|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 5:27 am
wicked que.en NEOZPL wicked que.en NEOZPL wicked que.en padnie?
jes na to rada:
dziurasel. A może Enerdżejzer ? xDD enerdżajzer!
ale nie, lepsiejsze dziurasel.a z kad wiesz? ,że lepsiejszy ? :] szczerze?
nie wiem, tak se piszę xd najlepsze będą najgorszymi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:07 am
Neo, spodnie Ci spadaja... *gacie niekontrolowane...?* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 12:49 pm
ZebraDeath wicked que.en NEOZPL wicked que.en NEOZPL wicked que.en padnie?
jes na to rada:
dziurasel. A może Enerdżejzer ? xDD enerdżajzer!
ale nie, lepsiejsze dziurasel.a z kad wiesz? ,że lepsiejszy ? :] szczerze?
nie wiem, tak se piszę xd najlepsze będą najgorszymi... To tak jak ostatni będą piersimi (moja tfurczość yea!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:55 pm
Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 5:25 pm
Silvery the Alchemist Neo, spodnie Ci spadaja... *gacie niekontrolowane...?* pirate Hahaha xDD Kontrolowane razz nawet trzeba się wysilić żeby je zdjąć razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 5:26 pm
Lyncoris Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD Spróbuję to z Colą dodać XD może wynajde nowy smak...Cola o smaku Karmelu...albo Truskawkowa Cola xDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:02 am
NEOZPL Lyncoris Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD Spróbuję to z Colą dodać XD może wynajde nowy smak...Cola o smaku Karmelu...albo Truskawkowa Cola xDDDDD coca cola jes z karmelem i jes coca cola waniliowa
DLACZEGO NIE MA JEJ W POLSCE!??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 6:25 am
wicked que.en NEOZPL Lyncoris Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD Spróbuję to z Colą dodać XD może wynajde nowy smak...Cola o smaku Karmelu...albo Truskawkowa Cola xDDDDD coca cola jes z karmelem i jes coca cola waniliowa
DLACZEGO NIE MA JEJ W POLSCE!??UUuu to się z koleżanką nie zgodzę razz ..albo ja jej nie piłem jeszcze razz Bo nie widziałem nigdy Coca~Coli Karmelowej :] piłem już Waniliową ^^ ale o karmelowej nawet nie słyszałem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:14 am
NEOZPL wicked que.en NEOZPL Lyncoris Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD Spróbuję to z Colą dodać XD może wynajde nowy smak...Cola o smaku Karmelu...albo Truskawkowa Cola xDDDDD coca cola jes z karmelem i jes coca cola waniliowa
DLACZEGO NIE MA JEJ W POLSCE!??UUuu to się z koleżanką nie zgodzę razz ..albo ja jej nie piłem jeszcze razz Bo nie widziałem nigdy Coca~Coli Karmelowej :] piłem już Waniliową ^^ ale o karmelowej nawet nie słyszałem :] karmel jest składnikiem coca coli
a coca cola jes najlepsiejszym napojem bombelkowym jaki kiedykolwiek powstał!
jest tysiąc-kroć lepsza od pepsi. pepsi jest za słodkie. po prostu nie idzie wypić całej puszki pepsi. mnie mdli zaraz. poza tym pepsi jest takim nowoczesnym wytworem, a coca cola tak miło mi się kojarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:24 am
wicked que.en NEOZPL wicked que.en NEOZPL Lyncoris Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD Spróbuję to z Colą dodać XD może wynajde nowy smak...Cola o smaku Karmelu...albo Truskawkowa Cola xDDDDD coca cola jes z karmelem i jes coca cola waniliowa
DLACZEGO NIE MA JEJ W POLSCE!??UUuu to się z koleżanką nie zgodzę razz ..albo ja jej nie piłem jeszcze razz Bo nie widziałem nigdy Coca~Coli Karmelowej :] piłem już Waniliową ^^ ale o karmelowej nawet nie słyszałem :] karmel jest składnikiem coca coli
jest tysiąc-kroć lepsza od pepsi. pepsi jest za słodkie. po prostu nie idzie wypić całej puszki pepsi. mnie mdli zaraz. poza tym pepsi jest takim nowoczesnym wytworem, a coca cola tak miło mi się kojarzy.Aleee to nie jest Coca~Cola KARMELOWA tylko Classic razz A Ja mówiłem czy jest taka ,że Czuć ten karmel tak bardzo razz i jest na Etykiecie napisane "Coca~Cola Karmelowa" ^^ I ty mi nie mów jaka ona jest dobra i tralalala bo mówisz z Ekspertem razz Jestem Coca~Colowymholikiem razz Potrafię Ci nawet powiedzieć czy Cola stała długo w sklepie czy przyjechała dopiero co z rozlewni razz A Pepsi Sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:25 am
wicked que.en NEOZPL wicked que.en NEOZPL Lyncoris Jakoś tffórczo się tu nagle zrobiło xDDD Tak Iruś,one są jednorazowe xDD Spróbuję to z Colą dodać XD może wynajde nowy smak...Cola o smaku Karmelu...albo Truskawkowa Cola xDDDDD coca cola jes z karmelem i jes coca cola waniliowa
jest tysiąc-kroć lepsza od pepsi. pepsi jest za słodkie. po prostu nie idzie wypić całej puszki pepsi. mnie mdli zaraz. poza tym pepsi jest takim nowoczesnym wytworem, a coca cola tak miło mi się kojarzy. mi kokakola(poprawna pisownia) kojarzy się z syropem na biegunkę, a pepsi mi wydaje lepsza. i tak wszystko jest małe w porównaniu do ice tea green liptona. i The (e z apostrofem) włoskie z San Benedetto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:28 am
neozpl: phi, wypraszam sobie. u mnie dzień bez coca coli to dzień stracony domokun
zielono nóżek: ice tea też pyszniasta albo nestea. a nestea to ja chyba nawet wolę. a pepsi jest słodsza, ble.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:32 am
wicked que.en neozpl: phi, wypraszam sobie. u mnie dzień bez coca coli to dzień stracony domokun
zielono nóżek: ice tea też pyszniasta albo nestea. a nestea to ja chyba nawet wolę. a pepsi jest słodsza, ble. a piłaś kiedyś koka kola zero. ja nie, lae wiem że w holandii jest. zero słodzików i cukru. nie da się pić. a pepsi jest słodsza i kwaśniejsza i czyni ją to dobrą.
według mnie. każdy ma własne zdanie. nie możemy się o to polemizowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 7:43 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en neozpl: phi, wypraszam sobie. u mnie dzień bez coca coli to dzień stracony domokun
zielono nóżek: ice tea też pyszniasta albo nestea. a nestea to ja chyba nawet wolę. a pepsi jest słodsza, ble. a piłaś kiedyś koka kola zero. ja nie, lae wiem że w holandii jest. zero słodzików i cukru. nie da się pić. a pepsi jest słodsza i kwaśniejsza i czyni ją to dobrą.
według mnie. każdy ma własne zdanie. nie możemy się o to polemizowac. eee? coca cola zero? przecież to jak woda.
pewka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 8:05 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en neozpl: phi, wypraszam sobie. u mnie dzień bez coca coli to dzień stracony domokun
według mnie. każdy ma własne zdanie. nie możemy się o to polemizowac. eee? coca cola zero? przecież to jak woda.
pewka! tylko że dwa lub trzy razy droższa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|