Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
pomozcie wybrac odpowiedni nekrolog- miejsce zmiany tematow Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ktoren wybrac??
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  dawaj oblep caly akademik roznymi :)
View Results

Jukatan

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 11:50 am

bez sensu, rzucacie sie, ja to kreci, ona lubi, jak ja wyzywacie od kontrowersyjnych i wulgarnych P: chce nekrolog - niech sobie wiesza.
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 1:29 pm

wilkus
Baranina
wilkus
...2 najladniejsza.
ale pomysl ogolnie nieszczegolnie mi sie podoba...
nie rob z siebie gowniarza za cos takiego.
kajtos.. czy ty ostatnio jakiegos porazenia zwojow mozgowych dostalas?? czy to UW ci tak nie sluzy??
to, z ktos nie zgadza sie z Twoimi pogladami, nie znaczy, ze jest chory.
a pomysl uwazam za co najmniej glupi ze wzgledu na to, ze powoduje Toba tylko i wylacznie egoizm. jak Ci nie pasuje, to sama sie wyprowadz. macie takie same prawa. confused

co do luznego odbierania zycia: akurat to jest wazne. mialam watpliwa przyjemnosc patrzec, jak umilowana mi osoba ociera sie o smierc w dosc bolesny sposob... i nie sadze, zeby byl to rodzaj sytuacji, ktore sie bagatelizuje. a na pewno juz nie zartuje stare
oi kau kaju, ja sobie jajca robie. ot i tyle.
a czemu mam sie ja wyprowadzac skoro ona moze to zrobic rolleyes i najpredzej to zrobi whee

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 1:31 pm

Jukatan
bez sensu, rzucacie sie, ja to kreci, ona lubi, jak ja wyzywacie od kontrowersyjnych i wulgarnych P: chce nekrolog - niech sobie wiesza.
szczerze? zwisa mi to xd
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 1:33 pm

wilkus
nie sadze, zeby byl to rodzaj sytuacji, ktore sie bagatelizuje. a na pewno juz nie zartuje stare
wyglupy mozna robic sobie ze wszystkiego 3nodding zycie jest takie szare i nudne, po co go sobie jeszcze zasmucac ubolewaniem nad chorobami czy smiercia, lepiej poprostu robic sobie z tego jaja.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Nov 08, 2007 1:42 pm

Daedhel
Baranina
Silvery the Alchemist
dobre biggrin myslisz ze podziala...?
tak mrgreen na scianie powiesilam sobie takie cus:
http://www.smiley.cz/assets/images/2004-2006/mrkvej-kralicek.jpg i juz sie przestraszyla..
a jak zaczelam zbierac jej wlosy z podlogi i chowac do woreczka to zadzwonila do matki xp
i są to wyraźne dowody na to, że dziewczyna nie ma Twojego poczucia humoru. To, co powiedziałaś, wskazuje, że jest ona słaba psychicznie i lekko histeryczna. Najwyraźniej masz jakieś skrzywienie psychiczne, skoro sprawia Ci przyjemność znęcanie się nad słabszym. Pomyśl trochę poważniej. Spróbuj postawić się na jej miejscu. To, że jej nie lubisz, nie oznacza, że jest bezwartościowa. Różni się od Ciebie, bycie nie w Twoim stylu nie jest grzechem. Każdy ma prawo być sobą i inni powinni to uszanować. To, co teraz robisz, to kopanie leżącego. Dziewczyna ma słabe nerwy, oszczędź jej tego, to nie jest przeciwnik dla Twoich kawałów. Powiedz wprost, że nie chcesz z nią mieszkać i opracujcie wspólnie rozwiązanie. Nie rób sobie wrogów wśród ludzi, skoro nie musisz. To się nigdy nie opłaca.
Proponowałam jej że może się przeprowadzić.. jakoś nie chciała. Nie dociera do niej kiedy mowie by zmywała po sobie i nie słuchała głośno muzyki. A skoro do niej to nie dociera to sprawa jest raczej prosta.. trzeba ją przekonać w „inny sposób” Nie mam zamiaru skakać tak jak gnojówa to sobie zamarzy. Nadepnęła mi na odcisk teraz niech żałuje.
To nie do końca tak że zaatakowałam ją bez powodu, powody zawsze są . I uwierz, nie jestem taka podła i bez serca by z nią wcześniej nie porozmawiać o tym co mi nie pasi.
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 9:01 am

Baranina
Proponowałam jej że może się przeprowadzić.. jakoś nie chciała. Nie dociera do niej kiedy mowie by zmywała po sobie i nie słuchała głośno muzyki. A skoro do niej to nie dociera to sprawa jest raczej prosta.. trzeba ją przekonać w „inny sposób” Nie mam zamiaru skakać tak jak gnojówa to sobie zamarzy. Nadepnęła mi na odcisk teraz niech żałuje.
To nie do końca tak że zaatakowałam ją bez powodu, powody zawsze są . I uwierz, nie jestem taka podła i bez serca by z nią wcześniej nie porozmawiać o tym co mi nie pasi.
zrobisz, co zechcesz, ale uważaj, żeby nie przecholować. W liście podanej przez Ciebie nie ma wciąż ostatecznej rozmowy o tym, że dłużej z nią nie wytrzymasz i w ten czy inny sposób musi się zakończyć Wasze wspólne ze sobą bytowanie.

Carcassandra

Anxious Carpenter

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 9:22 am

Baranina
i kaju kaju, ja sobie jajca robie. ot i tyle.
a czemu mam sie ja wyprowadzac skoro ona moze to zrobic rolleyes i najpredzej to zrobi whee
tyle, ze przez Twoje zarty, ona ma sie wyprowadzic. sama mialas przciez spory problem ze znalezieniem lokum i pomimo to, skazujesz ja teraz na to samo. a Ty moglabys sie wyprowadzic dlatego, ze to Tobie nie pasuje, nie jej.
Baranina
wilkus
nie sadze, zeby byl to rodzaj sytuacji, ktore sie bagatelizuje. a na pewno juz nie zartuje stare
wyglupy mozna robic sobie ze wszystkiego 3nodding zycie jest takie szare i nudne, po co go sobie jeszcze zasmucac ubolewaniem nad chorobami czy smiercia, lepiej poprostu robic sobie z tego jaja.
ciekawe, czy tez bys tak powiedziala, jak by Ci Kazmiego zabraklo [*wyplowa*]
swoja droga to chyba jest to, co rozni zwierzeta od ludzi. w takim ciekawym swiecie czlowek potrafi znalezc miejsce na nude xd ja tam nie narzekam. calkiem ciekawie mi sie zyje.
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 9:43 am

Ja bym sie na Twoim miejscu Baranino liczyla z tym, ze wsrod osob, ktore zauwaza nekrolog w akademiku znajda sie tez i takie, ktore nie uznaja tego za smieszne. Jesli kims to szczegolnie wstrzasnie, zapewne doniesie o tym odpowiednim osobom rolleyes Konsekwencje moga byc rozne...

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 10:29 am

na przykład szczere kondolencje... *diaboliczny śmiech*
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 10:31 am

Zimtca
Ja bym sie na Twoim miejscu Baranino liczyla z tym, ze wsrod osob, ktore zauwaza nekrolog w akademiku znajda sie tez i takie, ktore nie uznaja tego za smieszne. Jesli kims to szczegolnie wstrzasnie, zapewne doniesie o tym odpowiednim osobom rolleyes Konsekwencje moga byc rozne...
łeee juz i tak zbyt pozno... sweatdrop zobaczyla co jej szykuje crying powiedziala ze fajny patent mialam ale tym razem nie udalo mi sie jej przestraszyc i musze sie bardziej starac gonk

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Nov 09, 2007 10:34 am

Baranina
Zimtca
łeee juz i tak zbyt pozno... sweatdrop zobaczyla co jej szykuje crying powiedziala ze fajny patent mialam ale tym razem nie udalo mi sie jej przestraszyc i musze sie bardziej starac gonk

tak!
staraj się brdziej!
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 10:36 am

wilkus
Baranina
i kaju kaju, ja sobie jajca robie. ot i tyle.
tyle, ze przez Twoje zarty, ona ma sie wyprowadzic. sama mialas przciez spory problem ze znalezieniem lokum i pomimo to, skazujesz ja teraz na to samo. a Ty moglabys sie wyprowadzic dlatego, ze to Tobie nie pasuje, nie jej.
Baranina
wilkus
ciekawe, czy tez bys tak powiedziala, jak by Ci Kazmiego zabraklo [*wyplowa*]
swoja droga to chyba jest to, co rozni zwierzeta od ludzi. w takim ciekawym swiecie czlowek potrafi znalezc miejsce na nude xd ja tam nie narzekam. calkiem ciekawie mi sie zyje.
czemu mam sie martwic tym co moze sie stac??
Sory kaju, naprawde nie mam zamiaru sie wyprowadzac, czemu ja mam to robic skoro zwyczajnie moge ją przegonic whee

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 10:39 am

ILikeGreenChickenLegs
Baranina
Zimtca

tak!
staraj się brdziej!
a to mi podsunelo pomysl by zrobic sobie nekrolog xd
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 11:07 am

Baranina

Nudzi ci sie? Pograj w Warcrafta TFT. Ja przez niego nie moge znalezc wolnego czasu mrgreen
Pomimo wszystko powinnaś już odpuścić z tą akcją. Jak nie chcesz z nią za często gadać, to po prostu podziel się z nią obowiązkami i omijaj ją szerokim łukiem. Słucha głośno muzyki i nie chce ściszyć? Sama ściszaj, do skutku, aż przestanie jej się chcieć podgłaśniać. To jest chyba lepsza metoda. whee

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Nov 09, 2007 11:37 am

ichabot
Baranina

Nudzi ci sie? Pograj w Warcrafta TFT. Ja przez niego nie moge znalezc wolnego czasu mrgreen
Pomimo wszystko powinnaś już odpuścić z tą akcją. Jak nie chcesz z nią za często gadać, to po prostu podziel się z nią obowiązkami i omijaj ją szerokim łukiem. Słucha głośno muzyki i nie chce ściszyć? Sama ściszaj, do skutku, aż przestanie jej się chcieć podgłaśniać. To jest chyba lepsza metoda. whee
musialabym jej ukamienowac laptopa rolleyes
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas