Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiliście. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

I co zrobiliście?
  Zabiłem Eltona Johna będąc w planach.
  Zhackowałem hasła pentagonu nałonie mej matki.
  Wdychałem marihuana mając lat cztery
  Zaczarowałem ołowek!
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 11:19 am

ZebraDeath
A Gemma (zajebie mnie za to) obudził się w środku nocy, porwał w łapkę pierwszą z rzędu kartkę, napisał na niej wielkimi bykolami "POGORZELISKO" i zasnął z powrotem rofl rofl

hahahahahhaha!
super!
ja też tak miałem, ale zamiast napisąć pogorzelisko poszedłem do toalety emo
PostPosted: Sat Feb 02, 2008 12:46 am

łoo, Gemma tworzy przez sen xd

z drzwiami...
podczas biegniecia do dzwoniacego telefonu, miejac zamiar pokonania niezwykle rozbudowanej przeszkody, jaka zapewne jet ten kawalek sklejki, toze zle odmierzylam odleglosc i... przejechalam sobie po palcu - byla spora roznica pomiedzy poziomem drzwi, a podloga. oczywiscie, jak dobieglam do telefonu, ktas zdazyl juz rozmyslic sie z rozmowy [pozniej okazalo sie, ze to babci miala napad na puszczanie sygnalow] wsciekla, swierdzam, ze wracam do lazienki. patrze na stope [bolalo, jak cholera] ni ma paznokcia, a pozloga ma takie subtelne, ciemnoczerwone plamki... zyc nie umierac. >.<
od tej pory nie odbieram telefonow...

most recent [czytac wczoraj]
chyba umowilam sie z trabkiem i jeszcze jednym czlowiekiem na karaoke o.O

wilkus
Crew

pani psychol

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 12:52 am

ZebraDeath
A Gemma (zajebie mnie za to) obudził się w środku nocy, porwał w łapkę pierwszą z rzędu kartkę, napisał na niej wielkimi bykolami "POGORZELISKO" i zasnął z powrotem rofl rofl

nie wiem czemu, ale z niektórych historyjek gemma mi przypomina mojego brata (ahaha, najpierw zrobiłam literówkę w tym słowie i napisałam grata, ale poprawiłam... xp )

mój brat też ma takie różne dziwne zachowania.
na przykład jego znajomi z akademika opowiadali, że kiedyś jak przyszli do niego i jego kolegi, a maciek jeszcze spał, no i oni sobie gadali tam i pili piwo, a nagle maciek wstaje, siada sobie i tak siedzi z zamkniętymi oczami. a oni do niego: "ej, maciek, chcesz piwo?", a on na to "nie, nie, dzięki...", a za chwilę po prostu się położyć spać. później wstaje i się go pytają co on taki dziwny jakiś, a on nic nie pamiętał żeby wstawał xp

a druga taka sytuacja bardzo dziwna była jakieś dwa lata temu. poszedł spać, a później jak wstawał do szkoły to już był ubrany do niej. a dokładnie pamiętał, że przed snem się przebrał do spania! nie wiem jak to możliwe, ale nieźle się zdziwił xd
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 6:34 am

eek Czary!
Zjadłem aktiwię!

dziki_wieprz

pani psychol

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 6:40 am

aktiwia? xp
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff