|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 1:18 pm
Nie podoba Ci sie? Coz mi akurat bardzo sie podoba, w sumie najmniej podobalo mi sie Steal this album. Ale coz, w kazdym razie na oficialnej stronie mozna juz posluchac singla z nadchodzacej plyty. Niespecjalnie zapada w pamiec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 2:14 pm
...A dla mnie caly SOAD jest najwspanialszy. ...Wszystkie piosenki razem i kazda z osobna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:56 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A dla mnie caly SOAD jest najwspanialszy. ...Wszystkie piosenki razem i kazda z osobna. hai, hai.. mrgreen osobiscie najbardziej lubie Toxicity.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 7:15 am
Pysiol ... Coz mi akurat bardzo sie podoba ...quote] Akurat jest fajne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 5:25 am
Skoro mowa o systemie wygral wczoraj jedna z nagrod MTV, potem na samym koncu ceremoni rzecz jasna zaspiewali, mimo iz szanowany Tankian troche falszowal otrzymali chyba najwieksze brawa. Z tego co pamietam nagrode za najleprzy zespol otrzymalo Gorillaz, piosenkarke Shakira( rolleyes ). piosenkarza... tego akurat nie pamietam. Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy(system zostal zaliczony do muzyki alternatywnej).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:28 am
Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 1:51 pm
opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl domokun oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:32 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A dla mnie caly SOAD jest najwspanialszy. ...Wszystkie piosenki razem i kazda z osobna. Systemy, Systemy, GO GO GO!!!! ( a moja ulubiona ich piosnka tio "Lost in Hollywood" of course exclaim )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:59 am
Vykk opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl domokun oi! Green Day to pomylka showbiznesu.. SOAD alternatywny... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:00 am
opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl ninja przypominam ze w zeszlym rocku mtv dalo linkin parkowi nagrode za najlepszy zespol ROCKOWY xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:07 am
Twisted_Exile opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl ninja przypominam ze w zeszlym rocku mtv dalo linkin parkowi nagrode za najlepszy zespol ROCKOWY xd rofl mrgreen twisted przepraszam, a wiec oni nie graja rocka? hmm... a Beatlesi?... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:09 am
FeaRan Vykk opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl domokun oi! Green Day to pomylka showbiznesu.. SOAD alternatywny... rofl tu tez sie nie zgodze... nie wiem, moze mam jakies dziwne podejscie do muzyki, ale sama nie potrafie niestety jej tworzyc, nie umiem na niczym grac ani spiewac, a wiec raczej zadko krytykuje jakichkolwiek wykonawcow... nie wiem, byc moze sie nie znam... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:09 am
Raticiel Twisted_Exile opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl ninja przypominam ze w zeszlym rocku mtv dalo linkin parkowi nagrode za najlepszy zespol ROCKOWY xd rofl mrgreen twisted przepraszam, a wiec oni nie graja rocka? hmm... a Beatlesi?... rolleyes dla mnie osobiscie LP nawet nie podchodzi pod rocka twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:12 am
Twisted_Exile Raticiel Twisted_Exile opcy Pysiol Nagrode za najleprzy album dostalo Green Day, podobnie jak za najleprzy zespol Rockowy no to niekompetencja MTV ponownie sie potwierdzila......... "najlepszy album" ... "rockowy"..... rofl rofl ninja przypominam ze w zeszlym rocku mtv dalo linkin parkowi nagrode za najlepszy zespol ROCKOWY xd rofl mrgreen twisted przepraszam, a wiec oni nie graja rocka? hmm... a Beatlesi?... rolleyes dla mnie osobiscie LP nawet nie podchodzi pod rocka twisted w tej kwestii powiem jak moj tata, fan Pink Floyda i Beatlesoof - "Jak to nie rock? Przeciez graja ostre gitary!" pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:14 am
Raticiel w tej kwestii powiem jak moj tata, fan Pink Floyda i Beatlesoof - "Jak to nie rock? Przeciez graja ostre gitary!" pirate a ja powiem tak zalezy jaki kto ma gust i pozostawmy te kwestie nierozstrzygnieta smile chyba LP graja tzw n-metal albo cos takiego polaczenie ostrego gitarowego brzmienia z hip hopem i tego typu sprawami mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|