ZebraDeath
A Gemma (
zajebie mnie za to) obudził się w środku nocy, porwał w łapkę pierwszą z rzędu kartkę, napisał na niej wielkimi bykolami "POGORZELISKO" i zasnął z powrotem
rofl rofl nie wiem czemu, ale z niektórych historyjek gemma mi przypomina mojego brata (ahaha, najpierw zrobiłam literówkę w tym słowie i napisałam grata, ale poprawiłam...
xp )
mój brat też ma takie różne dziwne zachowania.
na przykład jego znajomi z akademika opowiadali, że kiedyś jak przyszli do niego i jego kolegi, a maciek jeszcze spał, no i oni sobie gadali tam i pili piwo, a nagle maciek wstaje, siada sobie i tak siedzi z zamkniętymi oczami. a oni do niego: "ej, maciek, chcesz piwo?", a on na to "nie, nie, dzięki...", a za chwilę po prostu się położyć spać. później wstaje i się go pytają co on taki dziwny jakiś, a on nic nie pamiętał żeby wstawał
xp a druga taka sytuacja bardzo dziwna była jakieś dwa lata temu. poszedł spać, a później jak wstawał do szkoły to już był ubrany do niej. a dokładnie pamiętał, że przed snem się przebrał do spania! nie wiem jak to możliwe, ale nieźle się zdziwił
xd