|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 5:51 am
xd xd xd
to niemożliwe!!!!
3523360
a tam napisałam 325, z pośpieeechu xd
przepraszam z góry wszystkie osoby, które wprowadziłam w błąd!
i jeszcze raz:
3523360
to mój real number xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:02 am
pani psychol xd xd xd
to niemożliwe!!!!
3523360
a tam napisałam 325, z pośpieeechu xd
przepraszam z góry wszystkie osoby, które wprowadziłam w błąd!
i jeszcze raz: 3523360to mój real number xd śmiejemy się z pani psychol! hiohiohio hehehehe hiohiohio hehehehe hahahaah huhuhu hiuhihuihu hihuhahihuhahi hohohoho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:10 am
iiihihihihihi
mrgreen
skoro chcesz mnie jakoś urazić to musisz znaleźć inny sposób, bo ja umiem śmiać się z siebie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:38 am
pani psychol iiihihihihihi
mrgreen
skoro chcesz mnie jakoś urazić to musisz znaleźć inny sposób, bo ja umiem śmiać się z siebie dramallama a ja umiem si obraa na siebvie i nie odzywam si do siebie przez tygodnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:44 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol iiihihihihihi
mrgreen
skoro chcesz mnie jakoś urazić to musisz znaleźć inny sposób, bo ja umiem śmiać się z siebie dramallama a ja umiem si obraa na siebvie i nie odzywam si do siebie przez tygodnie. ja tesz tak mam. teraz tesz jestem na siebie obrażona -,- już się do siebie 14 lat nie odzywam.
ja nie mam zamiaru pierwsza ręki do siebie wyciągnąć! nie ma mowy! to ja zaczęłam, to ja powinnam się pierwsza odezwać. a nie, co ja sobie myślę? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 9:08 am
harab serapel Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. nom tez tego nie lubie stressed i obiecuje ze nie zrobie blizniemu tego co mi nie mile xD to co moge liczyc na numerek? xD pm'kiem a co ty myslalas ze mam na mysli? o.O xD gonk nie podrywaj jej! scream pirate wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:09 pm
Gem_ma harab serapel Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. nom tez tego nie lubie stressed i obiecuje ze nie zrobie blizniemu tego co mi nie mile xD to co moge liczyc na numerek? xD pm'kiem a co ty myslalas ze mam na mysli? o.O xD gonk nie podrywaj jej! scream pirate wink muahahahahha a wlasnie ze bede pirate a potem jeszcze opublikuje zdjecia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:58 pm
1999122 ... uwaga , bo jestem zboczony ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 5:56 am
Valter 1999122 ... uwaga , bo jestem zboczony ;P oooo jak zboczony to juz sie do ciebie odzywam ^^ pogadamy sobie o naszych przygodach z pszczolkami i kwiatkami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:11 am
fffffcale szzzzze nieeeee xp wiem ze ty tez bys chciala wink jakby co to mozemy pocisnac konferencje na gg ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:19 am
harab serapel fffffcale szzzzze nieeeee xp wiem ze ty tez bys chciala wink jakby co to mozemy pocisnac konferencje na gg ;] do tego zbereźnik i ***** sy ty yt once again.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:22 am
pani psychol harab serapel fffffcale szzzzze nieeeee xp wiem ze ty tez bys chciala wink jakby co to mozemy pocisnac konferencje na gg ;] do tego zbereźnik i *****.
fy sy ty yt once again.i co? bo nie doslyszalem? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:28 am
harab serapel pani psychol harab serapel fffffcale szzzzze nieeeee xp wiem ze ty tez bys chciala wink jakby co to mozemy pocisnac konferencje na gg ;] do tego zbereźnik i *****.
fy sy ty yt once again.i co? bo nie doslyszalem? xp edytujesz moje posty!!!!!!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:41 am
pani psychol harab serapel pani psychol harab serapel fffffcale szzzzze nieeeee xp wiem ze ty tez bys chciala wink jakby co to mozemy pocisnac konferencje na gg ;] do tego zbereźnik i *****.
fy sy ty yt once again.i co? bo nie doslyszalem? xp edytujesz moje posty!!!!!!!!!!!!! crying jesli ktos edytowal cie, to uwierz ze to nie ja powaznie! co tam bylo? jak takas pyskata? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|