|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:53 am
ja używałam kiedyś head&shoulders ale po nim się strasznie takie mi takie wysuszone włosy robiły i się elektryzowały. przy końcówkach stare
a teraz używam szampon o zacnej firmy: schauma. jest barzo fajny, po nim mam takie mięciutkie włosy whee i się wcale, a wcale nie elektryzują.
teraz zastanawiam się czy nie kupić sobie takiej odżywki do włosów, ona się nazywa WAX. podobno jest bardzo dobra na przyspieszenie wzrostu włosów, poza tym wzmacnia je i takie tam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:23 am
a ja używam pasty do zębów aquafresh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:32 am
no i to jeszcze w nie byle jakim opakowaniu! W tej plastikowej tubce! Ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:04 am
baby-kid no i to jeszcze w nie byle jakim opakowaniu! W tej plastikowej tubce! Ha! ja sensodyne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:09 am
ILikeGreenChickenLegs baby-kid no i to jeszcze w nie byle jakim opakowaniu! W tej plastikowej tubce! Ha! ja sensodyne.
Dopóki sam nie będę kupował pasty do zębów dopóty nie będzie mnie obchodzić jej marka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:32 am
popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:38 am
wilkus popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen pasta ma swój deseń?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 5:27 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen pasta ma swój deseń? mówimy o tubce czy masie w niej zawartej?
jak już o paście mowa, to ja mogę napisać, że jak miałam sześć lat zjadłam całą tubkę. sama, taka wiśniowa była, czy coś.
dziękuję, end of transmission.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 8:43 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen pasta ma swój deseń? ...zalezy, czy zartujesz, czy naprawde sie pytasz xd tak sie mowi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:12 am
wilkus ILikeGreenChickenLegs wilkus popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen pasta ma swój deseń? ...zalezy, czy zartujesz, czy naprawde sie pytasz xd tak sie mowi xd pytam się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:24 am
z mjego punktu widzenia wszystko ma swoj desen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:34 am
wilkus z mjego punktu widzenia wszystko ma swoj desen ninja a deseń czy ma ddeseń?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:38 am
desen jest deseniem z defonicji, wiec ma desen nim jednoczesnie bedac. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:43 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs wilkus popieram Ichabota. ...chyba rano nie jestem w stanie stwierdzic, jaka pasta myje [ale wiem, ze do zebow xd ] ogolnie aquafresh albo inne cos w ten desen pasta ma swój deseń? mówimy o tubce czy masie w niej zawartej?
jak już o paście mowa, to ja mogę napisać, że jak miałam sześć lat zjadłam całą tubkę. sama, taka wiśniowa była, czy coś.
dziękuję, end of transmission.czytałam kiedyś w gazecie, ze w jednej paście do zębów jest tyle fluoru że dziecko po zjedzeniu całej tubki może umrzeć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|