam, biztattam.... Mondja doktor maci, elhatározta, hogy mindent félreért amit mondok???? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 1:30 pm
Bocsi Stranger csak nem szeretném el kerülni minden férre értés ezért inkább engem szídj le mint hogy valaki jobban le szóljon téged azért írtam azt... ennyi nem akaraalak meg bántani... bocsi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 2:11 pm
Medvelaszlo Bocsi Stranger csak nem szeretném el kerülni minden férre értés ezért inkább engem szídj le mint hogy valaki jobban le szóljon téged azért írtam azt... ennyi nem akaraalak meg bántani... bocsi. Semmi gond....csak előbb a kutyás félreértés, most meg ez.... egyébként én is epermániás voltam.....sőt a családom eperkének is hívott, mert kicsi voltam és édes....(ezt azért hamar kinőttem) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 2:17 pm
stranger12 Medvelaszlo Bocsi Stranger csak nem szeretném el kerülni minden férre értés ezért inkább engem szídj le mint hogy valaki jobban le szóljon téged azért írtam azt... ennyi nem akaraalak meg bántani... bocsi. Semmi gond....csak előbb a kutyás félreértés, most meg ez.... egyébként én is epermániás voltam.....sőt a családom eperkének is hívott, mert kicsi voltam és édes....(ezt azért hamar kinőttem) xd Akkor most nagy vagy és.... xd Oksa akkor nincs semmi gond 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 2:56 pm
Medvelaszlo stranger12 Medvelaszlo Bocsi Stranger csak nem szeretném el kerülni minden férre értés ezért inkább engem szídj le mint hogy valaki jobban le szóljon téged azért írtam azt... ennyi nem akaraalak meg bántani... bocsi. Semmi gond....csak előbb a kutyás félreértés, most meg ez.... egyébként én is epermániás voltam.....sőt a családom eperkének is hívott, mert kicsi voltam és édes....(ezt azért hamar kinőttem) xd Akkor most nagy vagy és.... xd Oksa akkor nincs semmi gond 3nodding Igen, köszönöm, már nem vagyok édes.... sad Depis lettem és mehetek dr. maci rendelőjébe tanácsért.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:03 pm
Khm... Mi a panasza kedves Stranger?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:10 pm
Rájöttem, hogy már nemvagyok édes....és emiatt rémálmaim vannak... mit tegyek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 3:21 pm
ne aludj xd ...csak vicceltem...mért ne lennél édes???...az avid is ojan cukkancs^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|