|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:46 pm
pani psychol a takie zmieniające kolor oczu o ile droższe mogą być? ihihihi, znalazłam skarbnicę wiedzy o soczewkach, woo! jak ja cosplayowalam tsunade, to zaplacilam 60 zlotych za trzymiesieczne, teraz sa po 40. tu je mam, jepamietaj, soczewki musi ci dobrac lekarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:49 pm
Jukatan pani psychol a takie zmieniające kolor oczu o ile droższe mogą być? ihihihi, znalazłam skarbnicę wiedzy o soczewkach, woo! jak ja cosplayowalam tsunade, to zaplacilam 60 zlotych za trzymiesieczne, teraz sa po 40. tu je mam, jepamietaj, soczewki musi ci dobrac lekarz... wiem, wiem... dziękuju za informację 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:50 pm
Jukatan chcialam sobie dzisiaj zrobic okulary. a tu, albo nie maja tkaich jakie chce, albo kosztuja ponad 500 zlotych, albo trzeba czekac... rzygam optykami, bylam dzis u trzech ==' na razie sie przerzuce na soczewki... *mizia na pocieszenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 3:42 pm
Jukatan chcialam sobie dzisiaj zrobic okulary. a tu, albo nie maja tkaich jakie chce, albo kosztuja ponad 500 zlotych, albo trzeba czekac... rzygam optykami, bylam dzis u trzech ==' na razie sie przerzuce na soczewki... ehh.. a na mnie matka proboje wymusic zakup okularow, ale jakos mi nie po drodze... podobnie jak zrobienie EEG xp A tak swoja drogą to może się w przyszłym tygodniu zrehabilituje, bo już od roku z tym zwlekam. Jak 2 tygodnie olewałam pójście do lekarza to teraz leże w łóżku z zapaleniem płuc i musieli mi przełożyć sesje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 1:00 am
Baranina ehh.. a na mnie matka proboje wymusic zakup okularow, ale jakos mi nie po drodze... podobnie jak zrobienie EEG xp A tak swoja drogą to może się w przyszłym tygodniu zrehabilituje, bo już od roku z tym zwlekam. Jak 2 tygodnie olewałam pójście do lekarza to teraz leże w łóżku z zapaleniem płuc i musieli mi przełożyć sesje crying sie ciesz, ze Ci przelozyli o.O na kij Ci teraz eeg? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 7:56 am
ja sobie muszę zrobić rezonans mózgu xp ale strasznie nie chcę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 7:58 am
ZebraDeath ja sobie muszę zrobić rezonans mózgu xp ale strasznie nie chcę. jak to? po co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 5:26 pm
pani psychol ZebraDeath ja sobie muszę zrobić rezonans mózgu xp ale strasznie nie chcę. jak to? po co? xd Po to ,żebyś się pytała zapewne xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 12:20 am
NEOZPL pani psychol ZebraDeath ja sobie muszę zrobić rezonans mózgu xp ale strasznie nie chcę. jak to? po co? xd Po to ,żebyś się pytała zapewne xDDD też. nie, jakieś tam nieprzyjemne rzeczy z zyłami w mózgu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 1:47 am
o.O oi, niedobrze.
ja nie dam sobie nic na mozg zrobic, bo jeszcze wyjdzie, ze nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 3:21 am
jakby co to wiwisekcja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 8:20 am
nie zapeszaj!!!!!!!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 12:54 am
ZebraDeath nie zapeszaj!!!!!!!!! scream scream scream i jak ? xp *nie zapesza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 1:13 am
NEOZPL pani psychol ZebraDeath ja sobie muszę zrobić rezonans mózgu xp ale strasznie nie chcę. jak to? po co? xd Po to ,żebyś się pytała zapewne xDDD ten to wejdzie, napisze posta raz na miesiąc i się cieszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|