|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 8:41 am
no bo coś zrobiłaś.... ja też z resztą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 8:46 am
ja też..... i tu był mój problem, cholerka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 8:48 am
CASH CASH! dawać jeszcze raz po hm... 500!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 8:59 am
taaaak, to kupie se butelke Fausta mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 9:10 am
ILikeGreenChickenLegs CASH CASH! dawać jeszcze raz po hm... 500! Twoja desperacja zaprowadziła Cię na skraj naiwności. wink Przecież nie po to zrobili Cash Shop, by nic na nim nie zarobić. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:31 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs CASH CASH! dawać jeszcze raz po hm... 500! Twoja desperacja zaprowadziła Cię na skraj naiwności. wink Przecież nie po to zrobili Cash Shop, by nic na nim nie zarobić. stressed ale mogłiby dac 3265847549130 casha wszystkim, którzy mają imię gaiowe zaczynające się na i , w środku jest c, a na końcu s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:49 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs CASH CASH! dawać jeszcze raz po hm... 500! Twoja desperacja zaprowadziła Cię na skraj naiwności. wink Przecież nie po to zrobili Cash Shop, by nic na nim nie zarobić. stressed ale mogłiby dac 3265847549130 casha wszystkim, którzy mają imię gaiowe zaczynające się na i , w środku jest c, a na końcu s zgadzam sie częściowo. Zmieniłbym tylko ustawienie c, a "S" mógłbym sobie ostatecznie dopisac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:55 am
harab serapel mnie tylko dobija to ze vampirzy superior form nie ma oczu -.- ja chce byc smoczym wampirem!!!! to kup se Oculus Magica, nie wierze ze Cie nie stac razz wy krezusy jedne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 3:42 pm
ichabot ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs CASH CASH! dawać jeszcze raz po hm... 500! Twoja desperacja zaprowadziła Cię na skraj naiwności. wink Przecież nie po to zrobili Cash Shop, by nic na nim nie zarobić. stressed ale mogłiby dac 3265847549130 casha wszystkim, którzy mają imię gaiowe zaczynające się na i , w środku jest c, a na końcu s zgadzam sie częściowo. Zmieniłbym tylko ustawienie c, a "S" mógłbym sobie ostatecznie dopisac mrgreen może lepiej wszystkim, których nick zaczyna się na "I" i po problemie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 11:11 pm
ja sie zmieniłam w człowieka ponownie! nie podobaja mi sie te wychudzone i szare ciałka....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:50 am
No-chanXD ja sie zmieniłam w człowieka ponownie! nie podobaja mi sie te wychudzone i szare ciałka.... poza tym twarze mają beznadziejne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 12:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:43 am
trzeba wypowiadac wlasne zdanie, obywatelko dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 4:58 am
No-chanXD ja sie zmieniłam w człowieka ponownie! nie podobaja mi sie te wychudzone i szare ciałka.... skąd masz takie fajne serduszko przebite strzałą? i te koronę prześliczną? :>
sor za off-tofik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:00 am
wicked que.en No-chanXD ja sie zmieniłam w człowieka ponownie! nie podobaja mi sie te wychudzone i szare ciałka.... skąd masz takie fajne serduszko przebite strzałą? i te koronę prześliczną? :>
sor za off-tofik. korona to cash item, serduszko pewnie tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|