|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 3:36 am
EvilYuki Postanowilam zarzucic temat, zobaczymy, czy przejdzie: jakich cech nieznosicie w swoich bojach? nie chodzi mi tu o powazne rzeczy, ale np. uwielbienie dla Ami Mizuno... takie glupoty, bez ktorych oni nie moga zyc, ale wy uwazacie je za beznadziejne... wink ze jakos dziwnie sie mnie czepiaja i nie daja mi spokoju rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:44 am
Ja nie lubie, gdy mnie Cien tika, o. Denerwujace XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 8:52 am
Ibris Ja nie lubie, gdy mnie Cien tika, o. Denerwujace XD A ja nie lubie, gdy narzekasz na moje tikanie rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 9:55 am
Ja pamiętam takiego mojego jednego niedoszłego... on robił tzw. "śrubokręt"*... ja jak tego nie znosiłam!!!
*tzn wbijał mi palec między żebra, kręca ręką... czaicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:00 am
EvilYuki Ja pamiętam takiego mojego jednego niedoszłego... on robił tzw. "śrubokręt"*... ja jak tego nie znosiłam!!! *tzn wbijał mi palec między żebra, kręca ręką... czaicie? O! Ja jeszcze nie cierpie, jak Kage mnie zaczyna straszyc biggrin Moja wyobraznia jest potworna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:07 am
Ja się boję kosmitów... stare I Boski Kamillo lubi mnie tak czasem popodpuszczać... np., że nawet jeśli mnie kiedyś porwali, to wszczepili mi coś w głowę i już wymazali pamięć... i ja nawet nie jestem ŚWIADOMA, że byłam u kosmitów... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:18 am
EvilYuki Ja się boję kosmitów... stare I Boski Kamillo lubi mnie tak czasem popodpuszczać... np., że nawet jeśli mnie kiedyś porwali, to wszczepili mi coś w głowę i już wymazali pamięć... i ja nawet nie jestem ŚWIADOMA, że byłam u kosmitów... xp Kage ma w pokoju drzwi przeszklone. W srodku nocy doszlismy do wniosku, ze za nimi cos jest. Dziewczynka XD
I tak powstal plakacik, ktorym Cienias zakleil szybe :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 12:24 pm
Quote: Kage ma w pokoju drzwi przeszklone. W srodku nocy doszlismy do wniosku, ze za nimi cos jest. Dziewczynka XD I tak powstal plakacik, ktorym Cienias zakleil szybe :3 On ma do pokoju drzwi przeszklone? Tak go pilnuja? I co ty robilas u niego w srodku nocy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 12:51 pm
EvilYuki Quote: Kage ma w pokoju drzwi przeszklone. W srodku nocy doszlismy do wniosku, ze za nimi cos jest. Dziewczynka XD I tak powstal plakacik, ktorym Cienias zakleil szybe :3 On ma do pokoju drzwi przeszklone? Tak go pilnuja? I co ty robilas u niego w srodku nocy??? ...A my... co robilam...
Siedzielismy razem, gdy nagle poczulam, ze mi kapie z nosa. Po chwili zobaczylam czerwone plamki na boxerkach... i strumien krwi puscil mi sie z nosa. A ten inteligent wyrwal kartke 3x5 cm z notesiku i mi podal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:03 pm
lol
A tak poza tym... to zaraz sprawdze w profilu ile wy macie lat i czy wam wypada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:05 pm
Ta sprawdze... ja wam daje po czternascie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:07 pm
EvilYuki Ta sprawdze... ja wam daje po czternascie biggrin Nie oceniaj innych , bo tak jak Ty oceniasz tak i ciebie oceniać będą....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|