|
|
Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 4:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 9:19 am
biggrin biggrin Malcicának a fejére nőtt a...az..öccse biggrin whee Lila csikos cicaaa heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 3:04 am
köszi a válaszokat, letöltöttem a firefoxot, igy tényleg gyorsabb... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2008 2:46 pm
Ezt nem hiszem el... gonk Gyanútlanul nézem az Invertory-mat, frissít egyet a böngésző: Angelic Microphone volt-nincs... crying crying Ha feltörték volna az accountomat, akkor kiléptetne a rendszer, nem...? Vagy ez csak afféle bug, és nemsokára megint ott lesz az item...? Kérlek nyugtassatok meg, hogy az utóbbi helyzet állt elő, mert most eléggé kétségbe estem... cry Tudom, sokaknak ez nem nagy érték (18-25 ezer arany), de mivel keveset tudok Gaiazni, ezért ez nekem sok munka volt és nagyon örültem, mikor végre sikerült megvenni... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2008 3:00 am
angelscrime Ezt nem hiszem el... gonk Gyanútlanul nézem az Invertory-mat, frissít egyet a böngésző: Angelic Microphone volt-nincs... crying crying Ha feltörték volna az accountomat, akkor kiléptetne a rendszer, nem...? Vagy ez csak afféle bug, és nemsokára megint ott lesz az item...? Kérlek nyugtassatok meg, hogy az utóbbi helyzet állt elő, mert most eléggé kétségbe estem... cry Tudom, sokaknak ez nem nagy érték (18-25 ezer arany), de mivel keveset tudok Gaiazni, ezért ez nekem sok munka volt és nagyon örültem, mikor végre sikerült megvenni... crying Nézd meg az inventory rendezőt, hogy ott nincs-e veletlenul berakva vagy a házadba, vagy a bőrönd-izébe.
Ha listásan nézed, akkor meg fog jelenni a kiírás, hogy "Angelic Microphone" akkor is, ha véletlenül a kép valamiért nem látszik. Nekem a múltkor a Pingis papucsom tűnt el így.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 2:21 am
Az eset megtörténtekor nyitottam egy ehhez segítséget kérő topicot ( My item has disappeared from my invertory!), és ott is ugyanezt tanácsolták. Minden nap leellenőzöm, de semmi... Se a ház cuccai között, se a ládikóban nincs. A legnagyobb baj pedig, hogy írtam a egy bug report-ot ( Disappearing Item - Bug Report) is a staff-nak, de azóta sincs válasz. Arra is gondoltam, hogy talán rossz helyre írtam, de elvileg ide kell az ilyeneket jelenteni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 10:56 am
angelscrime Az eset megtörténtekor nyitottam egy ehhez segítséget kérő topicot ( My item has disappeared from my invertory!), és ott is ugyanezt tanácsolták. Minden nap leellenőzöm, de semmi... Se a ház cuccai között, se a ládikóban nincs. A legnagyobb baj pedig, hogy írtam a egy bug report-ot ( Disappearing Item - Bug Report) is a staff-nak, de azóta sincs válasz. Arra is gondoltam, hogy talán rossz helyre írtam, de elvileg ide kell az ilyeneket jelenteni... Szevasztok rég nem voltam. Malreni nem aggódta-e betegre magát miattam? Ami pedig az Angelic Microphone-odat illeti, mennyi lett volna angelscrime?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 1:38 am
Szia, Tibor (és boldog névnapot)! Rég nem láttunk! Próbáltam utánanézni angelscrime rejtélyének (tényleg, nyissunk játékot: Találjuk meg angelscrime Angelic Microphone-ját!), de mindenhol ugyanaz a tanács: nézd meg a storage lockerben vagy a house-ban... Eladni nem tudtad volna, mert collectiblest inventoryból nem lehet eladni (kipróbáltam, biztos 3nodding ), ajánékozás meg egy külön procedúra, azt azért észreveszed... hát.. passz.. de.. nézd meg az inventorydat, mi lehet a zöld dobozban! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 12:37 pm
softwarekiller Szia, Tibor (és boldog névnapot)! Rég nem láttunk! Próbáltam utánanézni angelscrime rejtélyének (tényleg, nyissunk játékot: Találjuk meg angelscrime Angelic Microphone-ját!), de mindenhol ugyanaz a tanács: nézd meg a storage lockerben vagy a house-ban... Eladni nem tudtad volna, mert collectiblest inventoryból nem lehet eladni (kipróbáltam, biztos 3nodding ), ajánékozás meg egy külön procedúra, azt azért észreveszed... hát.. passz.. de.. nézd meg az inventorydat, mi lehet a zöld dobozban! whee Nagyon szépen köszönöm softwarekiller! Nem is gondoltam volna, hogy te fogsz a leghamarabb felköszönteni a napon. pirate Megszűnt a boltom, és hiába valónak találtam várakozni, így minden vevős nyereményt eladtam. Így találtam jónak. Hát srácok visszatértem közétek, de hol van a zsákbamacskás akció? Hiányolom. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 12:38 pm
Hej gyerekek! hogy az adminisztrátorok milyen figyelmesek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 16, 2008 3:36 am
heart Az adminok nyitott szemmel járnak-kelnek rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 8:10 am
softwarekiller Szia, Tibor (és boldog névnapot)! Rég nem láttunk! Próbáltam utánanézni angelscrime rejtélyének (tényleg, nyissunk játékot: Találjuk meg angelscrime Angelic Microphone-ját!), de mindenhol ugyanaz a tanács: nézd meg a storage lockerben vagy a house-ban... Eladni nem tudtad volna, mert collectiblest inventoryból nem lehet eladni (kipróbáltam, biztos 3nodding ), ajánékozás meg egy külön procedúra, azt azért észreveszed... hát.. passz.. de.. nézd meg az inventorydat, mi lehet a zöld dobozban! whee köszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömKöszi az utánajárást, és... NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a pót-Angelic Microphone-t! redface Komolyan meghatódtam, mikor kinyitottam az ajándékot. 3nodding Nem tudom eléggé megköszönni. confused Tényleg nagyon aranyos vagy, hálás vagyok! Ha lesz rá lehetőségem, próbálom viszonozni. 4laugh heart köszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönöm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 11:48 pm
redface Igazán nincs mit. Nagyon szívesen! wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 1:41 am
Üdv mindenki! Szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnék rádiót vagy zenéket be helyezni a profilomba. Egy csomót próbálkoztam de nem ment... Előre is köszi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|