|
|
Ale nudy |
nie ma gdzie sie wypowiedziec. |
|
11% |
[ 2 ] |
ino jakies same denne watki |
|
17% |
[ 3 ] |
zmienilem nazwisko |
|
5% |
[ 1 ] |
znow sie rozwodze |
|
23% |
[ 4 ] |
patrzcie na moja nowa bielizne |
|
41% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 6:07 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs ichabot pani psychol ichabot Owiec mamo mamo a harab serapel jest goralem 4laugh znaczy sie... gornikiem Jest górnikiem, a nawet elektromonterem, czy coś xp znaczy się... wkręca żarówki, tak? mrgreen Możliwe, nigdy nie widziałem żadnego elektromontera xd a ja widziałem. jak przechodził przez jezdnie to złapałem za guzik. ooooj gupolu. tak się robi jak idzie hydraulik! a to hydrauliki chodzą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 7:01 am
Martines.PL Owiec Martines.PL No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic. starzejemy sie aniolku.. a nie ma mlodych pokolen ktore by mialy tyle zapalu i taka motywacje by olewac szkole na rzecz gai mrgreen ty znow z tym aniolkiem, moglabys tak nie mowic, nie przyludziach. z tym starzeniem to chyba jest tak ze to wszystko jest w glowie. mozna zawsze sie zachowywac jak dziecko alebo w wieku 60 lat zaczac robic prawojazdy to po pierwsze, a po drugie bezwzgledu na to jak bede stary to i tak jestem mlodszy od rudej crying crying crying crying crying crying crying crying to wszystko twoja wina ty ty ty owco ty scream a ona i tak cie nie lubi xp gupia.... mogla miec zwieze miecho... w tym wieku to juz sie zadko zdaza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 10:34 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ooooj gupolu. tak się robi jak idzie hydraulik! a to hydrauliki chodzą? yhym.
no przecież się nie wiją czy cuś xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:58 am
Owiec Martines.PL Owiec Martines.PL No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic. starzejemy sie aniolku.. a nie ma mlodych pokolen ktore by mialy tyle zapalu i taka motywacje by olewac szkole na rzecz gai mrgreen ty znow z tym aniolkiem, moglabys tak nie mowic, nie przyludziach. z tym starzeniem to chyba jest tak ze to wszystko jest w glowie. mozna zawsze sie zachowywac jak dziecko alebo w wieku 60 lat zaczac robic prawojazdy to po pierwsze, a po drugie bezwzgledu na to jak bede stary to i tak jestem mlodszy od rudej crying crying crying crying crying crying crying crying to wszystko twoja wina ty ty ty owco ty scream a ona i tak cie nie lubi xp gupia.... mogla miec zwieze miecho... w tym wieku to juz sie zadko zdaza xd Nie mow ze mnie nie lubi ostatnim czasy nie jest to smieszne. nie odzywa sie od swiat. I wcale nie jest gupia jest fajna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 1:42 pm
Nudno, bo mnie nie ma i nie ma się kto na was rzucac i swiecic tyleczkiem po łoczach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 10:13 am
Martines.PL Owiec Martines.PL Owiec Martines.PL No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic. starzejemy sie aniolku.. a nie ma mlodych pokolen ktore by mialy tyle zapalu i taka motywacje by olewac szkole na rzecz gai mrgreen ty znow z tym aniolkiem, moglabys tak nie mowic, nie przyludziach. z tym starzeniem to chyba jest tak ze to wszystko jest w glowie. mozna zawsze sie zachowywac jak dziecko alebo w wieku 60 lat zaczac robic prawojazdy to po pierwsze, a po drugie bezwzgledu na to jak bede stary to i tak jestem mlodszy od rudej crying crying crying crying crying crying crying crying to wszystko twoja wina ty ty ty owco ty scream a ona i tak cie nie lubi xp gupia.... mogla miec zwieze miecho... w tym wieku to juz sie zadko zdaza xd Nie mow ze mnie nie lubi ostatnim czasy nie jest to smieszne. nie odzywa sie od swiat. I wcale nie jest gupia jest fajna. no przecie żartuje.. może jest zapracowana? albo w ciąży?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|