Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
Gaia-s kérdések Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 30 31 32 33 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Milyen böngészőt használsz?
Internet explorer 6 (=maradi vagyok)
6%
 6%  [ 8 ]
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...)
8%
 8%  [ 10 ]
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok)
1%
 1%  [ 2 ]
Firefox (=újító vagyok)
65%
 65%  [ 79 ]
Opera (=különc vagyok)
3%
 3%  [ 4 ]
Safari (=Mac-es vagyok)
0%
 0%  [ 0 ]
Mást (=egyedi vagyok)
14%
 14%  [ 18 ]
Total Votes : 121

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Wed Mar 19, 2008 4:22 pm

Nincs mit redface
4laugh
PostPosted: Thu Mar 20, 2008 9:19 am

biggrin biggrin
Malcicának a fejére nőtt a...az..öccse biggrin whee
Lila csikos cicaaa heart 4laugh

Nihilenia

arisu23

PostPosted: Sat Mar 22, 2008 3:04 am

köszi a válaszokat, letöltöttem a firefoxot, igy tényleg gyorsabb... ^^
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 3:01 am

3nodding

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

angelscrime

PostPosted: Fri Apr 04, 2008 2:46 pm

Ezt nem hiszem el... gonk
Gyanútlanul nézem az Invertory-mat, frissít egyet a böngésző: Angelic Microphone volt-nincs... crying crying
Ha feltörték volna az accountomat, akkor kiléptetne a rendszer, nem...? Vagy ez csak afféle bug, és nemsokára megint ott lesz az item...? Kérlek nyugtassatok meg, hogy az utóbbi helyzet állt elő, mert most eléggé kétségbe estem... cry Tudom, sokaknak ez nem nagy érték (18-25 ezer arany), de mivel keveset tudok Gaiazni, ezért ez nekem sok munka volt és nagyon örültem, mikor végre sikerült megvenni... crying
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:00 am

angelscrime
Ezt nem hiszem el... gonk
Gyanútlanul nézem az Invertory-mat, frissít egyet a böngésző: Angelic Microphone volt-nincs... crying crying
Ha feltörték volna az accountomat, akkor kiléptetne a rendszer, nem...? Vagy ez csak afféle bug, és nemsokára megint ott lesz az item...? Kérlek nyugtassatok meg, hogy az utóbbi helyzet állt elő, mert most eléggé kétségbe estem... cry Tudom, sokaknak ez nem nagy érték (18-25 ezer arany), de mivel keveset tudok Gaiazni, ezért ez nekem sok munka volt és nagyon örültem, mikor végre sikerült megvenni... crying

Nézd meg az inventory rendezőt, hogy ott nincs-e veletlenul berakva vagy a házadba, vagy a bőrönd-izébe.

Ha listásan nézed, akkor meg fog jelenni a kiírás, hogy "Angelic Microphone" akkor is, ha véletlenül a kép valamiért nem látszik. Nekem a múltkor a Pingis papucsom tűnt el így.

Nyikasz

Dapper Grabber

angelscrime

PostPosted: Sun Apr 13, 2008 2:21 am

Az eset megtörténtekor nyitottam egy ehhez segítséget kérő topicot (My item has disappeared from my invertory!), és ott is ugyanezt tanácsolták. Minden nap leellenőzöm, de semmi... Se a ház cuccai között, se a ládikóban nincs.
A legnagyobb baj pedig, hogy írtam a egy bug report-ot (Disappearing Item - Bug Report) is a staff-nak, de azóta sincs válasz. Arra is gondoltam, hogy talán rossz helyre írtam, de elvileg ide kell az ilyeneket jelenteni...
PostPosted: Sun Apr 13, 2008 10:56 am

angelscrime
Az eset megtörténtekor nyitottam egy ehhez segítséget kérő topicot (My item has disappeared from my invertory!), és ott is ugyanezt tanácsolták. Minden nap leellenőzöm, de semmi... Se a ház cuccai között, se a ládikóban nincs.
A legnagyobb baj pedig, hogy írtam a egy bug report-ot (Disappearing Item - Bug Report) is a staff-nak, de azóta sincs válasz. Arra is gondoltam, hogy talán rossz helyre írtam, de elvileg ide kell az ilyeneket jelenteni...

Szevasztok rég nem voltam. Malreni nem aggódta-e betegre magát miattam?
Ami pedig az Angelic Microphone-odat illeti, mennyi lett volna angelscrime?

Savage Source

3,750 Points
  • Brandisher 100
  • Market Browser 100
  • Statustician 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 1:38 am

Szia, Tibor (és boldog névnapot)! Rég nem láttunk!
Próbáltam utánanézni angelscrime rejtélyének (tényleg, nyissunk játékot: Találjuk meg angelscrime Angelic Microphone-ját!), de mindenhol ugyanaz a tanács: nézd meg a storage lockerben vagy a house-ban... Eladni nem tudtad volna, mert collectiblest inventoryból nem lehet eladni (kipróbáltam, biztos 3nodding ), ajánékozás meg egy külön procedúra, azt azért észreveszed... hát.. passz..
de..
nézd meg az inventorydat, mi lehet a zöld dobozban!
whee
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 12:37 pm

softwarekiller
Próbáltam utánanézni angelscrime rejtélyének (tényleg, nyissunk játékot: Találjuk meg angelscrime Angelic Microphone-ját!), de mindenhol ugyanaz a tanács: nézd meg a storage lockerben vagy a house-ban... Eladni nem tudtad volna, mert collectiblest inventoryból nem lehet eladni (kipróbáltam, biztos 3nodding ), ajánékozás meg egy külön procedúra, azt azért észreveszed... hát.. passz..
de..
whee

Nagyon szépen köszönöm softwarekiller! Nem is gondoltam volna, hogy te fogsz a leghamarabb felköszönteni a napon. pirate

Megszűnt a boltom, és hiába valónak találtam várakozni, így minden vevős nyereményt eladtam. Így találtam jónak.

Hát srácok visszatértem közétek, de hol van a zsákbamacskás akció? Hiányolom. sad

Savage Source

3,750 Points
  • Brandisher 100
  • Market Browser 100
  • Statustician 100

Savage Source

3,750 Points
  • Brandisher 100
  • Market Browser 100
  • Statustician 100
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 12:38 pm

Hej gyerekek! hogy az adminisztrátorok milyen figyelmesek!
PostPosted: Wed Apr 16, 2008 3:36 am

heart
Az adminok nyitott szemmel járnak-kelnek rolleyes

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

angelscrime

PostPosted: Fri Apr 18, 2008 8:10 am

softwarekiller
de..
whee

köszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönöm

Köszi az utánajárást, és... NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a pót-Angelic Microphone-t! redface Komolyan meghatódtam, mikor kinyitottam az ajándékot. 3nodding Nem tudom eléggé megköszönni. confused Tényleg nagyon aranyos vagy, hálás vagyok! Ha lesz rá lehetőségem, próbálom viszonozni. 4laugh heart

köszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönömköszönöm
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 11:48 pm

redface Igazán nincs mit. Nagyon szívesen! wink whee

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri May 16, 2008 1:41 am

Üdv mindenki!
Szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnék rádiót vagy zenéket be helyezni a profilomba. Egy csomót próbálkoztam de nem ment... Előre is köszi smile
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 ... 30 31 32 33 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces