Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jakos tu nudno sie zrobilo. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ale nudy
nie ma gdzie sie wypowiedziec.
11%
 11%  [ 2 ]
ino jakies same denne watki
17%
 17%  [ 3 ]
zmienilem nazwisko
5%
 5%  [ 1 ]
znow sie rozwodze
23%
 23%  [ 4 ]
patrzcie na moja nowa bielizne
41%
 41%  [ 7 ]
Total Votes : 17

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 6:07 am

pani psychol
ILikeGreenChickenLegs
ichabot
pani psychol
ichabot
Owiec
mamo mamo a harab serapel jest goralem 4laugh znaczy sie... gornikiem
Jest górnikiem, a nawet elektromonterem, czy coś xp

znaczy się...
wkręca żarówki, tak? mrgreen

Możliwe, nigdy nie widziałem żadnego elektromontera xd

a ja widziałem.
jak przechodził przez jezdnie to złapałem za guzik.

ooooj gupolu.
tak się robi
jak idzie hydraulik!

a to hydrauliki chodzą?
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 7:01 am

Martines.PL
Owiec
Martines.PL
No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic.
starzejemy sie aniolku.. a nie ma mlodych pokolen ktore by mialy tyle zapalu i taka motywacje by olewac szkole na rzecz gai mrgreen
ty znow z tym aniolkiem, moglabys tak nie mowic, nie przyludziach. z tym starzeniem to chyba jest tak ze to wszystko jest w glowie.
mozna zawsze sie zachowywac jak dziecko alebo w wieku 60 lat zaczac robic prawojazdy to po pierwsze, a po drugie bezwzgledu na to jak bede stary to i tak jestem mlodszy od rudej crying crying crying crying crying crying crying crying to wszystko twoja wina ty ty ty owco ty scream
a ona i tak cie nie lubi xp gupia.... mogla miec zwieze miecho... w tym wieku to juz sie zadko zdaza xd

Owiec

pani psychol

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 10:34 am

ILikeGreenChickenLegs
pani psychol

ooooj gupolu.
tak się robi
jak idzie hydraulik!

a to hydrauliki chodzą?

yhym.

no przecież się nie wiją
czy cuś xp
PostPosted: Sun Dec 30, 2007 11:58 am

Owiec
Martines.PL
Owiec
Martines.PL
No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic.
starzejemy sie aniolku.. a nie ma mlodych pokolen ktore by mialy tyle zapalu i taka motywacje by olewac szkole na rzecz gai mrgreen
ty znow z tym aniolkiem, moglabys tak nie mowic, nie przyludziach. z tym starzeniem to chyba jest tak ze to wszystko jest w glowie.
mozna zawsze sie zachowywac jak dziecko alebo w wieku 60 lat zaczac robic prawojazdy to po pierwsze, a po drugie bezwzgledu na to jak bede stary to i tak jestem mlodszy od rudej crying crying crying crying crying crying crying crying to wszystko twoja wina ty ty ty owco ty scream
a ona i tak cie nie lubi xp gupia.... mogla miec zwieze miecho... w tym wieku to juz sie zadko zdaza xd

Nie mow ze mnie nie lubi ostatnim czasy nie jest to smieszne. nie odzywa sie od swiat. I wcale nie jest gupia jest fajna.

Marcinek1984

Yajo

PostPosted: Sun Dec 30, 2007 1:42 pm

Nudno, bo mnie nie ma i nie ma się kto na was rzucac i swiecic tyleczkiem po łoczach.
PostPosted: Mon Dec 31, 2007 10:13 am

Martines.PL
Owiec
Martines.PL
Owiec
Martines.PL

Nie mow ze mnie nie lubi ostatnim czasy nie jest to smieszne. nie odzywa sie od swiat. I wcale nie jest gupia jest fajna.
no przecie żartuje.. może jest zapracowana? albo w ciąży?

Owiec

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas