|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:17 am
mam jeszcze jakas chec do zycia mimo wszystko xd ozby, wiem, juz wszystko ladnie zrobilam. [skreslic ladnie] nie podoba mi sie to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:25 am
wilkus mam jeszcze jakas chec do zycia mimo wszystko xd ozby, wiem, juz wszystko ladnie zrobilam. [skreslic ladnie] nie podoba mi sie to jaki masz nik? bedziesz trzecim ludziem ktorego dodam w swej historii bytnosci na gronie mrgreen możesz mi powiedziec czemu ja od godziny tego slucham? Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow i nie widze w tym problemu? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:25 am
Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama Babunia Dae daje Ci swoje blogoslawienstwo. 3nodding rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:27 am
zgaduj. wilkus, jak wszedzie chyba. nie znam szczesliwie tej piosenki, ale "artysci" brzmia strasznie eek czyje sie doceniona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:33 am
wilkus zgaduj. wilkus, jak wszedzie chyba. nie znam szczesliwie tej piosenki, ale "artysci" brzmia strasznie eek czyje sie doceniona xd zara bede cie szukla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:35 am
spoko, ja sie na razie tam co najmniej gubie. z/w ide serek sobie sporzadzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:42 am
wilkus spoko, ja sie na razie tam co najmniej gubie. z/w ide serek sobie sporzadzic xd mam koljne powiedzonko wynikle z mych przjeyczen. "czy te jajka są już zdrowe?'' - w sensie ugotowane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:00 am
co najmniej dwuznaczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:02 am
wilkus co najmniej dwuznaczne xd czemu jak ja cos powiem to sie musi kojarzyc wszystkim crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:13 am
masz kobieto po prostu talent. ale mysle, ze teraz wszyscy biora popawke na to, ze to Ty mowisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:53 am
a co ja jestem? jakis erotoman? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:00 pm
Baranina a co ja jestem? jakis erotoman? neutral Na to wychodzi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:08 pm
nie znam Cie od tej strony, ale skoro Kazmi tak mowi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:10 pm
wilkus nie znam Cie od tej strony, ale skoro Kazmi tak mowi xd niet on tak sobie tylko zartuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:14 pm
Baranina wilkus nie znam Cie od tej strony, ale skoro Kazmi tak mowi xd niet on tak sobie tylko zartuje xp Prawda 3nodding Baraninka jest malutka przesłodka dziewczynka, zadne sprosnosci jej nie w głowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|