Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Dr. Maci rendelője és a Magyar Guild angyalai Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mivel van a legtöbb baj?
  Család
  Barátok
  Osztálytársak
  Mások
  Párotok/szerlmetek
  Önn magatok
View Results

AlexKillien

PostPosted: Thu Mar 12, 2009 11:51 am

Dr. Maci, mit tegyen az ember, ha beteges eperfiliában szenved? Mindenből az olyan ízüt választja, olyan mintás ruhákat/más cuccokat vesz,olyan a háttérképe, azt rajzolgat, azt esszi a szeretőjéről (néha fagyiként) és úgy általában mindenhonét oda lyukad ki.. vagy a kakaóra... és a sezam utcára *_*
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 12:41 pm

AlexKillien
Dr. Maci, mit tegyen az ember, ha beteges eperfiliában szenved? Mindenből az olyan ízüt választja, olyan mintás ruhákat/más cuccokat vesz,olyan a háttérképe, azt rajzolgat, azt esszi a szeretőjéről (néha fagyiként) és úgy általában mindenhonét oda lyukad ki.. vagy a kakaóra... és a sezam utcára *_*

Nos ez biza szenvedély betegség. Az imádat még nem baj ha nem kásosodik a szervezeted, de fő a mértékletesség!!!! Próbáld kicsit háátérbe szorítani ezt az imádatott..... Tereld el a figyelmedett.... Mondjuk.... Rajzolgas....

Vrobi: A szárnyaimat nem tudom le szakítani.... azok már hozzám vannak nőve....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

AlexKillien

PostPosted: Thu Mar 12, 2009 12:46 pm

Medvelaszlo
AlexKillien

Nos ez biza szenvedély betegség. Az imádat még nem baj ha nem kásosodik a szervezeted, de fő a mértékletesség!!!! Próbáld kicsit háátérbe szorítani ezt az imádatott..... Tereld el a figyelmedett.... Mondjuk.... Rajzolgas....

hm... botkezem vanXD egyik szenvedély betegségről átálni a másikra nem jó taktika igaz? sweatdrop
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 12:53 pm

AlexKillien
Medvelaszlo
AlexKillien

hm... botkezem vanXD egyik szenvedély betegségről átálni a másikra nem jó taktika igaz? sweatdrop

Hát nem....de ha a rajzolás a másik akkor csinálja azt nyugodtan azzal csak jót tesz wink

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu Mar 12, 2009 12:57 pm

Mi a bajod az epermániával??? Rajzolgass epret, egyél epret, itt a tavasz..(hmmm...mázlista szerető xd )
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 1:16 pm

stranger12
Mi a bajod az epermániával??? Rajzolgass epret, egyél epret, itt a tavasz..(hmmm...mázlista szerető xd )

Valakit zavar. Kérlek ne szóld le emiatt....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu Mar 12, 2009 1:20 pm

Medvelaszlo
stranger12

Valakit zavar. Kérlek ne szóld le emiatt....

Nem leszóltam, biztattam....
Mondja doktor maci, elhatározta, hogy mindent félreért amit mondok????
sad
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 1:25 pm

de jó lett a rucim xd

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 1:30 pm

Bocsi Stranger csak nem szeretném el kerülni minden férre értés ezért inkább engem szídj le mint hogy valaki jobban le szóljon téged azért írtam azt... ennyi nem akaraalak meg bántani... bocsi.
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 2:11 pm

Medvelaszlo
Bocsi Stranger csak nem szeretném el kerülni minden férre értés ezért inkább engem szídj le mint hogy valaki jobban le szóljon téged azért írtam azt... ennyi nem akaraalak meg bántani... bocsi.

Semmi gond....csak előbb a kutyás félreértés, most meg ez....
egyébként én is epermániás voltam.....sőt a családom eperkének is hívott, mert kicsi voltam és édes....(ezt azért hamar kinőttem) xd

stranger12

Invisible Sweetheart

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 2:17 pm

stranger12
Medvelaszlo

egyébként én is epermániás voltam.....sőt a családom eperkének is hívott, mert kicsi voltam és édes....(ezt azért hamar kinőttem) xd

Akkor most nagy vagy és.... xd Oksa akkor nincs semmi gond 3nodding
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 2:56 pm

Medvelaszlo
stranger12
Medvelaszlo

Akkor most nagy vagy és.... xd Oksa akkor nincs semmi gond 3nodding

Igen, köszönöm, már nem vagyok édes.... sad
Depis lettem és mehetek dr. maci rendelőjébe tanácsért.......

stranger12

Invisible Sweetheart

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 3:03 pm

Khm... Mi a panasza kedves Stranger?
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 3:10 pm

Rájöttem, hogy már nemvagyok édes....és emiatt rémálmaim vannak...
mit tegyek?

stranger12

Invisible Sweetheart

vrobi

PostPosted: Thu Mar 12, 2009 3:21 pm

ne aludj xd
...csak vicceltem...mért ne lennél édes???...az avid is ojan cukkancs^^
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 12 13 14 15 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff