|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:14 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? tak mam. mama mnie bije patelnią od 3 roku zycia a ojciec chleje kwas chlebowy a ty zapewne cpasz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:21 am
Baranina ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? tak mam. mama mnie bije patelnią od 3 roku zycia a ojciec chleje kwas chlebowy a ty zapewne cpasz... whee tak, aspirynę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:52 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? tak mam. mama mnie bije patelnią od 3 roku zycia a ojciec chleje kwas chlebowy a ty zapewne cpasz... whee tak, aspirynę biedne dziecko gonk nie stac go na cos mocniejszego crying gonk crying *wyjmuje testament i zapisuje mu: kolekcje lakierow do paznokci swoje glany kolekcje dzieł zebranych* ok.. ja mykam popracowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:07 am
Baranina ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? tak mam. mama mnie bije patelnią od 3 roku zycia a ojciec chleje kwas chlebowy a ty zapewne cpasz... whee tak, aspirynę biedne dziecko gonk nie stac go na cos mocniejszego crying gonk crying *wyjmuje testament i zapisuje mu: kolekcje lakierow do paznokci swoje glany kolekcje dzieł zebranych* ok.. ja mykam popracowac whee dodaje ibuprom, stare skarpetki i pluszową patelnie, trzeba sie dzielić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 3:44 am
ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. szary jest fajny cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:30 am
czarny jest spoko. praktyczny. szary zreszta tez. i inne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:35 am
czarny jest fajny, ale nie za dużo nieee
i wyszczupla nawet, ale mi to chyba niepotrzebne...
ale szary lepszy jednak noms.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 8:34 am
I co ja mam tutaj napisać..moje trzy ulubione kolory to Biały,czarny i czerwony..ale jednak Biały lubię najbardziej ^^ zreszą to widać po moich wszystkich fotkach ^^ ale czarny też mi się podoba ale mam mniej ubrań poprostu czarnych razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 10:58 am
a ja lubię wszystkie kolory za wyjątkiem różu, na który mam astmę xd
Najchętniej jednak ubieram się w matowe (ciepłe i/lub ciemne) kolory, np. zielony, brązowy, kremowy, szary (to głównie spodnie i jedna kurtka). Czasami mi odbije, to zaopatruję się w coś białego albo z dodatkiem czerwieni. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:33 pm
Gem_ma Baranina ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs tak mam. mama mnie bije patelnią od 3 roku zycia a ojciec chleje kwas chlebowy a ty zapewne cpasz... whee tak, aspirynę biedne dziecko gonk nie stac go na cos mocniejszego crying gonk crying *wyjmuje testament i zapisuje mu: kolekcje lakierow do paznokci swoje glany kolekcje dzieł zebranych* ok.. ja mykam popracowac whee dodaje ibuprom, stare skarpetki i pluszową patelnie, trzeba sie dzielić xd ach dzięki za te dary! *chlasta sobie żyłę linijką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 3:46 am
szarości, matowe i spłowiałe fiolety i czerwienie, zieleń, seledyn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 5:05 am
piękny kolor! piękny! prawdziwa uczta dla oka i duszy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 5:39 am
wicked que.en piękny kolor! piękny! prawdziwa uczta dla oka i duszy! i dla barbary!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 6:17 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en piękny kolor! piękny! prawdziwa uczta dla oka i duszy! i dla barbary! nie znam zioma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|